Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar dıyodum kııı kımsecıkler kalmamıs ki yaaaaa

Kızlar,geçen hafta görümcem epidural sezeryanla doğum yaptı yaşadıklarını en çok size anlatmam gerektiğini düşündüm..
Adını vermemde belki sakınca vardır bir özel hastanede doktor her gelene epidural doğum yaptırıyor..görümcemde geçen hafta doğuma girdiğinde iğneyi vurmuşlar ve görümcem uyuşmamış baya acı çekmiş ve sonradan narkoz vermişler..Neyse iyi kötü doğumu yapıp çıktığında 5 gün ayağa kalkamadı..başı çok döndüğü ve beli ağrıdığı için..bunun sebebi galiba doktorun iğneyi yanlış yapması..ben bunu sizinle paylaşmak istedim..belki doktordan kaynaklanıyor bu olay ama işte sizde doktorunuzu iyi seçin ya da başka yöntemler kullanın diye..umarım yararlı olur..

tabiki canım tamamen doktordan kaynaklanan bişey bu..geçen kontrolümde doktorumla görüştüm doğumu görmek istiyorum ama acı çekmekte istemiyorum epidural tavsiye edermisiniz dedim oda normal doğurmalısın diğer yöntem doğum süreni uzatır ıkınmana engel olur kısacası seni çok zorlar dedi bende tamam o zaman normale devam dedim
[ı]afiyet olsun ben geldim [/ı]

çok sessiziz yineee :97: :97: :97:

bende geldim yemekteydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…