Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydınnnn.

gününüz aydın neşeniz bol olsunnn

mutlu kızzz nerelerdesinnnn kaç gündür göremedim seniii:26:

ozpar canım hayırlı olsun bebişin analı babalı güle güle büyüt inşallah.

kızlar arada giriyorum,ama kimselere denk gelemedim maalesef...oğluşumun fotosunu eklemeye çalıştım ama hata verdi,sonra yine denerim...

sağol canım benim..seninde bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim..efecik nasıl bu arada?resmini gördüm,çok tatlı maşşallah

sağol canım. efecik iyi beni sinir etmekle meşgul. ya bazen sebepsiz bi ağlamaya başlıyor ne yapsm susturamıyorum hem üzülüyorum hem sinirleniyorum hem kendime kızıyorum beceremiyorum susturmayı diye ama bugün bişey keşfettim müziğin sesini baya bi açınca susup dinliyor uyuyakalıyor. umarım her zaman işe yarar bu taktik

bendede aynı duygular var canım..susturamadığımda "ben bu işi beceremiyorum"diye düşünüyorum..ama kuzum benim kokumu aldığı an sakinleşiyor,demekki en çok ihtiyacı olan şey benim deyip kendimi teselli ediyorum..
biçok şeyi bilmiyorum zaten..daha hala ne sıklıkta emzirmeliyim,uyurken uyandırıp emziriyim mi bilemiyorum..en son muayenede dr 2 saatte bir emziriyorum dediğimde yorum yapmadı..bende arada kaldım..sen nasıl yapıyorsun canım??

mümkün olduğu sürece 2 saatte bir emziriyorum çok ağlarsa yarım saatte emzirdiğim bile oluyor.ilk başlarda uyandırıp emzirmeyi denedim ama kesinlikle almıyor uykusu varsa. artık denemiyorum. gözünü açar açmaz dayıyorum memeyi geceleri o ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum bazen 5 saat falan uyanmadığı oluyor.

kızlar sonunda oğluşumun resmini ekleyebildim..işte oğluşum teyzeleri...

Eklentiler

• $Fotoğraf0094.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Kızlar günaydınn..Size haberim var..
Hamileyimmmmmmm..hala inanamıyorum..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…