• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar hiç halim yok mutfakta çorba var tavadaa onun yüüznden mutfağa giremiyrmmm burnuma kokuooo.birazz dinlendimm vücudum bugün çok takatsizzz.

edaa hamilelerin göbüşünü istemişsinn kız benim göbüşümde bebek yok ama onlarınkine taş çıkartırrr 9aylık gibi:60:

:25:
kızlar hiç halim yok mutfakta çorba var tavadaa onun yüüznden mutfağa giremiyrmmm burnuma kokuooo.birazz dinlendimm vücudum bugün çok takatsizzz.

edaa hamilelerin göbüşünü istemişsinn kız benim göbüşümde bebek yok ama onlarınkine taş çıkartırrr 9aylık gibi:60:

yaa dünde beni aşure çok yorgu hiç mutfaga girmek istemiyordumm...
ama baktım benim ki sıraladı yine menüyü şimdi zorla yapıyorum yaaaaa :47:

evet hamilelerimiz doğurmak üzere hala göbişlerini göremedikk...
kız sen de koy seninkinede bakalımm :9:

hehe biz koyana kadar göbüşler yok olacak:))))
dur ben bi cekeyim hemen kart okuyucu burdaysa da koyayım:))

aynen öyle doğuracaksınız hala ortada göbiş yokk...
heh hadi siftahı yap bakalımmm :nazar:

kıslar tekrar merhaba. demek sizin güsel kıslar babalarını görünce sevindirik olup naz yapıyolar. benim oğluşumsa tam tersi bana kıpır kıpır kıpırdarken babası elini koyunca durup bekliyo sen çek elini der gibi:9: sanırım biz babamızda hep işte olacağından ana oğul bi aşk yaşayacağız:69: olsun ama ben kız bebekte istiyorum allah kısmet ederse. eminim ikisinin de tadı ayrıdır. bide kızım olsun varsın o da babasıyla aşk yaşasın kabullenebilirim:9:

kıslar tekrar merhaba. demek sizin güsel kıslar babalarını görünce sevindirik olup naz yapıyolar. benim oğluşumsa tam tersi bana kıpır kıpır kıpırdarken babası elini koyunca durup bekliyo sen çek elini der gibi:9: sanırım biz babamızda hep işte olacağından ana oğul bi aşk yaşayacağız:69: olsun ama ben kız bebekte istiyorum allah kısmet ederse. eminim ikisinin de tadı ayrıdır. bide kızım olsun varsın o da babasıyla aşk yaşasın kabullenebilirim:9:

işini biliyor bu bebişlerr :9:
bir dahakine de güzel bir kızın olur inş canımm...

ben son 1 haftadır düzenli giremedim sultan nerelerde? filiz artık hiç girmiyor sanırım. kubi de fazla girmiyor gibi.

hoşgeldin canım

Back
X