Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:)hayal olunca böyle oluyor işte
evet asprine başladık test sonuçlanana kadar bakalım çıkınca ne olcak inşallahhh dediğin gibi gerek olmadan Rabbim nasip eder.
benimde ilk gebelikte hiç bulantım yoktu 2,5 aya kadar doktoruma sorduğumda o böyle bir yanıt vermişti elbette insana göre değişir 9ay kusanda var hiç kusmayanda Rabbim sultanım yardımcısı olsun inşallahh:nazar:

amin güldencim, inşallah.
kişiden kişiye değişiyor bu durum maalesef :)

Canım benim çok sevindim gerçekten allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik paşayı canım inşallah bende senin kadar ilerleye bilirim hamileliğimde canım çünkü çok zor geçiyo benim hamileliğim bu aralar canım

ilk üç ay bitince zor zamanlar genelde geride kalıyor kübra'cım, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
dualarına, iyi dileklerine çok teşekkür ederim.

günaydınlar canlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba hepimize iyi haftalar diliyorum

nasılsınız?umarım herkes iyidir.

ben hiç iyi değilim sürekli bulantı ve kusmayla geçiyor günler dışarı çıkmaya korkuyorum artık

15 gün izinliydim ama iznimin bitmesini hiç istemedim çünkü zorlu bir dönem geçiriyorum

9+3 olduk bizde doktor 3 aydan sonra geçeceğini söylüyor bulantıların hayırlısıyla inşallah normale dönerim

çünkü yemek yiyemiyorum herşeyden tiksindim resmen hiç birşeyden tat almıyorum artık doyasıya yemek yemek

istiyorum ama az kaldı geçecek inşallah

hepinizi o kadar çok özledim ki anlatamam kızlar

ben de seni çok özledim kübracım, doktorunun da dediği gibi ilk 3 ayı atlatıınca rahat edeceksin inşallah.
gerçi ben hiç çıkarmadım ve yemeklerden tiksinmedim, sadece ara ara sabah bulantılarım oldu, onlar da genelde kahvaltımı yapınca geçiyordu.
bulantıların için limon ve zencefil öneririm, hemen kesiyor :)
allah sabır ve kolaylık versin, sultan da senin gibi çok zorlu geçirdi ilk 3 aylık dönemi :/

Kizlar ben banu (babu) nasilsnz gorusmeyeli..bi suru hamisimiz olmus cokkkkkk sevindm saglikla kucaginiza alirsiniz insalllaahh..kizimla biz iyiyiz kocaman oldu minigim teyzeleri 6. Ayimiz bitmek uzere artik oturmaya basladi kendi basina..oyuncaklari onunde karsimda onu otururken izledigimde aklima ilk dogdugu zmnlar geliyo cok cabuk gecti gunler..saka gbi..bu arada teyzemin esi vefat etti kanserden yikildik resmen koptum bi ara her seyden..15 gundur de yazliktaydik yeni geldik kizimi baya gezdirdim teyzeleri gormedigi sehir kalmadi:)) bayramda da 3 gun otel tatili yapacagiz biraz rahat bi anneyim sanirim :))) sultancim cigdemcim kubracim aysecim hamilelikle ilgili her turlu sorunuza cevap verebilirim artik burdayimmm..gecmise bakamadim kac haftaliksiniz cinsiyetler ne test falan yaptirdiniz mii her seyi merak ediyorum..bu arada calismaya baslayamadim hala :))

banucuummmmmm :29: ne güzel şey senden haber almak, geçenlerde sormuştum seni burda ama genelde kimse omadığından cevap veren kimse de olmadı doğal olarak :)
nehir prensesin gözlerinden öpüyorum, maşallah ona :emir_bebek:
benim bebeğim de seninki gibi gezenti olacak sanırım, biz de hamileliğimizin başından beri geziyoruz nerdeyse, yurtiçi, yurtdışı :))
benim bugün 24. haftam bitti, bir oğlum olacak inşallah aralıkta. allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin, şimdilik hiçbir sorun ve şikayetimiz yok çok şükür.
bir sonraki mesajında yazdığın önerilerini de okudum. doktorum bana çatlak önleyici pregnacare diye bir krem verdi. ben onu kullanıyorum, arada da roc'un yağını aldım onu kullanıyorum. banyolardan sonra bebe yağı, bazen de vaselinin kakao yağı :)) ne denk gelirse gibi olmuş ama ağırlıklı olarak pregnacare kullanıyorum. 6. ayım bitmek üzere, 6 kilo civarında aldım :)) durumlar böyle şimdilik. göğüsler için de mustela kullanmayı düşünüyorum ama lansinoh da aklımda olsun ;) sorularım olursa soracağım sana, buralarda ol :))) kendine çok iyi bak.
gene gel, haberleşelim, özledim çok :***

