Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Pozitif düşününce pozitif oluyor..
Güzelmiş...
Gerçekten de öyle... Pozitif düşününce mutlu oluyorsun. Mutlu olunca hersey güzel geliyo zaten :):16:

Topiğimizin güzeller güzeli annelerinin günü kutlu olsun :71: :71: :71:
Anne olmak isteyen herkes seneye anneler gününde kucaklarında yavrularıyla olurlar inşallah,ya da en azından karınlarında :)))

Bu arada geçen gün yazdıklarıma hiçbiriniz cevap vermemişsiniz,beni hiç özlemediniz sanırım,aşkolsun.. :19:

Anne olmak isteyen herkes seneye anneler gününde kucaklarında yavrularıyla olurlar inşallah,ya da en azından karınlarında :)))

Bu arada geçen gün yazdıklarıma hiçbiriniz cevap vermemişsiniz,beni hiç özlemediniz sanırım,aşkolsun.. :19:

:52:özelemez olurmuyuzz kız hep senbi sorduk .ama sen iyi oldaa gerisi mühim değil....:70:

kızlar selam :)
ne zamandır gelemiyorum, herkes iyidir umarım.
topiğimizin güzel annelerinin anneler günü gecikmeli de olsa kutlu olsun :) allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.
uzun süre uğrayamayabilirim gene merak etmeyin, ben iyiyim, edoş'un da söylediği gibi işe başladım, şimdilik bir rutinde yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :)
hepinizi çok özledim, sevgiler, selamlar :)

hoşgeldin canım inşallah iyisindir
girmiyorsun ne zamandır yada karşılaşmıyoruz canım
inşallah en yakın zamanda rabbim hepimize yaşatır
annelik duygusunu canım

kızlar selam :)
ne zamandır gelemiyorum, herkes iyidir umarım.
topiğimizin güzel annelerinin anneler günü gecikmeli de olsa kutlu olsun :) allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.
uzun süre uğrayamayabilirim gene merak etmeyin, ben iyiyim, edoş'un da söylediği gibi işe başladım, şimdilik bir rutinde yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :)
hepinizi çok özledim, sevgiler, selamlar :)

merhaba canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma canım
canım benim işin hayırlı olsun
rabbim utandırmasın canım
bende seni çok özledim canım

aminnnnnnnnnn canım...

anneler günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkürler. bende tüm annelerin anneler gününü kutluyorum:71: anne olmak isteyen herkese de en kısa zamanda nasip eder inşallah diyorum:16:

Back
X