• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Kızlar sonuç negatif tutturamadık yine artık aşılama denemicem,hayırlısıyla hastalandıktan sonra doktora gidicem tüp bebek için başlicam tedaviye..
Hepinize teşekkür ederim :16:
Biz eşimle dışarı çıkıyoruz uzuuuun bir yürüyüş yapıcaz :))) sonrada arkadaşlara gidicez evde yokum yani merak etmeyin.
Öpüyorum hepinizi :54:

selam. girer girmez ilk senin mesajı gördüm cevap yazayım dedim. gördüğüm kadarıyla çok pozitifsin ve aşırı derecede kafana takmamışsın bu çok iyi bişey. çünkü daha bikaç gün önce kadın programlarından birisinde izlemiştim bebeği stresle beklemek hem normal yolla hemde tüp bebek yöntemiyle anne olmak isteyen bayanların yaptığı en büyük hata diyordu. sen bu hataya düşmüyorsun anladığım kadarıyla. hakkınızda hayırlısı olsun canım. mutlaka doğru zamanda bebişin gelecektir.

Son düzenleme:
kızlar dün aniden çıkmak zorunda kaldım. geri gelincede oturdum uzun bi mesaj yazdım aniden çıktığım için kusura bakmayın gibisinden bide annem gripti 3 gündür onu falan yazmıştım upuzun bi mesaj olmuştu gel gör ki sitede bir problem vardı. allahım 1 saat denedim bir türlü yazdığım mesajı gönderemedim. yazık oldu kocaman mesajıma:78:

handancımm haırlısı böylemiş.

bencede tüp bebek dene.aşılama normal ilişkiden 2kat şanslımış tüp bebekte başarı oranı :%60 mış

kızlar dün aniden çıkmak zorunda kaldım. geri gelincede oturdum uzun bi mesaj yazdım aniden çıktığım için kusura bakmayın gibisinden bide annem gripti 3 gündür onu falan yazmıştım upuzun bi mesaj olmuştu gel gör ki sitede bir problem vardı. allahım 1 saat denedim bir türlü yazdığım mesajı gönderemedim. yazık oldu kocaman mesajıma:78:

denizcim nasılsın görüşemiyoz kızz bu aralar senleee:92:

:emir_bebek:

yerimmm ben onu yaaaaa bak sen zilliye babasına cvp için anneye tekmemi atıoooo:62:
hiç sorma canım tam zilli baba aşığı olacak galiba
günaydın kızlarrrr.nie kimseler yokkk.ben bugün niyetliydim.sabah kalktımki başım çok ağrıyorrr.gözümü açamıyrm ağrısından.akşam saçım biraz ıslak yattım ondna olsa gerek.

ve lavaboya girdimkkiii kahverengi bişi var.adetim sökülüo galibaaaa:64::64::64:
ayy ben bu habere oynarımmm kızzzz:62::62::62:
hiç bu kadar beklemedim yolunu:66::66::66:

handancımmm hayırlı haberlerle gellll cnmmm:49:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık soğuk saçlarını kurutmadan uyuma sakın
adet oluyor olmanada sevindim valla biran önce ol yıkanki çalışmalara başla

Kızlar sonuç negatif tutturamadık yine artık aşılama denemicem,hayırlısıyla hastalandıktan sonra doktora gidicem tüp bebek için başlicam tedaviye..
Biz eşimle dışarı çıkıyoruz uzuuuun bir yürüyüş yapıcaz :))) sonrada arkadaşlara gidicez evde yokum yani merak etmeyin.

hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canım ve durumu böyle pozitif karşılamanda senin ne kadar bilinçli bir anne adayı olduğunu gösteriyor maşallah sana keşke herkes senin gibi olablilse
eşinle güzel güzel vakit geçirin bakalım bizde seni öpüyoruz :54: :54:

canım hakkınızda hayırlısı olsun

çok pozitifsin tebrik ederim canım güçlüsün

eşinle iyi gezmeler canım bende seni öptüm canım

handancımm haırlısı böylemiş.

bencede tüp bebek dene.aşılama normal ilişkiden 2kat şanslımış tüp bebekte başarı oranı :%60 mış

canım hoşgeldin adet olmuş canım hayırlısı olsun hakkında önümüzde ay bol bol çalışırsınız canım çok öptüm seni

canım kuzum benim :29:

hep diyoruz ya hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye, yine aynısını söyleyeceğim, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. senin bu olumlu düşünce gücün hep ama hep örnek aldığım bir tavır. seni tebrik ediyorum, herşeyden önce güçlü olduğun için. ve diliyorum ki yüzün hep gülsün senin. :nazar:

yani şimdi bizim çocuklar tüp kardeş olacaklar öyle değil mi :emir_bebek: :9: :emir_bebek:

öptüm kuzum seni çok, görüşürüz gene. uzuuuuun bir yürüyüş iyi gelecektir eminim :82:

canım benim hayırlısı olur inşallh.cuma mübarek günde dua ediyrm sana.kız belki tüp bebekle ikizlerin olur.hadi inş.

handancımmm hakkınızda hayırlısı buymuşş...
pozitif düşünmen çok güzel..
inş miniğine tüp bebekle kavuşmak nasip olurr..
güzel ve uzun bir yürüyüş size çok iyi gelecektir..

çok öptüm senii...

sevgicim bebişin kocaman olmuş maşallah :nazar:
iyi olmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim...
allah bozmasın canımm :nazar:

bu arada buğlemciğin babasına verdiği tepki çok hoşuma gitti çok güldümm...
yerim o miniği :nazar:

tubişşşşşşş sökülüyorsun demek çok sevindim daha fazla uzamamasına :62: :62:

banucum senin bebek artık yerinde duramıyor çok cimcime ve inatçı olacak sanırımm...
baksana şimdiden sözünü geçiriyor...
maşallahhh :nazar:

dün gece rahatca uyumana çok sevindimm...
minik cimcimeler uyutmuyor annelerimizi...

sevgicim bebişin kocaman olmuş maşallah :nazar:
iyi olmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim...
allah bozmasın canımm :nazar:

bu arada buğlemciğin babasına verdiği tepki çok hoşuma gitti çok güldümm...
yerim o miniği :nazar:

evet canım hemen büyüyorlar artık
darısı sana inşallah canımcım

Banucum bizim kız babasının sesini tanıyor artık bi görsen babası kızım ben geldim diyince bi tekmeliyor beni eşimde sevinçten dört köşe oluyor tabi en az yarım saat kızıyla muhabbet edip göbeğimi seviyor
Kızlar babaya düşkün oluyorlarmışya bu bir gerçek bence
yerim ben onuuuu:) inanır mısın nehir de öyle canım :) babası elini göbeğime koyuyoo kızımmm diyo bizimki hemen tekmeyi atıyoo:) baba düskünü olcak bizim kızlar desene:) ben de bol bol konusuyorum kızımla artık duyabiliyo söylediklerimizi nasılsa :) evde olduğum zamanlarda müzik de dinletiyorum beyin gelisimini artırdığı yönünde bilimsel arastırmalar var, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama deniyorum:))
canım benim her zaman söylediğimiz gibi hayırlısı buymus demek ki...sen her zaman hepimizin takdir ettiği bir anlayısa sahip oldun ve bundan sonra da böyle olacağına eminim... pozitif düsünce felsefemizin öncüsü olmandan da belli zaten canım...ben eminim ki en kısa zamanda pozitif düsüncenin meyvalarını toplayacaksın...ümidimizi asla kaybetmiyourzz sekercimmm...
merhaba denizcimm naberr??

edacımm sen de gelmissinnn hosgelidn canım nasılsın???

Back
X