Sultancim masallh insallahh bizler gbi rahat bi hamilelik gecirirsin..hamilelik donemi cok guzelmis cok rahatmis tadini cikar bol bol uyu:))bn sansliyim gaz problemi cok kisa surdu kizimin o yuzden iyi uyudu hep ama yine de 3-4 saatte bi emziriyorum gece deliksiz 12 saat uyumayiozledim:))) kizlsar 9. Aya girdiginizde lansinoh diye bi gogus kremi var ondan gogus uclariniza her gun surun emzirme isi ilk aylarda cok can yakiyo bu krem bazilarina iyi gelmus deneyin derim..i de her banyodan sonra mutlaka yag surun vucydunuza bn bebek yagi ve bazen de kakao yagi surdum hic catlagim olmadi bi de lierac diye bi krem kullandm son ay..catlak isi yapisal.oldugundan kremlere ragmen catlayan da var tabi belli olmuyo..bebekle ilgili alisveris yapmadan once mutlaka danisin derim bn hatali secimler yaptim size yardimci olmak isterim..bu arada daha erken ama sezaryen yapmaya karar verirseniz ya da bnm gbi zorunda kalirsaniz genel anesteziyle olun acayip rahat..epiduraller dogrulamazken bn ayakta gezdim..unutmadan aklima gelenleri yaxayim dedim:)))

canim cam rende al bi tane onda rendele..metal rende blendr falan vitamini yok ediyomus onerilmiyo o yuzden..cam rendede rendelikten sonra tulbentten geciriyosun ama kişa buyumus olur oglun o yuzden rahat yer tulbentten gecirmeye gerek yok..yalniz seftali kabizlik yapiyo ona dikkat et..bnm kiz gbi hassassa eger cok yediremezsin sanirim..muz seftali falan vermiyorum ben.

teşekkürederim canım evet oğlum çok gazlıydı yeni yeni düzene giriyo bazen çok iyi bazen kabız oluyo bakalım az daha büyüyünce ne olacak

MRB.canım bebeğin tekrar hayırlı olsun...
o bulantıları düşünmek bile istemiorum benm de 7.haftanın başında başladı
ve şuan 14 haftalık çok şükür 1 haftadır azaldı ama ömrümden ömür gitti ne çektim bilsen
2 kilo verdim bu dönemde ..
allah yardımcın olsun çok zor bir dönem maşallah bebişinde buyumuş..

Canım benim çok teşekkür ederim sağolasın
benimde 7.haftada başladım canım bulantılarım ve hala devam ediyor
o zaman benim geçmesi için daha zamanım var:7:
bende 59 la başladım hamileliğe ve şuan 57 kiloyum canım
inşallah bebiş beslenebiliyordur canım en çok ondan korkuyorum ben
senin bebişinde büyümüş maşallah canım
rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım inşallah bu günlerde çabucak geçecek ve bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında hepsini unutacaksın..:70:

amin canım inşallah hep onu hayal ediyorum zaten seneye bu zamanları falan düşünüyorum hep inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız canım benim

Kizlar ben banu (babu) nasilsnz gorusmeyeli..bi suru hamisimiz olmus cokkkkkk sevindm saglikla kucaginiza alirsiniz insalllaahh..kizimla biz iyiyiz kocaman oldu minigim teyzeleri 6. Ayimiz bitmek uzere artik oturmaya basladi kendi basina..oyuncaklari onunde karsimda onu otururken izledigimde aklima ilk dogdugu zmnlar geliyo cok cabuk gecti gunler..saka gbi..bu arada teyzemin esi vefat etti kanserden yikildik resmen koptum bi ara her seyden..15 gundur de yazliktaydik yeni geldik kizimi baya gezdirdim teyzeleri gormedigi sehir kalmadi:)) bayramda da 3 gun otel tatili yapacagiz biraz rahat bi anneyim sanirim :))) sultancim cigdemcim kubracim aysecim hamilelikle ilgili her turlu sorunuza cevap verebilirim artik burdayimmm..gecmise bakamadim kac haftaliksiniz cinsiyetler ne test falan yaptirdiniz mii her seyi merak ediyorum..bu arada calismaya baslayamadim hala :))

canım benim hoşgeldin başınız sağolsun bu arada canım mekanı cennet olsun inşallah evet sen gelmeyeli hamişler çoğaldı canım maşallah prensesimizde büyümüş kocaman olmuş benim hamileliğim 9+5 günlük hamileyim canım

amin güldencim, inşallah.
kişiden kişiye değişiyor bu durum maalesef :)

ilk üç ay bitince zor zamanlar genelde geride kalıyor kübra'cım, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
dualarına, iyi dileklerine çok teşekkür ederim.

