Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım benim pek hoş değilim ya:((( önce yükseldi değer ama dün hafif düştü ve lekenelmeler başlaıd:43:

canımmm bakalım ilerdeki günlerde kendini toplayabilir..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
seninki kimyasal gebeliğe benziyor sanırımm...

vardı canım eşimde..testi ona aldırdım..2 tane al demiştim..getirdi masaya koydu hadi dedi,bende hiç yapmak istemiyorum yine negatif çıkacak diye ağladım biraz..O da sen böyle yaparsan olmaz tabi dedi kızdı bana :) sonra testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı sonra biraz ağladık beraber ,şaşkınlıkla..inanamadım 2.yi yaptım yine pozitifti.Yine inanamadım neti açtım testin adını araştırdım ne kadar doğru çıkıyo diye :1: İşte öyle :) Allahım size de yaşatsın inşallah..Sizde anlatırsınız neler yaşadığınızı,gerçekten çok ama çok istiyorum..

ayyy ne güzelll inşallah sağlıklı gebelik geçirir de kucağınıza da almak nasip olr..:48:

Canım inşallahh bir şey olmaz..Sen moralini yüksek tutmaya çalış..ne olduki? sorun neydi ?

sağol cnaım benimmm ya 7 nisan satımdı hiç gecikmezdi gecikti belirtilerde vardı 3ünde adet olmam gerekliydi glemedi 4 ünde kanda 13.9 çıktı dr gebesin dedi 2 gün sonra tekrarladık 14.28 oldu ama bua rada bütün belirtiler devam ettin dün akşamüzeri hafif lekelenlemeler oldu acile gittik dr sanırım bebek tutunamadan düşüyor dedi:S kandada değer 12 ye düşmüş

sağol cnaım benimmm ya 7 nisan satımdı hiç gecikmezdi gecikti belirtilerde vardı 3ünde adet olmam gerekliydi glemedi 4 ünde kanda 13.9 çıktı dr gebesin dedi 2 gün sonra tekrarladık 14.28 oldu ama bua rada bütün belirtiler devam ettin dün akşamüzeri hafif lekelenlemeler oldu acile gittik dr sanırım bebek tutunamadan düşüyor dedi:S kandada değer 12 ye düşmüş

Canım Edanın dediği gibi kimyasal gebeliğe benziyor..İnşallah öyle değildir tutunur ama eğer öyleyse ben biyerde okumuştum,ne kadar doğru bilmiyorum ama kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay gebelik şansı yükseliyormuş..Ama tabi inşallah tutunur..

canımmm bakalım ilerdeki günlerde kendini toplayabilir..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
seninki kimyasal gebeliğe benziyor sanırımm...

inşallahh canım 1yıldan sonra bekleyipte böyle başında kaybetme hissigerçekten çok kötü hele birde önceki bebeğinide kaybetmiş biri olarak:(

Canım Edanın dediği gibi kimyasal gebeliğe benziyor..İnşallah öyle değildir tutunur ama eğer öyleyse ben biyerde okumuştum,ne kadar doğru bilmiyorum ama kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay gebelik şansı yükseliyormuş..Ama tabi inşallah tutunur..

inşallah canım tutunur ama tarihe göre 4+3 teyiz ama değerlimiz düşük bundan sonrası Rabbimin takdiri

inşallahh canım 1yıldan sonra bekleyipte böyle başında kaybetme hissigerçekten çok kötü hele birde önceki bebeğinide kaybetmiş biri olarak:(

canım eğer ki kaybedersen içini ferah tut çünkü kimyasal gebelikten sonra çok kolay hamile kalınabiliyormuşş..okumuştum daha öncee...
inş şimdikine birşey olmazz..ama olursa da emin ol 1-2 ay içinde sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın ben inanıyorum :nazar:

canım eğer ki kaybedersen içini ferah tut çünkü kimyasal gebelikten sonra çok kolay hamile kalınabiliyormuşş..okumuştum daha öncee...
inş şimdikine birşey olmazz..ama olursa da emin ol 1-2 ay içinde sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın ben inanıyorum :nazar:

sapol eda teyzesi inşallahhhhh Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versinnnn hepimize

Öyle bir yazi göremiyorum ? Anasayfa yaziyor yaninda forum takip kktube yeni mesajlar özel mesajlar ama yeni konu ac okuyamiyorum. hicde cözemedim ?

Back
X