bu da kayınvalidem için aldığım mücevher askılığı :) doğumgünü hediyesi.
ben çok beğendim, bakalım siz de beğenecek misiniz :)
Eki Görüntüle 137201
gece kuşları gelmiyorlar artık sevgicim, kocişlerine kavuştular, beni yalnız bıraktılar
Kizlar kesinlikle bence hamis kalmak icin en iyi yontem! Ben pozitif dusunceyle hamis kaldim ve hala inanamiyorum. gecen yil stress nedeniyle neredeyse 1 sene boyunca hic adet olmadim.Doktor,stress hormonlarimin fazla oldugunu soyledi.Sonra kendimi"illa hamile kalayim"dusuncesinden uzaklastirip stressten uzak kalmaya ugrastim.Adet oldum ve her ay adet tarihlerimi yazdim. yaklasik 6 ay sonra yapmaya karar verdik ve ilk ay esimi cok etkiledi cunki habire "hamilemisin"diye sorup duruyordu ve hamile kalamadim.Bir sonra ki ay esime soylememe karari aldim..herseyi oluruna biraktim...yumurtlama haftamdan once basladik(tabi esim bunu bilmiyodu) ve cok sukur Rabbime buyuk bir $okla hamile kaldigimi ogrendim..Kendinizi rahat birakin kizlar esinizde,sizde..biliyorum soylemesi kolay ama deneyin goreceksiniz..Rabbim herkeze anne,baba olmayi nasib etsin..
günaydınnn kızlarrr herkese enerji dolu bir gün diliyorummm
günaydın canım hoşgeldin nasılsın???
günaydınlar ben geldim
hayırlı cumalar hepimize:119:
SEVGİCİĞİM BUNLAR SENİN İÇİN CANIM
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
SEVGİCİĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM DAHA NİCE SENELERE EŞİNLE-BUĞLEMCİKLE VE TÜM SEVDİKLERİNLE ERİŞMEN DİLEĞİYLE CANIM
günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hayırlı cumalar
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
doğum günün kutlu olsun sevgicimm...eşin ve minik kızınla nice yıllaraaa...
teşekkür ederim edacım çok duygulandım minik kızınla ve eşinle yazmışsınya evet bu sene 2 kişi olarak kutluyorum doğumgünümü
canım seneye minik misafirin yanında olarak kutlayacaksın inş...
allah uzun ömür versin tüm sevdiklerinleee...
teşekkür ederim kübracım bütün güzel dileklerin için.İnşallah hep birlikte daha nice yeni yaşlara gireriz
saattt 10 oldu kızlar nerdesinizzzzzzzzz :84: :84: :84: :84: :84:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
1. darkangellove58
2. mutlukız+
3. edammm+
canımmm ben 2 gündür erkenden uyuyorum o yüzden gelemiyorumm...
yarın akşam burdayım inş
saattt 10 oldu kızlar nerdesinizzzzzzzzz :84: :84: :84: :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?