Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

şanslısın baya ucuzmuş canımm..
orjinal zara mı acaba??

bende ist da zara ya çok giderimm...
sağol canımmm..sana keyifli alışverişlerr...

evet canım orıjınal çünkü bende istanbulda metrocityden alıyordum çok orda zara baby ürünleri çok vardıı etiketleri bile aynı sadece beden ve renl problemleri oluyor bunların seçim az yani

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

1. imjuli
2. nazderin+
3. edammm+
4. mutlukız
5. hperi+
6. dican
7. darkangellove58+
8. karats+

kızlar başka bir yerde de defne eglenceden gelmiş evde fenalaşmış astımım tuttu demiş erkek arkadasına, o ara adam 112 aramıs ambulans gelene kadar defne vefat etmiş...

hımmo zaman canım bana zara babyden kız bebek elbisesi alırmısın adresi veriyorum ..........

canım merhaba seninle henüz tanışmadık sanırım memnun oldum buarada kız bebişmi geliyorrrrrrr seve seve alırım vallahi ver lütfen adresiniiiiii teyzesinden küçük bir hediye olurrr

evet canım orıjınal çünkü bende istanbulda metrocityden alıyordum çok orda zara baby ürünleri çok vardıı etiketleri bile aynı sadece beden ve renl problemleri oluyor bunların seçim az yani

bende bakırköyde zara mağazasına çok giderimm...
orda arkadasım çalışıyor indirimlerinden de haberim oluyordu...
şuan ayrıldı arkadasımm...
ama çok güzel şeyler varr...

şanslısın valla canım baya ucuz bence hiç kaçırmaa..

tahmin ettim zaten canım ne kusuru istanbuldayım ben ama yolum birgün düşerse izmire aklımda olsun diye sordum :)))

ayy süper istanbuldaki eve gelince belki senle sosyete pazarına gideriz send eburaya gelin bostanlıya giderizzz

siz bi hamile kalın hayırlısıyla teyzesi alıp hepinize posta yapıcakkk

aslıda dün süpürcektim dün toz alınca yarın süpüreyim dedim yüklenmemek için :78:

bak nasıl dinliyorum seni
aferin şekerim
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

1. imjuli
2. nazderin+
3. edammm+
4. mutlukız
5. hperi+
6. dican
7. darkangellove58+
8. karats+

ne zaman böyle yapsak bir anda herkes kaçıyor kuzumm yaaa :))

kızlar başka bir yerde de defne eglenceden gelmiş evde fenalaşmış astımım tuttu demiş erkek arkadasına, o ara adam 112 aramıs ambulans gelene kadar defne vefat etmiş...
otopsi yapılana kadar her yerden farklı bilgi gelecek..İnanmamak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…