Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hperi şu alttaki ticker factory yazan şey ney? girdim sitesine inceledim hiçbişi anlamadımbilmiyorumkismile
ben niye yokum listede
:dilcikar:
hperi bizd eseni çok seviyoz cnm saolasın valla korelimi düzelttiniz zeynodan ikiniz
pretty ağlamaktan dönsün senide ekler cicimm
:dilcikar::dilcikar:demek 2 sı duzelttı morelını oyle olsun bakalımmm maonyaaacımmm:mymeka:bız burda neyız pekı cok alındım cokkkkkkkkkkk
tamam bebiş olursa tarif edersin bende yaparım ne güsel olar. bişi sormak istiyorum. ay benimde sorularım bitmiyor hekaydirigubbakcemile3 diyelim ki hamileyiz bunun herhangi belirgin bi belirtisi olur mu adet olana kadar? yoksa ancak adet gecikecek test yapıcaz öle mi anlıcaz?yapmak mı istiyorsun,bu yumurtlama için,değişik versiyonları var ama,bebiş için geri sayımı falan.İstersen bekle bebiş olunca yap,yada tarif ederim ben sana istiyorsan..
geldim.zeynep tarihini ve deneme sayını söyle ekliyeyim seni
kızlar kasıklarımda ağrı var neden acaba
off nekadanda sorunlu bi insnaım kaynanmın dediği kadar varım.bana dediki senin hiç biyerin sağlam değil dedi:dilcikar:
tamam bebiş olursa tarif edersin bende yaparım ne güsel olar. bişi sormak istiyorum. ay benimde sorularım bitmiyor hekaydirigubbakcemile3 diyelim ki hamileyiz bunun herhangi belirgin bi belirtisi olur mu adet olana kadar? yoksa ancak adet gecikecek test yapıcaz öle mi anlıcaz?