Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tesekkur ederım kızlar tamammm bende katıldımmmkaydirigubbakcemile2
ınsallah basarablırım 9 aydır basaramadım da
gecen ay kafam rahatlasın dıye yapmadım
bu ay buyuk bı pozıtıf duusnceyle allahın ıznıyle basarmak ıstıyorum artık.

topiginiz hayılı olsun kızlar... bol bol pozitif haberleri alınsın inş.

o zaman tam yerine geldin canım
bu ay hepimiz pozitif düşünerek pozitif sonuçlar elde edeceğiz ve bebişlerimize kavuşacağız:Saruboceq::Saruboceq:

kesinlikle pozitif ol ve bol bol dua ne yapalım olmazsa isyan etmiycez sınavdayızz allah büyük vericek inanıyorummmm ağlıycaz hep beraber zırlıycaz ama isyan etmiycez ve tekrar kaldığımız yerden başlıycaz :1hug:

o zaman tam yerine geldin canım
bu ay hepimiz pozitif düşünerek pozitif sonuçlar elde edeceğiz ve bebişlerimize kavuşacağız:Saruboceq::Saruboceq:
ınsallah canım ya okadar cok ıstıyorumkı...

tabıkı canım hepımız bırer ımtıhandayız bende ınıanıyorum bır gun olacagına ama ıte olana kadar da allah bıze sabrı ogretıyor oyle zaten hep kaldıgımız yerden tekrar baslamıyoruyuz
ben 2 senedır hep kaldıgım yerden tekrar tekrar baslıyorum.

Evet hep beraber başaracağız hayırlısıyla inşallaah :Saruboceq:

benim biraz işim var kızlar ara ara yazıyorum haberiniz olsun..

tamam cnm bende 1 de çıkcam ok

olcak inş allah izin verdikten sonra o ol dedikten sonra

benım cıkmam lazım arkadaslar
bu topıc hayırlı olur ınsallah ay sonunda hepımız guzel haberler verrız vermezsekte napalım dunyanın sonumu olana kadar durmak yok ınsallah yeterkı bızler saglıklı olalım....

Bende çıkıcam 1 de.Bugün,yarın pek yoğun olmayacak topiğimiz ama pazartesi itibariyle bomba gibi geliyoruzzzzzzz...
darkangellove58 halayın ile başlayalım güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…