Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim sekerler sagolunn...defneye ben de cok sasırdım ve üzüldüm...ölüm aslında ne kadar da yakınımızda..hiç beklemedigimiz anda karsımıza cıkabiliyo

evet 3 günlük dünya resmenn...
kalp kırmanın küslüğün ne kadar anlamsız oldugu bir dünyaaa...
dans arkadasıylada arası bozuktu konusmuyorlardı...
şimdi ne kadar üzülmüştür küs gitmesine

günadın çiğdem hoşbuldum nasıl oldun iyimisin

iyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın?
dün bizi yanlış anlamışsın bu arada, tırsma konusu sultanla aramızda bir şakalaşma sadece, seninle ilgisi yok.

iyiyim sekerler sagolunn...defneye ben de cok sasırdım ve üzüldüm...ölüm aslında ne kadar da yakınımızda..hiç beklemedigimiz anda karsımıza cıkabiliyo

bende senin gibi yatamadım bir ara daldım hemen uyandım daha da uyuyamadımm...
kahvaltımı yapıp geldimm...

afiyet olsun, ben de sana selam verdim ama görmedin edoşum, öperim seni çok

aaa üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır canımcımm üüzlme kısmettt ben fena değilim ara ara kasık ağrısı çekiyorumm sende nasıl asılll ogün tamammı????

o gün tamam
hatta o gece iyi ki geç kalmamısız eşimi anı göreve çagırdılarr...

benimde kasık ve bel agrım var..
3 gündür de istifra ediyorumm...
halsizlik var o yüzden bütün işi bıraktım uzanıyorum devamlı (handan inanmaz şimdi ) üşütmüşte olabilirim her ne kadar evden çıkmıyorsamdaa...

problem değil:=) sadece benimle ilgili yazının altında olunca ister istemez üzerime aldındım ama kızmadım elbette benim verdiğim cevapta espriydi

oooo süper canımmm hadi hayırlısııı dinlen bolbollll ağır iş yapma folic asit al günde 3 taneeeee

evet aynen öyle,derler ya 3 günlük dünya..O yüzden küçücük şeyleri dert edip hayatı kendimize sevdiklerimize dert etmememiz gerekiyor..
Ben eşimle tartışsam bile hemen gider öper barışırım,çünkü hep bu ihtimali düşünürüm..Sahip olduğun zamanın değerini bilmek lazım..Kimseye boş yere küsmemek affedici olmak gerek,sonra vicdan azabı çok fena olur..Off çok etkilendim ben yaa

hoşbuldum canım

hoşbuldum kuzucum..
Offff

ben de inanmam valla

problem değil:=) sadece benimle ilgili yazının altında olunca ister istemez üzerime aldındım ama kızmadım elbette benim verdiğim cevapta espriydi

oooo süper canımmm hadi hayırlısııı dinlen bolbollll ağır iş yapma folic asit al günde 3 taneeeee

yok canım iş yapmıyorumm...
folik asitimi ve coraspirinimide alıyorumm...

tek ilişkiye güvenmiyorum geç kalmış olasılığım çok yüksek canımm...

ayy elim ayağım hala tutmuyor kızlarrr Rabbim cümlemize hayırlı sıralı ölümler versinnn sevdiklerimizden ayırmasınnn hayat boşş kalp kırmaya üüzlmeye değmez gerçekten defneciğind emekanı cennet olsun yavrusunu allah babasına bağışlasın

ben 1 saatten fazla kimseyle küs kalamıyorum, mümkün değil, ya sabaha birimiz uyanamazsak diye düşünürüm, allah korusun, allah gecinden versin
çok erken bir ölüm, hayata sıkı sıkı tutunmak, dolu dolu yaşamak lazım.
toprağı bol olsun, ben de çok üzüldüm (

kuzucum hemen cvbının altında sana yazdıgım için tekrar yazmadımm...
bende seni çokkk öperim

aynı şeyleri yazmışız cicim ...
:)) hayret vallahi,birkaç saate ayaklanırsın kurtlu duramazsınki :))
bugün ilk defa kahvaltı yapmak istedimm...

handancık kendimi şartlıyorum galiba artıkk
bravo şekercimm böyle böyle alışıcan işte..

yok canım iş yapmıyorumm...
folik asitimi ve coraspirinimide alıyorumm...

tek ilişkiye güvenmiyorum geç kalmış olasılığım çok yüksek canımm...

olsun canım Rabbimin işi bu hem çiğdemin dediği gibi bazen 36 saate kadar yaşıyormuş yumurta değişiklik gösterebilir hemen negatif düşünmee pozitif ollllllllllllllllll

atv de alt yazı geçti defnenin ölümüyle ilgili gelişmeler az sonra diyee...
verdiklerinde size de yazarımm...

aaaaa ben tek handandır diyorum ama çiğdem de inanmıyormuş

eskiden yaptıgım işlerin çeyreğini ancak yapıyorum kuzumm...
yola çıkana kadar böylee

aferin böyle ol

atv de alt yazı geçti defnenin ölümüyle ilgili gelişmeler az sonra diyee...
verdiklerinde size de yazarımm...

ntv verdi az önce, sitesinde yazdığı gibi, daha fazla detay vermedi. atvye de bakayım bakalım

aynı şeyleri yazmışız cicim ...

:)) hayret vallahi,birkaç saate ayaklanırsın kurtlu duramazsınki :))

bravo şekercimm böyle böyle alışıcan işte..

kuşum farkındaysan dün akşamdan beri aynı şeyleri yazıyoruzz

valla evi süpürmem lazımm ama inan eski işlerin hiç birini yapmıyorum şuan gündelik yapmaya çalışıyorumm...ama sabah uyuyamadım buzdolabını sildimm bugünlük yeterr...

evetttttttttt inş

olsun canım Rabbimin işi bu hem çiğdemin dediği gibi bazen 36 saate kadar yaşıyormuş yumurta değişiklik gösterebilir hemen negatif düşünmee pozitif ollllllllllllllllll

canın senin dediğinse geç kaldım ama çiğdemin dediğine göre zamanında yakaladımm :78:
bakalım artıkk ayın 13 ünü beklicezz hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…