Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tatlım doktorun bana da dediğinde bende 35 ci haftamdaydım galiba yaklaşık kilosu da aynıydı ama dediğim gibi ben perde halı koltuk cam büyük temizlik yani yaptım doğuma yakın suyum azalmış...40 cı ahftam da doğum yaptım cnm zamanında ama daha sancılarım başlamamıştı yani doğum başlamamıştı o yüzden sezeryan oldu ...kızım doğduğunda da 3 100gr dı teyzesi sakın korkma sen bol su tüket yat dinlen bebeğin büyiyce annesi zamanı gelince de kucağında olucak sadece kendini aşırı yorma inan tehlikeli bi durum değil bu ..biliyorum son haftalarda kaybetme korkusu daha da artıyo duygusllaşıyosun ama sen üzülünce bebeğini de üzüyosun sen yat dinlen annesi keyfine bak üzülme .....ayrıca şu anda bile korkucak bişey yok cnm bebeğin kocaman olmuş annesi tehlikeli dönemleri atlatmışsın benim doğum yaptığım hastanede 600 gr doğan bebek vardı kızlar ve yaşadı .....maşş maşş....

canım ya çok sağol içim okadar çok rahatladı ki iyki varsınız. çok teşekkür ederim Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin canım.

canım ya çok sağol içim okadar çok rahatladı ki iyki varsınız. çok teşekkür ederim Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin canım.

cnm ne demek burda hepimiz acsıyla tatlısıyla tüm sorunlarımızı paylaştık birbirimize en zor anlarımızda destek olduk cnm sende iyiki varsın ....
aminnnnn cnm aminnnn cümlemize ve bebişlerine inşallahhhhhh..
inşş sende hayırlısıyla kucağına alıcaksın miniğini annesi bide sen o anı yaşa ve inan bana bu güzellik her geçen gün daha da büyüleyici oluyo o güzel günleri düşün annesi bebişini üzme lütfenn....

betüş nasılsın cnm yakalıyamadım senii sohbet edemedik bebişin nasıl annesi öpüyorum cnm seni inşş denk gelince bol bol sohbet ederiz .....

kızlar 35. haftadayım bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu dok tor bebeğin suyu azalmış dedi ama kilosu ii gelişimi normal dedi çarşamba tekrar çağırdı nts yaptık oda normal çıktı. bol su iç dedi şimdi su içiyorum bol bol ama çok üzüldüm bşey olur mu diye:((((

canım korkma allahın izniyle birşey olmazzz...
sen suyunu içmeye devam ett...
sağlıkla bebişini kucagına alırsın inş :nazar:

kızlar ben adet oldum bugünnn....
üzülmedim en azından gecikmeden oldum buna da şükür :nazar:

canım korkma allahın izniyle birşey olmazzz...
sen suyunu içmeye devam ett...
sağlıkla bebişini kucagına alırsın inş :nazar:

canım amin inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günleride görürüm son zamanlar insan dahamı evhamlı oluyo ne:(

hayırlısı olsun canım bebişin geliceği geceği zamanı biliyodur moralini yüksek tutmanada çok sevindim canım

slm kızlarrr.transferim yapıldı.2günlük istiratın ardından geldim yanınızaaaa:70:

inşş hakkımda hayırlı bi sonuç olur ve bu sefer yüzüm gülerrr.

bazen çok ümitli bazende çok ümitsizliğe düşüyrmmm.ama herşeyden önemlisiiii hakka tevekkül ettim:49:

kızlar ben geldim:49:bugün doktora gittik çok sağlıklı dedi doktor bu sefer başka doktora gittim tercih üzerine çok iyiydi :94:sağolsun buarada bebişimiz kız dedi ama % 10 bacaklarını sıkıca kapatmış çok edepli dedi doktor hanım malesef göstermedi yine bu sefer doktorun suçu yok bacağı açık olmadığından kız diyorum biraz kıza benziyo dedi yüzüde minyon kız olabilir dedi ama sakın hazırlık yapmayın bir dahaki aya süpriz erkek diyebilirim dedi eşim bile farketti bacaklarını sıkıyo göstermim diye eşşek sıpası ne olcak :63:

canım amin inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günleride görürüm son zamanlar insan dahamı evhamlı oluyo ne:(

