Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tebrik ederimmm...
sağlıkla bebeğinizi kucagınıza almak nasip olur inş..

günaydınlar ben geldim

hayırlı cumalar hepimize
:119:

SEVGİCİĞİM BUNLAR SENİN İÇİN CANIM

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...

SEVGİCİĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM DAHA NİCE SENELERE EŞİNLE-BUĞLEMCİKLE VE TÜM SEVDİKLERİNLE ERİŞMEN DİLEĞİYLE CANIM

Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

doğum günün kutlu olsun sevgicimm...eşin ve minik kızınla nice yıllaraaa...

teşekkür ederim kübracım bütün güzel dileklerin için.İnşallah hep birlikte daha nice yeni yaşlara gireriz

teşekkür ederim edacım çok duygulandım minik kızınla ve eşinle yazmışsınya evet bu sene 2 kişi olarak kutluyorum doğumgünümü

teşekkür ederim edacım çok duygulandım minik kızınla ve eşinle yazmışsınya evet bu sene 2 kişi olarak kutluyorum doğumgünümü

canım seneye minik misafirin yanında olarak kutlayacaksın inş...
allah uzun ömür versin tüm sevdiklerinleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…