Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kübracıım çook geçmiş olsun..
ve gözünüz aydın darısı sana en kısa zamanda inşallah

oo maşallah 8 günde iyi beklemişsin...
seni yakalamadık ondan bu kadarcık soru bide yakalasak yapışırız yakanaa
daha sık gel konuşalım bol bol artık :))

canııım merhabaaa nasılsın hiç görüşemedik uzun zamandır...neler yapıyosun
bende çok özledim hepinizi canımmmm ablamla annem ameliyat oldular 10 gün arayala hep onlarlayım şükür şimdi iyilerrrrr işlerimde biraz yoğun bu arada nezaman niyet etsem girmeye bişi çıkıyorrr sen nasılınnnnkızlar nasıllar varmı güzel haberlerrrrr

çooook geçmiş olsun canım...acil şifalar

ben de iyiyim şükür canm..
eskisi kadar sık girmediğimiz için pek haberimiz olmuyo birbirimizden...
nimet arkadaşımız hamişmiş....

çooook geçmiş olsun canım...acil şifalar

ben de iyiyim şükür canm..
eskisi kadar sık girmediğimiz için pek haberimiz olmuyo birbirimizden...
nimet arkadaşımız hamişmiş....

oyyy tebrik ederimmmmm nimetciğimiii allah kucağına nasip etsin sağlıkla inşallahhhhhh darısı bizlerede evet kızlarda pek girmiyor arada kısada olsa girip çıktım ama kimse onlıne değildi

oyyy tebrik ederimmmmm nimetciğimiii allah kucağına nasip etsin sağlıkla inşallahhhhhh darısı bizlerede evet kızlarda pek girmiyor arada kısada olsa girip çıktım ama kimse onlıne değildi

evt canım çooook sesiz kaldı topiğimiz ama artık doğumyapan arkadaşlar da dönmeye başladılar artık eski herketliliğimize döncez

çıkaramadım çok ayıp bana di mi? ama hamilelik stresindeydim o zamanlar ondandır.

darısı hepinizin başına inşallah. ee sen ne yapıyon kurs hala devam mı hayat nasıl gidiyor havalar ısındı mı beni özledin mi :90:

amin inşallah canm.....
kurs devam ediyoo canım haziranda bitiyo salı günüde sergimiz var bekleriz buyrun :))
birazdan da sporuma gitcem canım 2 aydır pilatese başladım
havalarr çok soğuk bir türlü güneş gelmedi buraya sürekli yağmur halaa mont giyiyoruz..
senideee çoook özledim canm benim

ayyy bende seni çok özledim bide söyleyemedim ne zamandır çatladım. senin sesin konuşman ne tatlı öyle bebiş gibi çıtır kıs gibi bayıldım:82:

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım 7buçukda sporda olmam gerek çok öptum sizi iyi akşamlar...
geldiğimde burda olursanız ki sanmam olmazsınınz 9 da evde oluyorum nerdeyse..
çook öptum sizi

ayyy bende seni çok özledim bide söyleyemedim ne zamandır çatladım. senin sesin konuşman ne tatlı öyle bebiş gibi çıtır kıs gibi bayıldım:82:

ayyy çok utandımm..çok teşekkürlerr..

bak gııı çıtır kız gibiiiii..!!!!!!! aşk olsun iyi kart yaptın beni sanırsammm :))
yarın yine gell

((bu arada senn sesinde yazın kadar çok samimi ve içten ))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…