- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Hiç birşey yapmadım canım..hatta yumurtlama günlerimi hesaplamadım..Hiç beklemiyordum,hatta testi yapmak istemedim negatif çıkacak diye..Bildiğim bir sorunda yoktu..Ama şu an idrar yollarımda enfeksiyon varmış..
kızlar sonunda oğluşumun resmini ekleyebildim..işte oğluşum teyzeleri...
Kızlar günaydınn..Size haberim var..
Hamileyimmmmmmm..hala inanamıyorum..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..
slm kızlarrrrrrr:92::92::92::92::92::92:
çk şükür döndük evimize :92:şimdilik sağlık sorunlarımızda bitti inşş ama aklım sizlerdeydi haber veremedim sağlık durumlarımdan dolayın ve annemlerde de netin olmaması aman neyse geçti çook şükür o günler ama sizlerle sohbeti çok özledim kimi arkadaşlar doğum yapmış kimileri ise yeni hamiş haberi almış hepinizin adına çok sevindim kızlar ama bu topiğin hali ne böle sultannnnnnnnnnn nerelerdesin kıssssssssss
ve bu arada handanı da hiç görmedim diğer arkadaşları azda olsa gördüm neyse artık fırsat buldukça hepinizin ifadelerini alırım
kızım biraz yaramaz da fırsat buldukça gelicem
canım hoşgeldinizz çok özledim seni....bende durumlar aynı merak etme kocam yine yok aylardır :))
en kısa zamanda yine gel tabi bende
günaydınlarrrr ama yine kimsecikler yokk birazdan yine gelcem...
hayırlı sabahlar kızlar.rabbim gönlünüzdekini versinnn
ne güzel :)) ne zamn test yaptın..kaç gün geçti nasıl değşiklik oldumu bu ay belirtilerinde
ayy ne çok sordum kusura bakma
Amin canım inşallah..teşekkür ederimnimet çok sevindim canım allah diğer arkadaşlarada nasip etsin inş
ayyy canım tebrik ederimmm...
çok sevindimm..allah tamamına erdirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?