evet 3 günlük dünya resmenn...
kalp kırmanın küslüğün ne kadar anlamsız oldugu bir dünyaaa...
dans arkadasıylada arası bozuktu konusmuyorlardı...
şimdi ne kadar üzülmüştür küs gitmesine
evet aynen öyle,derler ya 3 günlük dünya..O yüzden küçücük şeyleri dert edip hayatı kendimize sevdiklerimize dert etmememiz gerekiyor..
Ben eşimle tartışsam bile hemen gider öper barışırım,çünkü hep bu ihtimali düşünürüm..Sahip olduğun zamanın değerini bilmek lazım..Kimseye boş yere küsmemek affedici olmak gerek,sonra vicdan azabı çok fena olur..Off çok etkilendim ben yaa
aferin böyle ol
ntv verdi az önce, sitesinde yazdığı gibi, daha fazla detay vermedi. atvye de bakayım bakalım
Amin canımayy elim ayağım hala tutmuyor kızlarrr Rabbim cümlemize hayırlı sıralı ölümler versinnn sevdiklerimizden ayırmasınnn hayat boşş kalp kırmaya üüzlmeye değmez gerçekten defneciğind emekanı cennet olsun yavrusunu allah babasına bağışlasın
evet kuzucum allah korusun..ben 1 saatten fazla kimseyle küs kalamıyorum, mümkün değil, ya sabaha birimiz uyanamazsak diye düşünürüm, allah korusun, allah gecinden versin
çok erken bir ölüm, hayata sıkı sıkı tutunmak, dolu dolu yaşamak lazım.
toprağı bol olsun, ben de çok üzüldüm(
kuşum farkındaysan dün akşamdan beri aynı şeyleri yazıyoruzz
valla evi süpürmem lazımmama inan eski işlerin hiç birini yapmıyorum şuan gündelik yapmaya çalışıyorumm...ama sabah uyuyamadım buzdolabını sildimm bugünlük yeterr...
evetttttttttt inş
evet kızlar yasadıgımız her anın kıymetini bilmeli sevdiklerimize hakettikleri degeri vermeli ve onları asla üzmemeliyiz...2 yasında bebegi annesiz kaldı ne kadar acı bi durum
canın senin dediğinse geç kaldım ama çiğdemin dediğine göre zamanında yakaladımm :78:
bakalım artıkk ayın 13 ünü beklicezz hayırlısı olsun hepimiz için
imjuli+ karats+ edammm+ babu hperi+ darkangellove58
canlarımmm sizlere dün edindiğim bir tecrübeyi anlatmak istiyorumm geçen gün size bahsettiğim hamile kalan arkdşaımla görüştüm ayın 1inde regl olmuş klomen kullanmış 1 kür dirençli olduğu için yumurta gelişim göstermemiş pco lu bir hasta zaten dr göbekten yapılan yumurtla oluşumu iğnesi yapmış 13 ocakta 48 saat sonrada ovitrelle ile çatlatmış 24 saat sonra ilişki vermiş eğer 29una kadar hregl gelmezse hamilesin demiş ve kız 29unda idrar testiyle öğrenmiş çok problemli bir hasta olmasına karşın bukadar kolay kalmış hemd eilk ay oyüzden lütfennn hepimizzz pozitif düşünüppp kalben inanalımmm
evet kızlar yasadıgımız her anın kıymetini bilmeli sevdiklerimize hakettikleri degeri vermeli ve onları asla üzmemeliyiz...2 yasında bebegi annesiz kaldı ne kadar acı bi durum
evet şekercim...
bak bide ne diyo ya sabah sabah ne yapmış :))
yerleride yarın süpürürsün artık..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..imjuli+ karats+ edammm+ babu hperi+ darkangellove58
canlarımmm sizlere dün edindiğim bir tecrübeyi anlatmak istiyorumm geçen gün size bahsettiğim hamile kalan arkdşaımla görüştüm ayın 1inde regl olmuş klomen kullanmış 1 kür dirençli olduğu için yumurta gelişim göstermemiş pco lu bir hasta zaten dr göbekten yapılan yumurtla oluşumu iğnesi yapmış 13 ocakta 48 saat sonrada ovitrelle ile çatlatmış 24 saat sonra ilişki vermiş eğer 29una kadar hregl gelmezse hamilesin demiş ve kız 29unda idrar testiyle öğrenmiş çok problemli bir hasta olmasına karşın bukadar kolay kalmış hemd eilk ay oyüzden lütfennn hepimizzz pozitif düşünüppp kalben inanalımmm
Amin canım
yerleride yarın süpürürsün artık..
ne güzel sağlıkla kucagına almak nasip olsun inş
klomenle hamile kalan çok kişi var gerçektenn...
biz hep pozitifizzz
ayyy sadece evi süpüreyim barii
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Pozitif düşünce pozitif sonuç :87:
hayırlısı bakalım artık edoşum
handancığım iyisin değilmi herşey yolundadır umarımmm
kızlar belki duymuşsunuzdur izmirde meşhur bostanlı pazarı var hermarkanın ihraç fazlası geliyor orjınal zara badiler 5 tl zara babyler 3 tl daha neler neler var bugun gidicem bişi isteyen varmııııııııııııııı
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Pozitif düşünce pozitif sonuç :87:
iyiyim şekercim,bende dedim cevap vermedi bana,görmedin herhalde ama tahmin ettim sayfalar hızlı ilerliyor maşallah
ayy ne güzel bilmiyorum ben o pazarı..çarşamba günleri mi kuruluyor bu pazar?
kızlar belki duymuşsunuzdur izmirde meşhur bostanlı pazarı var hermarkanın ihraç fazlası geliyor orjınal zara badiler 5 tl zara babyler 3 tl daha neler neler var bugun gidicem bişi isteyen varmııııııııııııııı
ay süpür madem psikopat seni
yok süpürme dinlen diyince sanki dinliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?