Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlarrr ev yanıyor sıcaklıktan ama benim bugün çok ayaklarım üşüyor nedensee...
hasta olmasam barii...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

edammm

tek kalmışım yaaaa nerdesinizzz :84: :84: :84:

Son düzenleme:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,

Bugün herkesin işi var demek:78:

bu da kayınvalidem için aldığım mücevher askılığı :) doğumgünü hediyesi.
ben çok beğendim, bakalım siz de beğenecek misiniz :)

bayıdlımm çiğdemmm süpermişşşşşşş güle güle kullnaısn nasılsın canm bu arada ne var ne yokk hava çok soğukkkkk

teşekkürler gülden :78:

iyiyim valla ne olsun, bugün alışveriş rüzgarına kaptırdım kendimi
evet soğuk ama ben kışı da özlediğim için pek sesimi çıkarmıyorum, kalınca giyinip çıkıyorum

sen nasılsın?

Kizlar kesinlikle bence hamis kalmak icin en iyi yontem! Ben pozitif dusunceyle hamis kaldim ve hala inanamiyorum. gecen yil stress nedeniyle neredeyse 1 sene boyunca hic adet olmadim.Doktor,stress hormonlarimin fazla oldugunu soyledi.Sonra kendimi"illa hamile kalayim"dusuncesinden uzaklastirip stressten uzak kalmaya ugrastim.Adet oldum ve her ay adet tarihlerimi yazdim. yaklasik 6 ay sonra yapmaya karar verdik ve ilk ay esimi cok etkiledi cunki habire "hamilemisin"diye sorup duruyordu ve hamile kalamadim.Bir sonra ki ay esime soylememe karari aldim..herseyi oluruna biraktim...yumurtlama haftamdan once basladik(tabi esim bunu bilmiyodu) ve cok sukur Rabbime buyuk bir $okla hamile kaldigimi ogrendim..Kendinizi rahat birakin kizlar esinizde,sizde..biliyorum soylemesi kolay ama deneyin goreceksiniz..Rabbim herkeze anne,baba olmayi nasib etsin..

kızlar nerdesinizzz.zorla bağlandım ama kimseler yokkkk

yrn doktora gidicemmm inşş yumuşlarım istenilen
büyüklüğe gelmiştirrrr.bana dua edinnn kızlarrrr

merhaba arkdaşımm gözün aydın tebrik ediyorumm Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

Bizlerede bu duyguyu nasip etsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…