Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

şükür canım aman iyi olll bu arada tickerda 9 gün kaldı teste diyor nasıldı denk gelebildinizmi

artık 8 gün kaldı diyebiliriz

canım bu ateş ölçmeye başladım..
ateşe görede 18. gün çatladımm..
yanılmıyorsam en son 17. gün birlikte olmuştukk..
yumurtlama zamanı 3 kere çalışabildik..ondan sonra durulduk
eşim görevde oldugu için..

ama 21. günden başlayarak 3 gündür süt kesiği şeklinde akıntım var..
aklım çok karıştı normalde bende olmazdı..

bu yüzden pek beklentim yok bu ay

canım benimde bu hamilelikte çok akıntım oldu hatta afedersin lor peyniri gibi parçalar geldi dedim bunlar ne ve göz çevrem çok sarardı ve tabiki gazzz eğer gazın varsa kesi hamilesindirrr

bu arada ateşi sabah yataktan kalkmadan hergün aynı saatte ölçmen gerekliymiş sen nasıl yaptınc anım

canım benimde bu hamilelikte çok akıntım oldu hatta afedersin lor peyniri gibi parçalar geldi dedim bunlar ne ve göz çevrem çok sarardı ve tabiki gazzz eğer gazın varsa kesi hamilesindirrr

gazım var canımm..böyle karnım gurulduyor
gaz sıkıştırıyor..ama hamilelikten oldugunu sanmıyorum..
adete yakında olabiliyor çünkü..

akıntım baya fazla ama adet olmuş gibi oluyorum lavaboya gidiyorum bembeyaz akıntı gelmiş..
aşırı belim agrıyor ve sağ sol kasıgım agrıyor..
sanki erken adet olucam gibi geliyor bana hiç bir beklentim yok maleseff

öyle deme canım pozitif düşün ben buay okadar emindimki hamile kalacağıma ki kaldım ama Rabbim can vermedi sen zaten hissedersin hamileliği insanın içine doğuyor inan

bu arada ateşi sabah yataktan kalkmadan hergün aynı saatte ölçmen gerekliymiş sen nasıl yaptınc anım

canım her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyorum..
yanlız ben baya erken saatte oldugum için düşük çıkıyor..
yataktan kalkamdan 8 de ölçtüğümde daha yüksek çıkıyor ben 6.30 da ölçüyorum..
eğer bu ay adet olursam artık 8 de ölçücem..
ateşimde sabitlendi daha düşüş yok..şuan için iyi gidiyor yani..

edoşum yarın sabah erkenden eşimi alana bırakıcam istanbula gidicek yatmam gerek yarın sabah gelirim çok öpüyorum lütfen kalben inan ve iste dua yerine geçiyor düşüncelerimiz....

öyle deme canım pozitif düşün ben buay okadar emindimki hamile kalacağıma ki kaldım ama Rabbim can vermedi sen zaten hissedersin hamileliği insanın içine doğuyor inan

benim ilk hamileliğim hiç içime doğmamıştı valla şeker...
şuan da içime dogmuyor..
kalan 8 günü bekliyorum sadece hayırlısıylaa..

edoşum yarın sabah erkenden eşimi alana bırakıcam istanbula gidicek yatmam gerek yarın sabah gelirim çok öpüyorum lütfen kalben inan ve iste dua yerine geçiyor düşüncelerimiz....

tamam canımm...iyi geceler...yarın görüşürüz...
istiyorum cnm allah nasip eder inş hepimize

kızlaaaar günaydın:)
edoş hadi hyrlısı nese o olsun cnm bu ay sultan içinde:)
ama bnde hamile kaldığım ay çok akıntım olmuştu we aşırı gazım olmuştu patlıcaktım nerdeyse
bide aynı adet sancısı gibi oluyodu arada....
işlhhhh hamilesinizdir cnm yaa

inş canım hayırlısı olsun hakkımızdaa...

sultanla açılış yapıp arkadan da ben gelirim inşş

ay slm kızlar cok sukur denk geldık karats+ edammm+

mrb canım..sana denk gelemiyoz genelde burda oluyoz ama :))
bu arada hamilemisin canım ticker

ay canım sabahları ben hep 8.9 gıbı gırıyorum ama kımseler olmadıgından bısey yazmadan cıkıyorum..ay canımm keske ınşlh yaaa ama tıvkerı yapamadıgımdan bunu koymusum yalnıslıkla handan gelsede bana yapsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…