Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhhh
denizcim oğluna maşallah cnmm pek tatlı:)
sultan sen nasılsın cnmm yokmu yeni hbrler ya eda handan çiğdem nasıllar uğruyorum arada ama kmse olmuyoo

mrb canım uzuuuun zamandır görüşemiyoz artık daha sık gel ben genelde hep burda olcam :))özledim valla...
yok canım bende durum aynı halaaaa eşimi zor görüyom bebeği geçtim artık :))

sen neler yapıyosun nasılsın ??

sultan sen nasılsın cnmm yokmu yeni hbrler ya eda handan çiğdem nasıllar uğruyorum arada ama kmse olmuyoo

merhaba canım. çok sağol ne zamandır görüşemedik. o ileti ne anlama geliyor kötü bişey yoktur umarım:18:

canım ben burdayımmm :70:
özledim valla hepinizi..
ben çok iyiyim sen nasılsın??

edam o resimlerdeki simsiyah göz makyajını nasıl yapıyonuz? herkes yapıyo bi ben beceremiyom. ayrıca sana çok yakışıyo:nazar:

mrb canım uzuuuun zamandır görüşemiyoz artık daha sık gel ben genelde hep burda olcam :))özledim valla...
yok canım bende durum aynı halaaaa eşimi zor görüyom bebeği geçtim artık :))

sen neler yapıyosun nasılsın ??
walla bn daha yeni yeni toparlanıyorum dün spora başladım kafamı dağıtmaya çalışıyom başka değişen bşy yok hayatımda bnde özledim inan artık daha sık girerim arayı açmayalımm:)
merhaba canım. çok sağol ne zamandır görüşemedik. o ileti ne anlama geliyor kötü bişey yoktur umarım:18:
senin hbrin yok tabii
bn kızlarımı 22. haftada kaybettim cnm erken doğum oldu suyum geldi we kaybettim bgn tam 50 gn oldu:59:

edam o resimlerdeki simsiyah göz makyajını nasıl yapıyonuz? herkes yapıyo bi ben beceremiyom. ayrıca sana çok yakışıyo:nazar:

sağol canım benim tşk ederimm...
ben far falan kullanmıyorum..rimelimi sürdükten sonra gözümün içine siyah kalem çekiyorum daha sonra gözden çıkarak birazcık uzatıyorum :17:

bu arada bende senin resimlerine bakmıştımm...
çok şekersinn..ne güzel çıtır anne :nazar:

walla bn daha yeni yeni toparlanıyorum dün spora başladım kafamı dağıtmaya çalışıyom başka değişen bşy yok hayatımda bnde özledim inan artık daha sık girerim arayı açmayalımm:)

senin hbrin yok tabii
bn kızlarımı 22. haftada kaybettim cnm erken doğum oldu suyum geldi we kaybettim bgn tam 50 gn oldu:59:

ay inanmıyorum. çok üzüldüm. kusura bakma hatırlattığım için. hayırlısı böyle imiş demekten başka yapacak bişi yok. allah sabır versin. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerin olur tekrar.

bnde özledim cnmm iyim şükür napiim
handan çiğdem nasıllar konuşuyonusmu
yokmu yeni gelişme?

iyiler canımm..
handan dün girmiş..bizde çok fazla görüşemiyoruz..
şuan için herkes aynı bir değişiklik yok..

bu arada allah tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsin inş canımm..
spora yazılmakla çok iyi etmişsinn...

evt naz artık arayı açmayalım birbirimizden iyice koptuk zaten yeter...
sporda ne yapıyosun yürüyüşemi başladın..:)):8::8::8:

ay inanmıyorum. çok üzüldüm. kusura bakma hatırlattığım için. hayırlısı böyle imiş demekten başka yapacak bişi yok. allah sabır versin. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerin olur tekrar.
zaten aklımdan hç çıkmıyolarki:(öle tabi herşey allahtan diyorum yapacak bşka bşy yokk amiin işlhh cnmm
iyiler canımm..
handan dün girmiş..bizde çok fazla görüşemiyoruz..
şuan için herkes aynı bir değişiklik yok..

bu arada allah tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsin inş canımm..
spora yazılmakla çok iyi etmişsinn...
yaaa..herkesin hakkında hayırlısı cnm yaaa
amiin cnmm hepimize:)
evt naz artık arayı açmayalım birbirimizden iyice koptuk zaten yeter...
sporda ne yapıyosun yürüyüşemi başladın..:)):8::8::8:
tmm cnmm açmayıs:)
önce ale makina çalışıyos yrm saat snr ewe geliyom ewde koşu bantı war orda 45 50 dk yürüyorum haftayada haftada 2 gn platese başlıcam işlhh
hamileyken 10 kilo almıştım gerçi doğumda 5i gitti ama gene fazlam war bide bnm karnım göğüslerim çok şişmişti e tabi sarktı onları toparlamak lazım

kızlar bnm çıkmam lazım şimdi eşim geldi gene gelirim szlerde gelin artık öptm

sağol canım benim tşk ederimm...
ben far falan kullanmıyorum..rimelimi sürdükten sonra gözümün içine siyah kalem çekiyorum daha sonra gözden çıkarak birazcık uzatıyorum :17:

bu arada bende senin resimlerine bakmıştımm...
çok şekersinn..ne güzel çıtır anne :nazar:

bende uğraşıyom hiç beceremiyom. gözlerim kıpkırmızı oluyo yaşarıyo. acaba alerjim felan mı var?

teşekkürler iltifat için de:17:

Back
X