Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

geçmiş olsun cnm dilatı ney sünnetmiii???

cnm sne ameliyatı ne zmn oldun???hiç duymamıştım oldunu.bendede fıtık var.şimdi naıslın??bend ekilo vermeye çalışıyrm 79dan 74e düştüm ramazandan berii:)))

sağol canım 2 omurum alındı benim çok ileriydi fıtığım sol bacağımda %70 his kaybım vardı şükür şimdi iyiyim sürekli spor yapıyorum kaslarımı güçlendirmek için kilo alamamya çalışıyorum ama gebelik için kullanılan herşeyde kilo yapıyor neyse b-fite başladım çok memnumummmm

merhaba kızlar,uğramışken kimseyi göremedim bari bi iki satır bişeyler yazayım dedim..biz iyiyiz,hafif bir grip olduk bende oğlumda..ama muayenemizi olduk ilaçlarımızı kullanıp atlatacağız inşşş.bu arada oğlum a ba ba ba diyor artık,eliyle gel gel yapıyor...babası havalarda tabii baba diyor diye:)
öpüyorum hepinizi

:52::52::52:slm kızlar nasılsınız pc arızalıydı uzun zamandır gıremedım ınşlh ıyısınızdır .ben cok sukur ıyım bebısımde ıyı 21 haftalık hamıleyım oğlusum da ıyı cok sukur ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:öptüm hepınızı :54:

canım allah bağışlasın, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, yolu yarılaşmısınız maşallah :nazar:

Selam kızlarr..nasılsınızz? ben çok iyiyim çünkü inanamayacaksınız ama Eda ile görüşüp tanışmak kısmet oldu..Onu gördüğüme o kadar çok çok çok mutlu oldumki anlatamam..çok tatlı,çok samimi, çok candan ben onu çoook sevdimm..umarım hepinizle tanışmak bir gün nasip olur.. :81:

darısı başımıza olsun :29:

mrb arkadaşlar bugün oğlumun dilatı kesildi şimdi iyi sadece biraz mızmız

betüş geçmiş olsun canım, artık daah iyidir sanırım :emir_bebek:

kızlar merhaba. niye kimsecikler yok yaaa???? handan nerde hiç görmüyorum artık onu.

handan'ı görürsen bize de yolla :29:
hepinizi çok özledim :16:

bende nezaman gelsem kimseler yok:( herkesi çok merak ediyorum umarım iyilerdirrrr:nazar:

eskisi gibi olmayacak artık sanırım buralar :37:

günaydın kızlarr;ben dayanamayı nete giriyorum inş fatura çok gelmezz:)))

doktordan geliyrm.bu sefer başka bi doktora gittim.tüp bebekten sonra adetlerim hem çok az hemde sim siyah oluo omun için gittim.gitmişken bütün test sonuçlarımıda götürdüm.tüp bebekte boş çıkan yumurtalara ve yumurta sayıma çok şaşırıd.yaşın daha çok genç nasıl böle kalitesiz çıkar dedi.sana demedilermi genetik test yapalım die dedi.bend e yok dedim.eşinede sanada genetik test yapılmalı dedi.bende tamam dedim.adetimin 2günü ulturasonda 18mm bi tane yumurtam çıktıı.bu yumurtanın olmaması gerek bu gün dedi.
şuna bakın yaaa yumurtlama günlerimde yumurtam olmuo adet oluyrm yumurtam 18mmde.gülermisin ağlarmısın:37:
bu durumlarda 1ay tedaviye ara verilir dedi.bend eozmn bu ay dinlenim diğer ay genetik test yapalım dedim tamam dedii
.
ilaç yazdı 2tane cefaks 500mg ve cyclo progynova diee.ilk defa kullanacam.bilgisi olan varmııı

hayırlısı olsun tubacım, genetik test hakkında bi bilgim yok maalesef. ama umarım tedaviye olumlu yanıt verirsiniz ve bebişine kavuşursun. inşallahh :emir_bebek:

Selam kızlarr..Umarım herkes iyidir..uzun bir geçmiş taraması yaptım :)) Bu arada çok fena nezle oldum..Ağzım burnum tıkalı Allah'tan ateşim yok..Havalar bir sıcak bir soğuk etkiledi galiba.. :31:

yaa sorma ben de 1 haftadır nezleyim, boğazımda da enfeksiyon vardı ama parol ve c vitamini yüklemesiyle hallettik gibi gibi :43:
şimdi sadece burun akıntımız var. size de çok geçmiş olsun. umarım daha iyisinizdir şimdi.

