kızlar işyerindeki arkadaşlar pasta yaptırmışlardı kutlama yaptık o yüzden yazamadım
valla bilmiyom ki mart annelerinden de girmeyen varmış. dr. gerek yok demiş. onlarda bana dediler madem herşey normal gerek yok daha ne istiyon dediler. dur bakalım önümüzdeki hafta kontrol var o kontrol nasıl geçecek o zaman belli olur herşey.
tabi canım o zaman bakarsın belki doktor kendi der gelmişken gir diye
acaba bu gittiğimizde çatı muayenesi olacak mı? sen bir daha ne zaman gideceksin?
şubat sonunda gidicem canım ondan önce gelmene gerek yok dedi doktor
kızlar işyerindeki arkadaşlar pasta yaptırmışlardı kutlama yaptık o yüzden yazamadım
Paylaşımın için teşekkür ederiz.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı isteyen herkesin başına..Kizlar kesinlikle bence hamis kalmak icin en iyi yontem! Ben pozitif dusunceyle hamis kaldim ve hala inanamiyorum. gecen yil stress nedeniyle neredeyse 1 sene boyunca hic adet olmadim.Doktor,stress hormonlarimin fazla oldugunu soyledi.Sonra kendimi"illa hamile kalayim"dusuncesinden uzaklastirip stressten uzak kalmaya ugrastim.Adet oldum ve her ay adet tarihlerimi yazdim. yaklasik 6 ay sonra yapmaya karar verdik ve ilk ay esimi cok etkiledi cunki habire "hamilemisin"diye sorup duruyordu ve hamile kalamadim.Bir sonra ki ay esime soylememe karari aldim..herseyi oluruna biraktim...yumurtlama haftamdan once basladik(tabi esim bunu bilmiyodu) ve cok sukur Rabbime buyuk bir $okla hamile kaldigimi ogrendim..Kendinizi rahat birakin kizlar esinizde,sizde..biliyorum soylemesi kolay ama deneyin goreceksiniz..Rabbim herkeze anne,baba olmayi nasib etsin..
Ama amaaa gelmediniz işteeeebizde seni merak ettik kuşşş...
tamam akşam görüşürüz o zaman çok öptümmm
Bende çok öperim kuzum,görüşürüz dikkat et kendine..handancım canım, öperim seni çok, pazar akşamına evde olurum ben de, o zaman görüşürüz artık :)
öpüyorum.
Hayırlısı tuğbacım,kafana fazla takıp stres yapma..Yumurta gelişimi kesinlikle strese bağlı.kızlarrr doktordan geldimmm.hap kullanmama rağmen bu ayda olmamış yumurtamm.1yıldırr hiçç yumurtalarım gelişmediiii:2:
tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneyiii verdi doktor göbekten yapılıo.doktor bile şaşırıoooçok sinirlerim bozulduuuu.
Bal tarçın çörekotu yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor daha çok.Bence incir kürünü tamamla btç yi daha sonra yap.kızlar bal tarçın çöek otuu yumurtlamaya yardımcı oluooo değişlmii nasıl uugulandığını bilimsnızz
Gözünüz aydın canım çok sevindim anneannenin iyi olmasınaiyiyim bende çok sağol canım. bikaç gündür giremedim sizleri hem çok özledim hem çok merak ettim. eşimin aynı işi yapan bir arkadaşı dükkanını kapatmış. artık benim yerime çıraklık görevini o üstlendi. yine gelirdim aslında da hava da çok yağışlıydı birde ananem ameliyat oldu ya ondan üşendim. ananemin ameliyatı da çok iyi geçti bu arada. ağrısı sızısı bile kalmadı hiç. çok neşeli maşallah.
bende gidiyorum kızlar. iyi akşamlar herkese. dediğim gibi bikaç gün girmezsem hemen doğurdu sanmayın heee
herkesee günaydınnnn
bugün hafta sonu erken gelen olmaz heraldeee :26:
sanada günaydın canım
evet haftasonu burda birilerini bulmak zor
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
GÜNÜ GEÇENLERİsim|BAT
mutlukız|09.02.2011
hperi|17.02.2011
ua27|23.02.2011
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
HAMİLELERİMİZİsim|BAT
aysenik|01.02.2011
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİAnne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|35 hafta|Erkek|Efe
babu|35 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|34 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|33 hafta|Erkek|?
ozpar|33 hafta|Erkek|Çağan
betus19|27 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|19 hafta|Kız|Azra
n_a_z|14 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
tben|?|?|?
pretty9217|?|?|?
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
herkesee günaydınnnn
bugün hafta sonu erken gelen olmaz heraldeee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?