Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy bune yaa içeri gidiyorum gelene kadar sitede çıkartılmış oluyom kaçıncı bu giriş yaptığım

hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım efecik nasıl???

iyiyim bende çok sağol canım. bikaç gündür giremedim sizleri hem çok özledim hem çok merak ettim. eşimin aynı işi yapan bir arkadaşı dükkanını kapatmış. artık benim yerime çıraklık görevini o üstlendi. yine gelirdim aslında da hava da çok yağışlıydı birde ananem ameliyat oldu ya ondan üşendim. ananemin ameliyatı da çok iyi geçti bu arada. ağrısı sızısı bile kalmadı hiç. çok neşeli maşallah.

geçmiş olsun canım bak atlatmış anneannen ne güzel..Bizde sen gelmeyince doğum yaptığını düşündük ama damat gelmemiş aferin zamanını bekliyor demekki

geçmiş olsun canım bak atlatmış anneannen ne güzel..Bizde sen gelmeyince doğum yaptığını düşündük ama damat gelmemiş aferin zamanını bekliyor demekki

kız yok ben bu gidişle 3-5 ay daha doğurmam sanırım. hiçbişey yok. belim ağrımasa karnımda şişlik olmasa hamile değilim diyecem nerdeyse sen ne alemdesin.

kıııııııııızzzzzz düüüünnnüüüürrr mart annelerinden biri 30 ocakta doğum yapmış gıııızzzzz 33+4 te

kız yok ben bu gidişle 3-5 ay daha doğurmam sanırım. hiçbişey yok. belim ağrımasa karnımda şişlik olmasa hamile değilim diyecem nerdeyse sen ne alemdesin.

bana doktor erken doğum riskin var demişti o birkaçgün panikledim o yüzden doğum yapacakmışım gibi zannettim ama şuan iyiyim canım bi sorunum yok

darkangellove58+ impaladeniz+ mutlukız edammm+ slm cıtırlar nasılsınız bugun ayyyy yenı carsıdan geldım aktardan yesıl cay aldım cubuk tarcınla beraber cayını ıcmek ıcın bakalım faydası olcakmı faydası:yumurtalıkların elısmesıne yararlıymıs vede kılo verdırıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…