• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşgeldin kuş nasılsın bakalım...sitenn bakıma girmesi işme geliyo..:)
konulardan çok geri kalmıyom ben geldiğimden beri site de sorun var 6 gündür..:32:

hoşbuldum sende hoşgeldin :))) iyiyim aynı sen??
heeee tabi senin işine gelir :9: :9: :9: senmi ayarladın yoksa bu durumu??? :52:

hoşbuldum sende hoşgeldin :))) iyiyim aynı sen??
heeee tabi senin işine gelir :9: :9: :9: senmi ayarladın yoksa bu durumu??? :52:

ee heralde kuş boşuna kıdemli olmadık...
yukarda tanıdıklarım vaar:102::102::102::102::90::90:

kızlar ben geçen gün rüyamda misafirliğe gidiyordum ordaki herkes topikteki kızlarmış o kadar gerçekciydiki anlatamam yani sizde vardınız rüyamda ve o kadar samimiydikki anlatamam

kızlar ben geçen gün rüyamda misafirliğe gidiyordum ordaki herkes topikteki kızlarmış o kadar gerçekciydiki anlatamam yani sizde vardınız rüyamda ve o kadar samimiydikki anlatamam

:91::91::91:ayy ne güzel olurdu ama bir arada olsak çok güzel geçer ortamımız hep gülmekle geçer:66:

ee heralde kuş boşuna kıdemli olmadık...
yukarda tanıdıklarım vaar:102::102::102::102::90::90:
:9: :9: baksana şimdi sen varsın diye tıkır tıkır çalışıyor site kesin var bi iş...

yukarıdakilere selamlar :80:

yaa hayırdır inşallah ne güzel bir rüya inşallah gerçekleştirebiliriz birgün..

:9: :9: baksana şimdi sen varsın diye tıkır tıkır çalışıyor site kesin var bi iş...

yukarıdakilere selamlar :80:

yaa hayırdır inşallah ne güzel bir rüya inşallah gerçekleştirebiliriz birgün..

:1: iyi geçinn benle çıkarım bak kalırsınız yine bozuk topikle:51:

inşaaaaaaaaaalllaaaaaaahh:81:

Son düzenleme:
çiğdem tembih etti 4500.sayfa kutlayalım da hihoyt yok artık :)) nasıl olacak
:32: :32: :32: :81: :81: :81:

hahahaaa avatarını çam ağacımı yaptın süpeeeeeer bende yapıcaktım ama bekliyorum daha ay sonuna doğru yapıcammm.. :46:

bende daha sonra yapcakdım da tickere bakınca yapıyım da içim açılsın canım sıkkın zaten :68:

hahahaaa avatarını çam ağacımı yaptın süpeeeeeer bende yapıcaktım ama bekliyorum daha ay sonuna doğru yapıcammm.. :46:

bende daha sonra yapcakdım da tickere bakınca yapıyım da içim açılsın canım sıkkın zaten :68:

ben onu ay sonuna kadar kaç ağaç yaparım:)

ben onu ay sonuna kadar kaç ağaç yaparım:)

iyi yapmışsın kuşum süper olmuşş :))
evet yaa bencede bu en fazla 4 gün gider :))))

Back
X