selam kızlarr..
selam hoşgeldin canım
işim vardı yazamadım kızlar ama herkeslerde gitmiş galiba
hoşbuldum canımm..nasılsın?
iyiyimm tatlımm sen nasılsınn??
afiyet olsun ben geldim
hoşbuldum canım..ya ben size bişey anlatmaya geldim :) sen doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsun?
ben doğumu inşallah normal yapacağım canım.hayırdır sen ne alntacaksın bize
tabiki canım tamamen doktordan kaynaklanan bişey bu..geçen kontrolümde doktorumla görüştüm doğumu görmek istiyorum ama acı çekmekte istemiyorum epidural tavsiye edermisiniz dedim oda normal doğurmalısın diğer yöntem doğum süreni uzatır ıkınmana engel olur kısacası seni çok zorlar dedi bende tamam o zaman normale devam dedimkızlar,geçen hafta görümcem epidural sezeryanla doğum yaptı yaşadıklarını en çok size anlatmam gerektiğini düşündüm..
Adını vermemde belki sakınca vardır bir özel hastanede doktor her gelene epidural doğum yaptırıyor..görümcemde geçen hafta doğuma girdiğinde iğneyi vurmuşlar ve görümcem uyuşmamış baya acı çekmiş ve sonradan narkoz vermişler..neyse iyi kötü doğumu yapıp çıktığında 5 gün ayağa kalkamadı..başı çok döndüğü ve beli ağrıdığı için..bunun sebebi galiba doktorun iğneyi yanlış yapması..ben bunu sizinle paylaşmak istedim..belki doktordan kaynaklanıyor bu olay ama işte sizde doktorunuzu iyi seçin ya da başka yöntemler kullanın diye..umarım yararlı olur..
[ı]afiyet olsun ben geldim [/ı]
çok sessiziz yineee :97: :97: :97:
Bimi kaldıkk
sevgicik anlatmış yaaa:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?