Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet kızlar yasadıgımız her anın kıymetini bilmeli sevdiklerimize hakettikleri degeri vermeli ve onları asla üzmemeliyiz...2 yasında bebegi annesiz kaldı ne kadar acı bi durum

aferin böyle ol

ntv verdi az önce, sitesinde yazdığı gibi, daha fazla detay vermedi. atvye de bakayım bakalım

az önce alkol ve uyuşturucadan şüphelendiği söylendi eğlenceden geldikte sonra evde ölü bulunmuş ama şüpheler kesin değil dendii...
bakalım birazdan yeni bilgiler açıklanacakk...

Son düzenleme:
imjuli+ karats+ edammm+ babu hperi+ darkangellove58
canlarımmm sizlere dün edindiğim bir tecrübeyi anlatmak istiyorumm geçen gün size bahsettiğim hamile kalan arkdşaımla görüştüm ayın 1inde regl olmuş klomen kullanmış 1 kür dirençli olduğu için yumurta gelişim göstermemiş pco lu bir hasta zaten dr göbekten yapılan yumurtla oluşumu iğnesi yapmış 13 ocakta 48 saat sonrada ovitrelle ile çatlatmış 24 saat sonra ilişki vermiş eğer 29una kadar hregl gelmezse hamilesin demiş ve kız 29unda idrar testiyle öğrenmiş çok problemli bir hasta olmasına karşın bukadar kolay kalmış hemd eilk ay oyüzden lütfennn hepimizzz pozitif düşünüppp kalben inanalımmm

Amin canım
evet kuzucum allah korusun..

evet şekercim...
bak bide ne diyo ya sabah sabah ne yapmış :))
yerleride yarın süpürürsün artık..

evet kızlar yasadıgımız her anın kıymetini bilmeli sevdiklerimize hakettikleri degeri vermeli ve onları asla üzmemeliyiz...2 yasında bebegi annesiz kaldı ne kadar acı bi durum

en çok bebeğine üzüldüm bu yaşta annesiz kaldı
mekanı cennet olsunn..allah rahmet eylesinn...

ne güzel sağlıkla kucagına almak nasip olsun inş

klomenle hamile kalan çok kişi var gerçektenn...

biz hep pozitifizzz

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Pozitif düşünce pozitif sonuç :87:

Amin canım

yerleride yarın süpürürsün artık..

ne güzel sağlıkla kucagına almak nasip olsun inş

klomenle hamile kalan çok kişi var gerçektenn...

biz hep pozitifizzz

handancığım iyisin değilmi herşey yolundadır umarımmm
kızlar belki duymuşsunuzdur izmirde meşhur bostanlı pazarı var hermarkanın ihraç fazlası geliyor orjınal zara badiler 5 tl zara babyler 3 tl daha neler neler var bugun gidicem bişi isteyen varmııııııııııııııı

defneye kalp krizi geçirmiş diyorlar şuan için
adli tıpa gönderiliyormuşş...

iyiyim şekercim,bende dedim cevap vermedi bana,görmedin herhalde ama tahmin ettim sayfalar hızlı ilerliyor maşallah

ayy ne güzel bilmiyorum ben o pazarı..çarşamba günleri mi kuruluyor bu pazar?

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Pozitif düşünce pozitif sonuç :87:

iyiyim şekercim,bende dedim cevap vermedi bana,görmedin herhalde ama tahmin ettim sayfalar hızlı ilerliyor maşallah

ayy ne güzel bilmiyorum ben o pazarı..çarşamba günleri mi kuruluyor bu pazar?

görmedimm canımmm kusura bakma bazen zor takip ediyorum evet canım sadece çarşambaları kurulyor sen nerede yaşıyordun

şanslısın baya ucuzmuş canımm..
orjinal zara mı acaba??

bende ist da zara ya çok giderimm...
sağol canımmm..sana keyifli alışverişlerr...

hımmo zaman canım bana zara babyden kız bebek elbisesi alırmısın adresi veriyorum ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…