• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aman iyi olun canım dikkat edin kendinize çok soğudu havalar çünkü inşallah hayırlısı olur canım hiç bişey hissetmiyorum yaaa ama içimden bi ses adet olacaksın diyor ama hayırlısı artık

bende de hiç belirti yoktu sadece adet sancısı gibi sancı geliyordu neredeyse elimde pedle bekliyordum kesin gelecek diye ama gelmedi. umarım sende de böyle olur.

bende de hiç belirti yoktu sadece adet sancısı gibi sancı geliyordu neredeyse elimde pedle bekliyordum kesin gelecek diye ama gelmedi. umarım sende de böyle olur.

inşallah canım inşallah

ya aslında sormak istediklerim var ama soramıyorum yaaa

buraya yazamıyorum

inşallah canım inşallah

ya aslında sormak istediklerim var ama soramıyorum yaaa

buraya yazamıyorum

neden ki? bişey olmaz gııı sen forumun ilk başlarına bak ben kimlere neler sormuştum gülmekten ölürsün. biz herşeyi konuştuk ki burda gizli saklı kalmadı:9:

neden ki? bişey olmaz gııı sen forumun ilk başlarına bak ben kimlere neler sormuştum gülmekten ölürsün. biz herşeyi konuştuk ki burda gizli saklı kalmadı:9:

ya şimdi ben eşimle beraber olduktan sonra :17:

eşim boşalınca spermlerin yarısı dışarı çıkıyo bu normal mi?:17:

birde yatmam gerekiyor mu o şekilde?

ya çok özür dilerim ama öğrenmem gerekiyo bunları:26:

kızlar merhaba nasılsınız? yeni haberler var mı? 2-3 gündür giremedim. sürekli fırtına yağmur evden çıkamadım. eşime evede almadın internet bak ben kaç gündür arkadaşlarımdan ayrıyım dedim tamam halletcez bakalım acele etme diyor deli ediyor beni:84::84::84:

hoşgeldinnn canımmm...
evet yaaa halletmelisin bir an önce çok ayrı kalıyoruz böylee...

tabiki bir kısmı çıkacak. bende de hep çıkıyordu. yatma konusunda bazıları çalıştıktan sonra 1 saate yakın yatıyormuş ama ben o kadar yatamadım ne yalan söleyim. belimin altına bi yastık koydum bacaklarımı duvara dayadım yada yatağın başlığına doğru dayadım bi yirmi dakika yarım saat bekledim. beklemek gerekli evet. bide çok aşırı sıcak suyla duş almıcakmışım spermleri öldürüyomuş. bide sabahları çalışmayı tavsiye ediyolar spermler daha hareketli ve kalitesi yüksek oluyormuş canım. ben bunlara dikkat ettim sadece.

dışarı akmaması daha iyi canımmm...
belinin altına ince bir yastık koy dışarı akmasın daha kolay hamile kalırsın canımm...
ben hiç yatmamıştım ama yatarsan daha kolay olurmuşş...

Son düzenleme:
hoşgeldinnn canımmm...
evet yaaa halletmelisin bir an önce çok ayrı kalıyoruz böylee...

eveeeet. üstelik yarın birgün hava daha da soğuyabilir. bebek olunca ben o soğukta elimde minicik bebekle hiiiiç çıkamam. bu ayrılık o zaman haftalarca uzayabilir:14::78:

tabiki bir kısmı çıkacak. bende de hep çıkıyordu. yatma konusunda bazıları çalıştıktan sonra 1 saate yakın yatıyormuş ama ben o kadar yatamadım ne yalan söleyim. belimin altına bi yastık koydum bacaklarımı duvara dayadım yada yatağın başlığına doğru dayadım bi yirmi dakika yarım saat bekledim. beklemek gerekli evet. bide çok aşırı sıcak suyla duş almıcakmışım spermleri öldürüyomuş. bide sabahları çalışmayı tavsiye ediyolar spermler daha hareketli ve kalitesi yüksek oluyormuş canım. ben bunlara dikkat ettim sadece.

eşim diyo ki yine dışarı çıktı bunlar kübra içine boşalmadım falan diyo bende ümidimi yitiriyorum o zaman

eveeeet. üstelik yarın birgün hava daha da soğuyabilir. bebek olunca ben o soğukta elimde minicik bebekle hiiiiç çıkamam. bu ayrılık o zaman haftalarca uzayabilir:14::78:

tabi ki bebekle çıkman mümkün değill...
eve net şart...
inş en kısa zamanda halledersin şeker...

dışarı akmaması daha iyi canımmm...
belinin altına ince bir yastık koy dışarı akmasın daha kolay hamile kalırsın canımm...
ben hiç yatmamıştım ama yatarsan daha kolay olurmuşş...

bide böyle deneyeyim yaaa:17:

eşim diyo ki yine dışarı çıktı bunlar kübra içine boşalmadım falan diyo bende ümidimi yitiriyorum o zaman

yok uzman birisi o konuda bişey söylemediktan sonra siz dışarı çıkana bakarak hiç girmedi falan gözüyle bakmayın sakın. o ihtimal de olabiliyormuş ama onu hemen akla getirmek doğru değil. çünkü dediğim gibi bi kısmı bizde de çıkıyordu kesinlikle. sen bide bizim dediğimiz gibi altına yastık koyup bekleyerek dene. eğer belli bi zaman daha olmazsa o zaman dr. a görünürsünüz o da size yol gösterir.

yok uzman birisi o konuda bişey söylemediktan sonra siz dışarı çıkana bakarak hiç girmedi falan gözüyle bakmayın sakın. o ihtimal de olabiliyormuş ama onu hemen akla getirmek doğru değil. çünkü dediğim gibi bi kısmı bizde de çıkıyordu kesinlikle. sen bide bizim dediğimiz gibi altına yastık koyup bekleyerek dene. eğer belli bi zaman daha olmazsa o zaman dr. a görünürsünüz o da size yol gösterir.

içim rahatladı yaaaa

bide diyolarki yasmin doğum kontrol ilacını kullananların uzun süre olmuyormuş öyle diyolar yaaaa

kafam çok karışık

Back
X