• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:46: bravo kuzumm bugün yeni ve güzel bir gün :)) ne yapalım bizde böyle bir sınavdan geçiriliyoruz..Tez zamanda geçeceğiz inşallah.

inşallah kuzum benim, inşallah.
çıkardım yine dolaptan balı, tarçını, çörekotunu :56:

Allah'a şükür canım bende iyiyim cuma günü adet günüm ama gerginlik basıyor yavaş yavaş artık :18:

benim son ana kadar umudum vardı ama kısmet işte :67:
hayırlısı neyse o olsun canım.

unuttum kusura bakmazsan tekrar söyler misin kaç yaşında, kaç yıllık evliydin? sorun, sıkıntı var mıydı sizde?

selam kıslar nasılsınız...ben pek iyi değilim..dünden beri diş ağrısı çekiyorum,doğru düzgün uyuyamadım bile..offf yaa,bütün terslikler beni buluyor:60::60:

öznurcum çok geçmiş olsun kuzum, acil şifalar diliyorum. doktoruna danışacak mısın ne yapmalıyım ağrı için diye :26:

slm kızlar naberr:71::71::71:

hoşgeldin :71:

ii ne olsun 22 nci gündeyim bekliyorum :16::16::16::97::97::97:
hadi bakalım hayırlısı olsun canım,iğne olmuştun bu ay değil mi ?

:))) yarasın inşallah..Kuzum eşinin spermine bakılmışmıydı hatırlayamadım :26: hani sen btç yapıyosun her ay ama acaba onada keçiboynuzu yapsanmı diye sordum...sorun yoksa bile iyi gliyor hareketliliği arttırıyor.
bide havuç suyu çok iyi gelirmiş ama içine 1 damla zeytinyağıda damlatacakmışsın.

:))) yarasın inşallah..Kuzum eşinin spermine bakılmışmıydı hatırlayamadım :26: hani sen btç yapıyosun her ay ama acaba onada keçiboynuzu yapsanmı diye sordum...sorun yoksa bile iyi gliyor hareketliliği arttırıyor.
bide havuç suyu çok iyi gelirmiş ama içine 1 damla zeytinyağıda damlatacakmışsın.

ewt cnm iğne oldum iğneden sonra 11 nci gündeyim :97::97::97::97:

benim son ana kadar umudum vardı ama kısmet işte :67:
hayırlısı neyse o olsun canım.

unuttum kusura bakmazsan tekrar söyler misin kaç yaşında, kaç yıllık evliydin? sorun, sıkıntı var mıydı sizde?

öznurcum çok geçmiş olsun kuzum, acil şifalar diliyorum. doktoruna danışacak mısın ne yapmalıyım ağrı için diye :26:

hoşgeldin :71:

hoşbulduk cnm :38:

bakılmıştı kuzum, bizim ikimizin de hali vakti yerindeydi elimizdeki son raporlara göre :9:
zaten önümüz ocak artık ben tüp bebek merkezinde kararımı verdim sanırım, randevumu alacağım bugün ya da yarın, eşim de biletimizi alıyor.

hayırlısı hepimiz için kuzucum.

benim aklıma geldi ama ben burda keçiboynuzu bulamadım :(
bi de şu havuç da mı erkek için?

ewt cnm iğne oldum iğneden sonra 11 nci gündeyim :97::97::97::97:
inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlısı olsun
bakılmıştı kuzum, bizim ikimizin de hali vakti yerindeydi elimizdeki son raporlara göre :9:
zaten önümüz ocak artık ben tüp bebek merkezinde kararımı verdim sanırım, randevumu alacağım bugün ya da yarın, eşim de biletimizi alıyor.

hayırlısı hepimiz için kuzucum.

benim aklıma geldi ama ben burda keçiboynuzu bulamadım :(
bi de şu havuç da mı erkek için?

evet kuzum hayırlısı inşallah..

evet erkek için..1 ay boyunca her akşam yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu..
ama şeker hastalarının dikkatli olması gerekiyor yada sanırım içmemesi..
cinsel gücü ve sperm hareketliliğini arttırıyormuş..

deli olcam yaaa site gene göçtüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

slm kızlar nasılsınız galıba gulu merak edıyosunuz 2 gun once suyu gelmız doktora gıtmıs.dunden doktor suyuna bakıp sezeryan yada normal olsun dıye cvp vercekmıs gorumcem konusmusta tlf da merak etmeyın dıye soyleyım dedımallah kurtarsın gulu ınşlh

slm kızlar nasılsınız galıba gulu merak edıyosunuz 2 gun once suyu gelmız doktora gıtmıs.dunden doktor suyuna bakıp sezeryan yada normal olsun dıye cvp vercekmıs gorumcem konusmusta tlf da merak etmeyın dıye soyleyım dedımallah kurtarsın gulu ınşlh

selam canım hoşgeldin site bir tuhaf bugün bende evi topluyordum yeni gördüm mesajını ama çıkmışsın..
yaa iyiki haber verdin saolasın,amin inşallah..

Back
X