tatlım doktorun bana da dediğinde bende 35 ci haftamdaydım galiba yaklaşık kilosu da aynıydı ama dediğim gibi ben perde halı koltuk cam büyük temizlik yani yaptım doğuma yakın suyum azalmış...40 cı ahftam da doğum yaptım cnm zamanında ama daha sancılarım başlamamıştı yani doğum başlamamıştı o yüzden sezeryan oldu ...kızım doğduğunda da 3 100gr dı teyzesi sakın korkma sen bol su tüket yat dinlen bebeğin büyiyce annesi zamanı gelince de kucağında olucak sadece kendini aşırı yorma inan tehlikeli bi durum değil bu ..biliyorum son haftalarda kaybetme korkusu daha da artıyo duygusllaşıyosun ama sen üzülünce bebeğini de üzüyosun sen yat dinlen annesi keyfine bak üzülme .....ayrıca şu anda bile korkucak bişey yok cnm bebeğin kocaman olmuş annesi tehlikeli dönemleri atlatmışsın benim doğum yaptığım hastanede 600 gr doğan bebek vardı kızlar ve yaşadı .....maşş maşş....
canım ya çok sağol içim okadar çok rahatladı ki iyki varsınız. çok teşekkür ederim Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin canım.