hayırlısı olsun canım bebişin geliceği geceği zamanı biliyodur moralini yüksek tutmanada çok sevindim canım

hiç evham yapma canımm..
allahın izniyle çok yakında sağlıkla bebişini kucagına alıcaksın inş :nazar:

evet canım herşeyin zamanı var...
sabırla bekliyoruz bizde..
hayırlısı olsun inşş :nazar:

slm kızlarrr.transferim yapıldı.2günlük istiratın ardından geldim yanınızaaaa:70:

bazen çok ümitli bazende çok ümitsizliğe düşüyrmmm.ama herşeyden önemlisiiii hakka tevekkül ettim:49:

canımmm hayırlı haberler verirsin inş..
ben tüp bebekten umutluyum tutma şansı daha yüksek içini ferah tutt..

bol bol da dinlen uzan..
yorma kendini..
iş falan da yapma çok fazlaa...

kızlar ben geldim:49:bugün doktora gittik çok sağlıklı dedi doktor bu sefer başka doktora gittim tercih üzerine çok iyiydi :94:sağolsun buarada bebişimiz kız dedi ama % 10 bacaklarını sıkıca kapatmış çok edepli dedi doktor hanım malesef göstermedi yine bu sefer doktorun suçu yok bacağı açık olmadığından kız diyorum biraz kıza benziyo dedi yüzüde minyon kız olabilir dedi ama sakın hazırlık yapmayın bir dahaki aya süpriz erkek diyebilirim dedi eşim bile farketti bacaklarını sıkıyo göstermim diye eşşek sıpası ne olcak :63:

hayırlısı olsun canımm..
ilk bebekte cinsiyet çok da farketmiyor ne de olsa..
stres yapıp cinsiyet öğrenme telaşına düşme canımm..

hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş :nazar:

hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canım

Rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip edecek canım inan bana

iyi akşamlar kızlar,ahhh ne kadar isterdim bende şu an hamile olmayı...aylardır bekliyorum,neredeyse 1 yıllık evliyim:7:

üstelik bu ay ayın 1 de ve 15 de de hastalandım,yani aynı ayda 15 gün arayla iki kez...dolayısıyla yumurtlamamda şaştı:19:
bu durum neden olur yada yumurtlama neye göre hesaplanır arkadaşlar bir fikri olan varmı:8:

iyi akşamlar kızlar,ahhh ne kadar isterdim bende şu an hamile olmayı...aylardır bekliyorum,neredeyse 1 yıllık evliyim:7:

üstelik bu ay ayın 1 de ve 15 de de hastalandım,yani aynı ayda 15 gün arayla iki kez...dolayısıyla yumurtlamamda şaştı:19:
bu durum neden olur yada yumurtlama neye göre hesaplanır arkadaşlar bir fikri olan varmı:8:

nette hesaplama programları varya canım ordan bakarsan daha net sonuca varırsın..Bende evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım ve şuan bebeğim 2 aylık yani sıkma canını ve pozitif düşünmeye devam etki bebişin sana tutunsun

nette hesaplama programları varya canım ordan bakarsan daha net sonuca varırsın..Bende evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım ve şuan bebeğim 2 aylık yani sıkma canını ve pozitif düşünmeye devam etki bebişin sana tutunsun

tşk ederim,olumlu düşünceyi hayatımın hiç bir dalında elden bırakmıyorum..hatta sürekli enerji çalışmaları bile yapıyorum..:6:
insan kendini hazır hissettiğinde bebek kokuları geliyor burnuna durup dururken..:emir_bebek:
daha önce netten hesaplattım ama her zaman doğru çıkmıyor,bedenimize göre..:8:

günaydın kızlar. babamız kayseride biz dükkan açtık. efecik emziğini atıp yumruklarını ağzına tıkıştırmakla meşgul :39: :9:

günaydın kızlar. babamız kayseride biz dükkan açtık. efecik emziğini atıp yumruklarını ağzına tıkıştırmakla meşgul :39: :9:

ayy yerim ben onuu yaaaaaaaa:48::48::48::48::48:

bayılırım böle bebeklereee.demek yumruklarını ağzına alıoooo:9::9:kurban olurum onu yaradanaaaa

Back
X