Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhabalar...
uzun zamndır evde değildim giremedim hiç nete..Umarım hepiniz iyisinizdir..Biz bi iyi bi kötü gidiyoruz..Oğlum yaz başında ağır bi hastalık geçirdi hala onun etkilerini silmeye çalışıyoruz..hepinizi öpüyorumm.:40:

ateşli bir hastalık geçirdik canım..şimdi iyi ama yüksek ateş bazı dokulara zarar vermiş,onunla uğraşıyoruz...Siz nasılsınız bu arada?

ateşli bir hastalık geçirdik canım..şimdi iyi ama yüksek ateş bazı dokulara zarar vermiş,onunla uğraşıyoruz...Siz nasılsınız bu arada?

çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm.
ama şimdi iyi olması iyi b haber sanırım.
biz de iyiyiz çok şükür, bir terslik yok.
dişti, ağrıydı derken büyümekle geçiyor zaman.

öpüyorum uğur böcüğümü çok :*
hemen iyileşsin dilerim.

helllooo:3::3::3::3::3::3::3:

Kızlar nasılsınız ...çooooooooooook özledim sizleri sohbetlerinizi..

Bu arada geçmiş bayramıınız kutlu olsun :***

kızım buğlemsuyum buyudu artık 6 aylık olduk..ek gıdaya geçtik ama beni çok zorlucağa benziyo ..
Ağzına kl,t vuruyo açmıyo..eğer kaşığı eline veririsem o zaman tadını severse 1 kaşık kadar yalıyo :1::1::1:

yerim ben o buğlem suyu :16: :nazar:

merhabalar...
uzun zamndır evde değildim giremedim hiç nete..Umarım hepiniz iyisinizdir..Biz bi iyi bi kötü gidiyoruz..Oğlum yaz başında ağır bi hastalık geçirdi hala onun etkilerini silmeye çalışıyoruz..hepinizi öpüyorumm.:40:

çok geçmiş olsunn..umarım en kısa zaman da iyileşirsiniz :nazar:

kızlar hperi yani handancığı merak ettim doğum yaptımı acaba :18: bugün 40 hafta 1 günlük yazıyo çizelgesinde Bence doğmuştur :9: ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH :nazar::nazar:

kızlar hperi yani handancığı merak ettim doğum yaptımı acaba :18: bugün 40 hafta 1 günlük yazıyo çizelgesinde Bence doğmuştur :9: ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH :nazar::nazar:

yok daha doğurmadı :)
ama eli kulağında, beklemede.

senin kuzu da kocaman olmuş maşallah ona

kızlar hemen hemen hergün giriyorum ama kimse kalmamış:(

aslında herkes var ama sık yazmıyosunuz

handan normal yollamı hamile kaldı kızlar yazarmısınız.. oda benle aynı durumdaydıda o yüzden soruyorum..

maşaallah inşallah sağlıcakla kucağına alır..
arada bakıyorum.. herkes toparlanır inş. en kısa zamnda:31::31::31:

herkese günaydın kızlar..

bizim doğum tarihimiz 1 ekim olarak kesinleştirildi :emir_bebek:
:nazar: :nazar: :nazar:

herkese günaydın kızlar..

bizim doğum tarihimiz 1 ekim olarak kesinleştirildi :emir_bebek:
:nazar: :nazar: :nazar:

hayırlısıyla kucağına alırsın canım inşş..bizede güzel haberlerini hemen vermeyi unutma haa:)
bu arada handan ne yaptı bilen var mıııııı?

makcaa kız nerelerdesin sen uzuuuun zamandır aklımdasın..bende bu doğurdu unuttu bizi die düşünüyodum...

bu arada bende kızımda iyi şükür 7.ayımızdayız nasıl bu kadar çabuk büyüdü gözümüzün önünde anlamadık valla..

artık toplansak yaaa böyle olmuyo...

tuğbammm :****:16: güzel haberlerini bekliyoruz..

makcaa kız nerelerdesin sen uzuuuun zamandır aklımdasın..bende bu doğurdu unuttu bizi die düşünüyodum...

bu arada bende kızımda iyi şükür 7.ayımızdayız nasıl bu kadar çabuk büyüdü gözümüzün önünde anlamadık valla..

artık toplansak yaaa böyle olmuyo...

tuğbammm :****:16: güzel haberlerini bekliyoruz..

slm kızlar aynen vallahi kartscım artık toplansak yaa ben gırıyorum ama kımseler olmayınca cıkıyorum gerı.hepınızı toplayıp 2 cene calsak artık yaaa...zaman oyle cabuk gecıyorkı bende anlamıyorum..bızımkide 9.ayına gırdı:emir_bebek::emir_bebek::52::52:neyse bır an once toplanın iştimaya başlıcam haberınız olsunn:47::47:

mrb arkadaşlar 3 aydır buralara gelemiyorum hiç fırsatımda olmuyo açıkçası iş ev oğlum derken zaman çok çabuk geçiyo 17 ayık oldu oğlum aşırı hareketli hepinizi çok özledim geçmişi tam okuyamadım ama yeni bi haber yok sanırım

edam kuzum geriye sayımda son gün..yarın inş herşey sizin için çok güzel olur:)sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına inşş

edam kuzum geriye sayımda son gün..yarın inş herşey sizin için çok güzel olur:)sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına inşş

hayırlısıyla kucağına alırsın canım inşş..bizede güzel haberlerini hemen vermeyi unutma haa:)
bu arada handan ne yaptı bilen var mıııııı?

çok tşk ederim canımm :16:
evet bugün son gün ve yarın sabah 10.00 gibi bebişime kavuşuyorum :nazar:
çok heyecanlıyım..çokta şaşkınn..

hastane de iken haber veremeyebilirim ama eve döner dönmez yazarım mutlaka..
:16:

handannn vee edammm bebeklerinizi kucağınıza aldınız çoook şükür..:16::16::16::16::16::nazar:
darısı bebek bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah...:nazar:
allahım tez zamanda gönlünüzdekini göbeğinize kondurur .:10:.çook öptüm sizi...

Back
X