haklısın canım hergün olay:((( Allah emanet olun
evet canım çok koyuydu kanamam sökmüyordu günlerce şimdi maşallah iyiyim söküyor günü gününe ve akışkan çok gecikmelerim oluyordu 40 günde 36 günde falan adet oluyordum dr un dediği bazen o günlerde düşük yapmış olabilirsin dedi ama bilmiyorum artık

bakalım 1-2 aydaha devam edicem olmadı aşılama yapıcam kuşum

ay hadi hayırlısı :emir_bebek:

merhaba kızlar,uğramışken kimseyi göremedim bari bi iki satır bişeyler yazayım dedim..biz iyiyiz,hafif bir grip olduk bende oğlumda..ama muayenemizi olduk ilaçlarımızı kullanıp atlatacağız inşşş.bu arada oğlum a ba ba ba diyor artık,eliyle gel gel yapıyor...babası havalarda tabii baba diyor diye:)
öpüyorum hepinizi

size de geçmiiş olsun öznurcum çok.
uğur böcüğümü kocaman öperim ben :emir_bebek: maşallah ona :nazar:

size de geçmiiş olsun öznurcum çok.
uğur böcüğümü kocaman öperim ben :emir_bebek: maşallah ona :nazar:
sağol canım,sen de dikkat et kendine..bizde seni öpüyoruz..dört gözle bekliyoruz kardeşimizi kucağına alacağın günü..tam tarih belli mi?

Selam kızlarr..Umarım herkes iyidir..uzun bir geçmiş taraması yaptım :)) Bu arada çok fena nezle oldum..Ağzım burnum tıkalı Allah'tan ateşim yok..Havalar bir sıcak bir soğuk etkiledi galiba.. :31:

tekrar çok geçmiş olsunn canımmm...

haklısın canım hergün olay:((( Allah emanet olun
evet canım çok koyuydu kanamam sökmüyordu günlerce şimdi maşallah iyiyim söküyor günü gününe ve akışkan çok gecikmelerim oluyordu 40 günde 36 günde falan adet oluyordum dr un dediği bazen o günlerde düşük yapmış olabilirsin dedi ama bilmiyorum artık

bakalım 1-2 aydaha devam edicem olmadı aşılama yapıcam kuşum

evet malesef öyle cnmm...allah herkesin yardımcısı olsunn...

eee süper artık sökülüyorsan ve düzene girdiysen daha kolay hamile kalırsın inş..

hakkınızda hayırlısı olsun inş cnm..

öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun canımmm...dikkat edin kendinizeee...

maşallah küçük prenseee :nazar:

evet malesef öyle cnmm...allah herkesin yardımcısı olsunn...

eee süper artık sökülüyorsan ve düzene girdiysen daha kolay hamile kalırsın inş..

hakkınızda hayırlısı olsun inş cnm..

inşallah canım cümlemiz için hayırlısı

mrb arkadaşlar nasılsınız geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:16::16:

günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum hepimize
nasılsınız canlar herkes iyidir umarım
uzun zamandır giremedim topiğe
hepinizi çok özledim
beni sorarsanız ben iyiyim allaha şükür
salı günü doktor kontrolüne gittik eşimle
üçlü tarama testi istedi doktorum daha sonucunu öğrenmedim ama
inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz
bebişimizi gördük daha sonra
doktor %90 kız %10 erkek dedi
pembeleri almaya başlayın artık dedi
inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.

hepinizi çok özledim
inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.

canımmmm çok sevindimmm...
sağlıkla kucağına da almak nasip olur inş minik kızını :nazar:

hepinizi çok özledim

:16::16::16::16::16:
gözünüz aydın canm:71::71::71::71:

hepinizi çok özledim

hadi hayırlısı canım bencede hazırlıklara başla zaman o kadar çabuk geçiyoki bi bakmışsın doğmuş kucağında :emir_bebek:

canımmmm çok sevindimmm...
sağlıkla kucağına da almak nasip olur inş minik kızını :nazar:

:16::16::16::16::16:
gözünüz aydın canm:71::71::71::71:

hadi hayırlısı canım bencede hazırlıklara başla zaman o kadar çabuk geçiyoki bi bakmışsın doğmuş kucağında :emir_bebek:

canlarım hepinize teşekkür ederim sağolun
üçlü tarama testinin sonucunuda öğrendik temiz çıktı allaha şükür
minik kızım sağlıklıymış allaha şükür

hepinizi çok özledim

canlarım hepinize teşekkür ederim sağolun
üçlü tarama testinin sonucunuda öğrendik temiz çıktı allaha şükür
minik kızım sağlıklıymış allaha şükür

kübracım, gözünaydın :)
allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

sağlıkla, mutlulukla inşallah.
bekleyen kimsenin kalbini, göbişini boş bırakmasın rabbim.

Back
X