Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edoşş nerdesinn :95::95::95::95:
burdayım tatlımm..
evi süpürdüm bir yandan da sizi okudum
sadece bulaşığım kaldı![]()
eline sağlık canım bitirdin işleri
canlarım ağrım var biraz uzanayım gelirim yine dularınızı esirgemeyin![]()
edoşşş hadi taşınalım bizde çıkalım kaldık yine
:97::97::97::97::97::97:
Topiğimizin güzeller güzeli annelerinin günü kutlu olsun![]()
![]()
Anne olmak isteyen herkes seneye anneler gününde kucaklarında yavrularıyla olurlar inşallah,ya da en azından karınlarında :)))
Bu arada geçen gün yazdıklarıma hiçbiriniz cevap vermemişsiniz,beni hiç özlemediniz sanırım,aşkolsun..![]()
![]()
Anne olmak isteyen herkes seneye anneler gününde kucaklarında yavrularıyla olurlar inşallah,ya da en azından karınlarında :)))
Bu arada geçen gün yazdıklarıma hiçbiriniz cevap vermemişsiniz,beni hiç özlemediniz sanırım,aşkolsun..![]()
kızlar selam :)
ne zamandır gelemiyorum, herkes iyidir umarım.
topiğimizin güzel annelerinin anneler günü gecikmeli de olsa kutlu olsun :) allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.
uzun süre uğrayamayabilirim gene merak etmeyin, ben iyiyim, edoş'un da söylediği gibi işe başladım, şimdilik bir rutinde yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :)
hepinizi çok özledim, sevgiler, selamlar :)
![]()