ewt canm ocaktada kanamayla gitti geçen ayda aynısı
kısmet sağlıklı gebelikler nasıp etsin cümlesine içlerinden banada
geçmiş olsun çok,allah tekrar nasip etsin sağlıkla..doktorun bence daha doğru bilgi verebilir,ama için ferah olsun,her seferinde tekrarlayacak diye bir durum yok.
selam öznurcum,inşallah atlatacaksınız kısa sürede..Anneciğinin yanında olman iyi olmuş..evine dönünce konuşuruz bol bol.Kendinize iyi bakın öpüyorum..
yoncacım çok üzüldüm canım,allah sabır güç versin.İnşallah tekrar nasip etsin sağlıkla kucağına alacağın yavrularını.
günaydın kübracım,tüh bende kura çıktı diye haberini okumayı umuyordum ama dediğin gibi hayırlısı buymuş,daha iyi bir fırsat çıkacak belki karşınıza..allah gönlüne göre versin..
saolun arkadaşlar birden değil 1 hafta önce suyum fazlalaşmıştı dr takibindeydim ama bi cuma sabahı bi kalktım karnım 2 kat olmuş we sancım war hmn hastaneye yatışım yapıldı we akşamınada suyum boşaldı bebeklerim son ana kdr yaşadılar hatta canlı doğdular ama aramızdaki kordondan kopunce gittilerallahım kmselere yaşatmasın çok acı günler geçiriyorum we en kötüsü sütlerim geliyoo
rabbim bidaha yaşatmasın işlhh
buarada mutlukız hamilemi?
amin cnm
biraz açarmısın gebe kalıosun sonra adet kanamasıyla gidiomu anlamadım
ocakta olan kesemide gördüm canım 4 haftalıktı leke ile başlıyo arkasından kanama ve düşük kanaması
geçen aykıde dr gitmedim ama 19 test yaptım idrar da silik çıktı sonra aynısı oldu ocakta yaşadığımın kanamam glirken test yaptım silik blirginleşti çizgim ama kanamam arttı ve gene düştü bekliycem bakalım olmadı toksoplazma testi varmış onu yaptırcam yol açıldı ama
sanırım kimyasal oluştu geçen ay :26::26:
peki cnm neden böyle oluyomuş.doktorun bişi demedimi??kan ölçümlerin yapıldımı.çok soru sordum ama belki yardımcı olurum die cnm
önemli değil birbirimize sorup öğreniyoruz dr gitmedim bu ayda bekliycem biraz daha porgestan verdi dr daha yüksek dozda bakalımm
bide toksoplazma diye bi test varmış ondan dolayıda düşük oluyomuş onu yaptırıyım diyorum :26::26:
sende de mi oldu :26::26::26:
yok cnm ben düşük yaşamadım.bugünlerde çok alıyrm ama böle haberler.bi arkadaşımın bir tüpü alınmıştı.tek tüple gebe kaldı dünyalar bizim oldu.2kızı vardı 6yıl sonra bu bebek oldu.1de oğlu olsun istiodu.3aylıkken onlarıda kaybettik.rabbim herşeyin hayırlısını evrsin hepimizeee.
günaydın şekerler hepimize güzel bir gün diliyorum
dün izinliydim kura çekilişine gittik eşimle
ama malasef çıkmadı şekerler
nasip değilmiş hakkımızda hayırlısı buymuş demekki
saolun arkadaşlar birden değil 1 hafta önce suyum fazlalaşmıştı dr takibindeydim ama bi cuma sabahı bi kalktım karnım 2 kat olmuş we sancım war hmn hastaneye yatışım yapıldı we akşamınada suyum boşaldı bebeklerim son ana kdr yaşadılar hatta canlı doğdular ama aramızdaki kordondan kopunce gittilerallahım kmselere yaşatmasın çok acı günler geçiriyorum we en kötüsü sütlerim geliyoo
rabbim bidaha yaşatmasın işlhh
canım yaaa kısmet değilmiş demek kii...
akşamdan beri aklım sendeydi..
çok zor bir durum allah bir daha yaşatmasınn...
allah sabır versin canımm...
kimse yok muuuuuuuuuuuu :84:
ben varım
bi yandan yemek yapmaya çalışıyorum ama burdayım
slm kızlar nasılsınız bi görüşemiyoruz geliyorum yoksunuzzz
ben varımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?