:)hayal olunca böyle oluyor işte
evet asprine başladık test sonuçlanana kadar bakalım çıkınca ne olcak inşallahhh dediğin gibi gerek olmadan Rabbim nasip eder.
benimde ilk gebelikte hiç bulantım yoktu 2,5 aya kadar doktoruma sorduğumda o böyle bir yanıt vermişti elbette insana göre değişir 9ay kusanda var hiç kusmayanda Rabbim sultanım yardımcısı olsun inşallahh![]()
amin güldencim, inşallah.
kişiden kişiye değişiyor bu durum maalesef :)
Canım benim çok sevindim gerçekten allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik paşayı canım inşallah bende senin kadar ilerleye bilirim hamileliğimde canım çünkü çok zor geçiyo benim hamileliğim bu aralar canım
ilk üç ay bitince zor zamanlar genelde geride kalıyor kübra'cım, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
dualarına, iyi dileklerine çok teşekkür ederim.
günaydınlar canlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba hepimize iyi haftalar diliyorum
nasılsınız?umarım herkes iyidir.
ben hiç iyi değilim sürekli bulantı ve kusmayla geçiyor günler dışarı çıkmaya korkuyorum artık
15 gün izinliydim ama iznimin bitmesini hiç istemedim çünkü zorlu bir dönem geçiriyorum
9+3 olduk bizde doktor 3 aydan sonra geçeceğini söylüyor bulantıların hayırlısıyla inşallah normale dönerim
çünkü yemek yiyemiyorum herşeyden tiksindim resmen hiç birşeyden tat almıyorum artık doyasıya yemek yemek
istiyorum ama az kaldı geçecek inşallah
hepinizi o kadar çok özledim ki anlatamam kızlar
ben de seni çok özledim kübracım, doktorunun da dediği gibi ilk 3 ayı atlatıınca rahat edeceksin inşallah.
gerçi ben hiç çıkarmadım ve yemeklerden tiksinmedim, sadece ara ara sabah bulantılarım oldu, onlar da genelde kahvaltımı yapınca geçiyordu.
bulantıların için limon ve zencefil öneririm, hemen kesiyor :)
allah sabır ve kolaylık versin, sultan da senin gibi çok zorlu geçirdi ilk 3 aylık dönemi :/
Kizlar ben banu (babu) nasilsnz gorusmeyeli..bi suru hamisimiz olmus cokkkkkk sevindm saglikla kucaginiza alirsiniz insalllaahh..kizimla biz iyiyiz kocaman oldu minigim teyzeleri 6. Ayimiz bitmek uzere artik oturmaya basladi kendi basina..oyuncaklari onunde karsimda onu otururken izledigimde aklima ilk dogdugu zmnlar geliyo cok cabuk gecti gunler..saka gbi..bu arada teyzemin esi vefat etti kanserden yikildik resmen koptum bi ara her seyden..15 gundur de yazliktaydik yeni geldik kizimi baya gezdirdim teyzeleri gormedigi sehir kalmadi:)) bayramda da 3 gun otel tatili yapacagiz biraz rahat bi anneyim sanirim :))) sultancim cigdemcim kubracim aysecim hamilelikle ilgili her turlu sorunuza cevap verebilirim artik burdayimmm..gecmise bakamadim kac haftaliksiniz cinsiyetler ne test falan yaptirdiniz mii her seyi merak ediyorum..bu arada calismaya baslayamadim hala :))
banucuummmmmm

nehir prensesin gözlerinden öpüyorum, maşallah ona

benim bebeğim de seninki gibi gezenti olacak sanırım, biz de hamileliğimizin başından beri geziyoruz nerdeyse, yurtiçi, yurtdışı :))
benim bugün 24. haftam bitti, bir oğlum olacak inşallah aralıkta. allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin, şimdilik hiçbir sorun ve şikayetimiz yok çok şükür.
bir sonraki mesajında yazdığın önerilerini de okudum. doktorum bana çatlak önleyici pregnacare diye bir krem verdi. ben onu kullanıyorum, arada da roc'un yağını aldım onu kullanıyorum. banyolardan sonra bebe yağı, bazen de vaselinin kakao yağı :)) ne denk gelirse gibi olmuş ama ağırlıklı olarak pregnacare kullanıyorum. 6. ayım bitmek üzere, 6 kilo civarında aldım :)) durumlar böyle şimdilik. göğüsler için de mustela kullanmayı düşünüyorum ama lansinoh da aklımda olsun

gene gel, haberleşelim, özledim çok :***