Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar işyerindeki arkadaşlar pasta yaptırmışlardı kutlama yaptık o yüzden yazamadım

valla bilmiyom ki mart annelerinden de girmeyen varmış. dr. gerek yok demiş. onlarda bana dediler madem herşey normal gerek yok daha ne istiyon dediler. dur bakalım önümüzdeki hafta kontrol var o kontrol nasıl geçecek o zaman belli olur herşey.

tabi canım o zaman bakarsın belki doktor kendi der gelmişken gir diye

şubat sonunda gidicem canım ondan önce gelmene gerek yok dedi doktor

senin dr. da aynı benimki gibi. mart annelerinin doktorları pek pimpirikli heralde kimini haftada bir çağırıyor kimini 15 te bir neyse. bebiklerde bizde hep sağlıklı olalım da ayda bir gidelim fark etmez. iyi akşamlar dünürüm sana. hava soğuk olursa belki bikaç gün girmem. hemen doğurdum sanma heee

bende gidiyorum kızlar. iyi akşamlar herkese. dediğim gibi bikaç gün girmezsem hemen doğurdu sanmayın heee

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

nazderin

kimse yokkk((((2:

Ben geldim ama gece kuşları yok,artık yarın görüşürüzz..

Paylaşımın için teşekkür ederiz.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı isteyen herkesin başına..
bizde seni merak ettik kuşşş...
tamam akşam görüşürüz o zaman çok öptümmm
Ama amaaa gelmediniz işteeee
handancım canım, öperim seni çok, pazar akşamına evde olurum ben de, o zaman görüşürüz artık :)
öpüyorum.
Bende çok öperim kuzum,görüşürüz dikkat et kendine..
Hayırlısı tuğbacım,kafana fazla takıp stres yapma..Yumurta gelişimi kesinlikle strese bağlı.
Yumurta geliştiren incir kürünü uygulamalısın bence öncelikle.İğneni ol ama bence hemen incir kürüne başla,istersen tarifini yollarım sana..

kızlar bal tarçın çöek otuu yumurtlamaya yardımcı oluooo değişlmii nasıl uugulandığını bilimsnızz
Bal tarçın çörekotu yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor daha çok.Bence incir kürünü tamamla btç yi daha sonra yap.
Gözünüz aydın canım çok sevindim anneannenin iyi olmasına Ayrıca bu çıraklık işide senin için iyi olmuş ama bizi ayrı düşürdü,fırsat buldukça uğramaya çalış öpüyorum çok...

Son düzenleme:
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|09.02.2011
hperi|17.02.2011
ua27|23.02.2011
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT
aysenik|01.02.2011
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|35 hafta|Erkek|Efe
babu|35 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|34 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|33 hafta|Erkek|?
ozpar|33 hafta|Erkek|Çağan
betus19|27 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|19 hafta|Kız|Azra
n_a_z|14 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
tben|?|?|?
pretty9217|?|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010

herkesee günaydınnnn

bugün hafta sonu erken gelen olmaz heraldeee :26:

bende varımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…