Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sen nasılsın canım???

hoşgeldin ayşecim. bende geçen bahsetmiştim abimlerin bebeği olmadığı için abimin sperm sayısına hareketlerine bakacaklarmış diye. o da pazartesiye randevu almış. hadi bakalım hepinizin hakkında hayırlısı hemen gelir inşallah sizinde bebişleriniz.

bana doktor erken doğum riskin var demişti o birkaçgün panikledim o yüzden doğum yapacakmışım gibi zannettim ama şuan iyiyim canım bi sorunum yok

bende bikaç gün giremedim ya seni banuyu çok merak ettim. belkide doğurdular haberim yok diye. birde sizden habersiz 2 gün girmediğim için kesin bunlar beni doğurdu sanmıştır dedim

hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sen nasılsın canım???

iyim sekerrr bende nolsun ya evde otur otur kılo aldım yesıl cay ıyı dedıler bakalım nolcak suan içiyorum tadı bıraz acımsı ama olsun

ay böylede çok heyecanlı birinden haber alınmayınca doğurdu zannediliyor

dünür bu arada bu nst denen şey sadece hastanede mi oluyor muayenehanede de var mı? çünkü ben henüz hiç hastaneye gitmedim. sadece dr. özel muayenehanesine gidiyorum. eğer orada yoksa şimdi bana hastanene karar ver de git diyecek. devlet hastanesi hiç çekilmez valla.

dünür bildiğim kadarıyla sadece hastanelerde var nstde o yüzden sana doktor hastane seç diyebilir haklısın yani bende hiç devlete gitmedim ama çekilmez olabileceğini tahmin edebiliyorum

dünür bildiğim kadarıyla sadece hastanelerde var nstde o yüzden sana doktor hastane seç diyebilir haklısın yani bende hiç devlete gitmedim ama çekilmez olabileceğini tahmin edebiliyorum

abooooooo yandım ben dünür
acaba nst için de doktorumun bulunduğu özel hast. gitsem de sadece doğum esnasında mı devlet hast. gitsem? ay bilemedim şimdi kafam çok karıştı bak.

abooooooo yandım ben dünür
acaba nst için de doktorumun bulunduğu özel hast. gitsem de sadece doğum esnasında mı devlet hast. gitsem? ay bilemedim şimdi kafam çok karıştı bak.

canım sen doğumu nerde yapıcaksan bence nst içinde oraya git hemde ordaki doğuma girecek olan hemşireleri ebeleri tanı ahbaplık kur

canım sen doğumu nerde yapıcaksan bence nst içinde oraya git hemde ordaki doğuma girecek olan hemşireleri ebeleri tanı ahbaplık kur

aslında o daha mantıklı onu bende düşündüm ama devlet hastanesi hiç çekilmiyor ki yaaa. bir ara demiştim ya 15 günde bir bi hastaneye gideyim bi dr.a diye. sabah hastaneye bi gittik ana baba günü göz gözü görmüyor. iğrençti resmen. allah devlet hast. düşenin yardımcısı olsun.

dünür mart annelerine sordum birinin dr. özel muayenehanesinde varmış. ay arayıp sorsam mı ayıp mı olur yav?

ay dünür dayanamadım aradım ama hiçbişey anlamadım. sen son derece normal değerlerde giden bi gebesin durduk yere niye nst ye giresin dedi. çok girmek istiyorsan gel benim hastanemde gir ama şimdi sen başka bi hastaneye gideceksin nst ye gireceksin onlarda fırsat bu fırsat ay bebeğin kalp atışları problemli bilmem ney diyecek seni apar topar sezaryene alacak ne gerek var sen normal doğum düşünüyosun hiç gerek yok. girmen gereken bi durumda benim hastanemde girersin herşey normal sen sadece düzenli kontrole gel ve zamanını bekle dedi yaaaav.

ay dünür dayanamadım aradım ama hiçbişey anlamadım. sen son derece normal değerlerde giden bi gebesin durduk yere niye nst ye giresin dedi. çok girmek istiyorsan gel benim hastanemde gir ama şimdi sen başka bi hastaneye gideceksin nst ye gireceksin onlarda fırsat bu fırsat ay bebeğin kalp atışları problemli bilmem ney diyecek seni apar topar sezaryene alacak ne gerek var sen normal doğum düşünüyosun hiç gerek yok. girmen gereken bi durumda benim hastanemde girersin herşey normal sen sadece düzenli kontrole gel ve zamanını bekle dedi yaaaav.

hamileler doğum sohbetine dalmışlarrr

öyle oldu edoşum son zamanlar ya artık iyice panik oluyoruz tabi ister istemez. ama biz peşpeşe doğum yapınca bi süre gelemeyiz bi süre hamileler hiç konuşamaz sanırım topikte. ama tabi döndükten sonra da emzirme bilmem ney muhabbeti başlar

konuşun konuşun canımm bize de tecrübe oluyorrr

iyide canım bende özel hastaneye gidiyorum ve doktorum gelmişken bağlan dedi nstye bende bağlandım..Kendi doktorumda bende normal istiyoruz yarım saatte 2 sancım çıktı sezeryan ol falan diyede kimse demedi hatta ısrarla normal doğur dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…