Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

acaba bu durumda çalışmaya devam etmek mi gerek :26:

bende anlamadım bünyem şaştı heralde

devam tabiki bırakmıcan peşini cnm ben takip yaptırır ken doktor diyodu sakın boş vakit geçirmeyin diye çatladıktan sonra inşallah tutar bu ay

acaba bu durumda çalışmaya devam etmek mi gerek :26:

bende anlamadım bünyem şaştı heralde

edoş onuda artık deneme yanılma olayıyla öğrencez...bu ay nasılsa takip ettin kendini...bu ya olmassa önümüzdeki aya da daha bilinçli olcan....

devam tabiki bırakmıcan peşini cnm ben takip yaptırır ken doktor diyodu sakın boş vakit geçirmeyin diye çatladıktan sonra inşallah tutar bu ay

ama benim dün başladı beyaz akıntımm..
çatlamak için 21. gün geç değil mi kübraa??

hadi bakalım çalışmalara devam desene

edoş onuda artık deneme yanılma olayıyla öğrencez...bu ay nasılsa takip ettin kendini...bu ya olmassa önümüzdeki aya da daha bilinçli olcan....

bu ay çok acemiyim zaten baksana sorup duruyorum
bir dahaki ay daha tecrübeli olucam artıkk..

ama 21. gün çatlama için geç bir vakit geldi bana sankii..
hakkımızda hayırlısı inş

ama kübra dediki yumurtlama günn geçtiğse....sennde akıntın başladıysa buda yumurtann çatladığını gösterir ..adet gününe yakın kuru sonrada hamiş oldu....
senn de akıntın var demekki yumurtan çatlamışşş

ama benim dün başladı beyaz akıntımm..
çatlamak için 21. gün geç değil mi kübraa??

hadi bakalım çalışmalara devam desene

benim sanırım 18 gün çatladı bence normal 3 günden bişey olmaz bu bünye kişeye göre farklı sen bu ay yandın bebiş geliyoo inşallah çok dua edyorum gelsin artık yavvv

bu bos gecmeme ışıde en cok kocalarımızın isine gelıyo

anam ilk defa üç beş kıs bi araya geldi sohbet oluyo ya efecik ağlıyo ya müşteri geliyo şansa bak.

bak yumurtamın çatlamasına sevindim

çalışmalara devam edelim o zaman bu haftaaa..
sonuda güzel olsun inşş

anam ilk defa üç beş kıs bi araya geldi sohbet oluyo ya efecik ağlıyo ya müşteri geliyo şansa bak.

benim sanırım 18 gün çatladı bence normal 3 günden bişey olmaz bu bünye kişeye göre farklı sen bu ay yandın bebiş geliyoo inşallah çok dua edyorum gelsin artık yavvv

senin adet aralığın kaç gün canım benim ki 32 gün...

inş cnm inş..bende heyecanla bekliyorum gelmesini..
tşk ederim duaların için

kübra dr un adet tarihine kadar çalışmayı mı öneriyordu??

evt cnm ama ben takibi yaptığım ay olumsuz çıkdı 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama ben bir yakınımdan duydum bunuda sizinle paylaşmışdım adetime 4 5 gün kala eşim bana dokunmadı ggerçi bir arkadaşım dediğim eşim söledi bana tutunsun diye ilk defa hamile kaldığım ay 4 5 gün ilişki olmadı adeteme yakın öle işte evt doktorum bana çatladıkdan sonra gün aşırı ilişkiye devam dedi adet olana kadar...

ben 22. günü geç buldugum için çatlamadan olucagını sanmıyordum akıntının..
öğrendiğim iyi oldu..zaten adetime 10 gün kaldı..
gün aşırı 3 ilişki daha olsa yeterli gelir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…