ben de seni çok özledim kübracım, doktorunun da dediği gibi ilk 3 ayı atlatıınca rahat edeceksin inşallah.
gerçi ben hiç çıkarmadım ve yemeklerden tiksinmedim, sadece ara ara sabah bulantılarım oldu, onlar da genelde kahvaltımı yapınca geçiyordu.
bulantıların için limon ve zencefil öneririm, hemen kesiyor :)
allah sabır ve kolaylık versin, sultan da senin gibi çok zorlu geçirdi ilk 3 aylık dönemi :/

banucuummmmmm :29: ne güzel şey senden haber almak, geçenlerde sormuştum seni burda ama genelde kimse omadığından cevap veren kimse de olmadı doğal olarak :)
nehir prensesin gözlerinden öpüyorum, maşallah ona :emir_bebek:
benim bebeğim de seninki gibi gezenti olacak sanırım, biz de hamileliğimizin başından beri geziyoruz nerdeyse, yurtiçi, yurtdışı :))
benim bugün 24. haftam bitti, bir oğlum olacak inşallah aralıkta. allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin, şimdilik hiçbir sorun ve şikayetimiz yok çok şükür.
bir sonraki mesajında yazdığın önerilerini de okudum. doktorum bana çatlak önleyici pregnacare diye bir krem verdi. ben onu kullanıyorum, arada da roc'un yağını aldım onu kullanıyorum. banyolardan sonra bebe yağı, bazen de vaselinin kakao yağı :)) ne denk gelirse gibi olmuş ama ağırlıklı olarak pregnacare kullanıyorum. 6. ayım bitmek üzere, 6 kilo civarında aldım :)) durumlar böyle şimdilik. göğüsler için de mustela kullanmayı düşünüyorum ama lansinoh da aklımda olsun ;) sorularım olursa soracağım sana, buralarda ol :))) kendine çok iyi bak.
gene gel, haberleşelim, özledim çok :***

inşallah çiğdemciğim bende geçeceğine inanarak kendimi teselli ediyorum:10:
bende çalıştığım için çok korkuyordum böyle hamilelik geçirmekten ve başımada geldi canım
ama az kaldı hayırlısıyla bu dönemleri atlatacağım inşallah canım

slm kızlar öncelikle hepinizi ayrı ayrı çok özledim arkadaşlarım:29:
hepinize ayrı ayrı yazamıycam zamanım kısıtlı bayramdan sonra bol bol görüşücez inşallah .........
size bi haberim var ben hamileyim 2 ci kez anne oluyorum .......:9::9::9::9:
neden niçin nasılları daha sonra bol bol konuşuruz Allaha emanet olun görüşürüz byeeee......

kızlarr ben bi süre aranızda olamayacağım.merak etmeyin iyiyimmmm:16:

inşş bayramdan sonra bol bol görüşürüz.

allaha emanet olun :48:

hepinize ayrı ayrı yazamıycam zamanım kısıtlı bayramdan sonra bol bol görüşücez inşallah .........
neden niçin nasılları daha sonra bol bol konuşuruz Allaha emanet olun görüşürüz byeeee......

:29::29::29:
ne güzel haber bu böyle :nazar:
allah tamamına erdirsin, hazır elin pratiğe alışmışken ikisi bir çıkıversin aradan işte :9:
nedenleri ve nasılları konuşmak üzere bayram sonrasını bekliyorum o zaman :29:
sevgiler çok çok :16::16::16:

kızlarr ben bi süre aranızda olamayacağım.merak etmeyin iyiyimmmm:16:

inşş bayramdan sonra bol bol görüşürüz.

allaha emanet olun :48:

görüşürüz :71:

bu haberi duyacağımı biliyordummm :)

tebrik ederim gülcümmm...
allah analı babalı büyütsün inşallah...
allah tamamına erdirsin...

selam arkadaşlar beni hatırlayan olur mu bilmem .. geçen yıl buralardaydım. hamileliğim 8.ayına girdi. :) yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah.. normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorummm:( düşüncelerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
sevgiyle ..

Son düzenleme:
Back
X