kübracım günaydın, nasılsın?
dün yoktun
günaydın çiğdemciğim hoşgeldin
allaha şükür iyiyim gribi atlatsam daha iyi olacağım
sen nasılsın?
dün kura çekilişi vardı canım
onun için izinliydim
ama nasip değilmiş bize
merhaba canım, evet kura olduğunu hatırlıyorum, ben de onu soracaktım.
kısmet değilmiş demek ki, hayırlısı olsun ne yapalım.
hastalığın geçti mi? daha iyisindir umarım
bende bi değişiklik yok, aynı tas aynı hamam
evet canım kısmet değilmiş hayırlısı olsun
hastalığımı atlatmaya çalışıyorum ama bir türlü toparlanamadım
kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyorum sürekli
akşam 22:30 da yatıyorum
sabah 6 da kalkıyorum ama hiç uyumamış gibiyim
benexol diye bir b vitamini kompleksi al, yorgunluğa, halsizliğe ve strese çok iyi geliyor.
hergün düzenli olarak bir tane iç, çok farkedecek bak göreceksin
anlıyorum canım peki
hamileyken alırnırmı sakıncası varmı bunun
gerçekten kullansam iyi olacak çiğdem
hayattan bezmiş bir kılıktayım resmen yaaaa
birde sana bişey sorsam yardımcı olabilirmisin acaba
benim yatak odası takımım siyah
sence yatak odasını hangi renge boyayım duvarlarını
b vitamini kullan mutlaka bir süre sonra farkedeceksin, çok iyi geliyor. ben özellikle çalışırken çok kullanıyordum, farkediyordu ;9
güzel soru, sanırım açık bir renge boyaman uygun olur, ama dekorasyon için kullanılan çok güzel duvar kağıtları da var, onları da bir araştır istersen. ben de bakayım, bişey bulursam haber vereyim sana :)
benim azıcık evle ilgilenmem lazım, gelirim gene kızlar.
geçmiş olsun çok,allah tekrar nasip etsin sağlıkla..doktorun bence daha doğru bilgi verebilir,ama için ferah olsun,her seferinde tekrarlayacak diye bir durum yok.arkadaşlar benim gibi ilk gebeliğin 9 haftasında bebeğin anne karnında ölenler varmı ben dün bebeğimi kaybettim çok üzgünüm ne yapmalıyım korkuyorum sonraki hamileliğimde böyle birşey olurmu acaba bilenler lütfen yazsın sizlere çook ihtiyacım var
selam öznurcum,inşallah atlatacaksınız kısa sürede..Anneciğinin yanında olman iyi olmuş..evine dönünce konuşuruz bol bol.Kendinize iyi bakın öpüyorum..selam kıslar...nasılsınız?
bugün çağanı dr a tekrar götürdük,sarılık için..kandaki değer üst sınıra çok yakın çıktı,ama drumuz hastaneye almaya gerek görmedi,bu günden sonra düşmeye başlar dedi..yinede içim çok rahatlamadı..ama oğlum sağlıklı görünüyor,her 2 saatte bir emziriyorum,inş tez zamanda atlatır..
bu arada eşimde bu akşam evimize gidiyor,biz oğlumla kırkımız çıkana kadar annemlerdeyiz.Annemlerde internet olmadığı için haber veremeyebilirim,merak etmeyin diye haber vereyim dedim..
hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın...evimize gidince bol bol konuşuruz artık..
yoncacım çok üzüldüm canım,allah sabır güç versin.İnşallah tekrar nasip etsin sağlıkla kucağına alacağın yavrularını.slm kızlar bebklerim artk cennette onları kaybettim handancm bni listeden çıkar artık
günaydın kübracım,tüh bende kura çıktı diye haberini okumayı umuyordum ama dediğin gibi hayırlısı buymuş,daha iyi bir fırsat çıkacak belki karşınıza..allah gönlüne göre versin..günaydın şekerler hepimize güzel bir gün diliyorum
dün izinliydim kura çekilişine gittik eşimle
ama malasef çıkmadı şekerler
nasip değilmiş hakkımızda hayırlısı buymuş demekki
ilk defa duydum neymişki bu nanomatik
kızlar aranızda nanomatik kullanan varmı.ikbal gürpınarın sitesinden sipariş verdimmm.ama içim bi tedirgin oldu:86:detarjana karşı alarjim vardı onun için aldım umarımm pişman olmam
ilk defa duydum neymişki bu nanomatik
aaaaaaaaaaa yoncacım çok şaşırdım herşey yolundayken neden böyle oldu??
ne diyeceğimi bilemedimmm...kolay değil biliyorum ama lütfen üzme kendini...
aklım sende kaldı şimdi...
aaaaaaa ama neden canm???
.çok üzüldm allahım sabır versin size...
en kısa zamanda tekrar kavuşursunuz inşallah meleklerine...
cnm aniden noldu böylee.hiç bişey yoktu
allahım sabır versin.ne diyecemi bilemiyrm
yoncaaa, çok üzüldüm. ne oldu, neden oldu bilemiyorum ama güçlü ve sabırlı ol lütfen.
rabbim tez zamanda sana yeniden melekler gönderecektir eminim.
sabır diliyorum, çok üzüldüm inan
saolun arkadaşlar birden değil 1 hafta önce suyum fazlalaşmıştı dr takibindeydim ama bi cuma sabahı bi kalktım karnım 2 kat olmuş we sancım war hmn hastaneye yatışım yapıldı we akşamınada suyum boşaldı bebeklerim son ana kdr yaşadılar hatta canlı doğdular ama aramızdaki kordondan kopunce gittilercanım benim tekrar geçmiş olsun
en yakın zamanda atlatırsınız inşallah canım
kendinize çok iyi bakın canım bende öpüyorum ikinizide
aaaaa çok şaşırdım ve çok üzüldüm canım
allah sabırlar versin canım
inşallah en yakın zamanda
tekrar kavuşursun canım meleklerine
kolay değil canım ama lütfen üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?