2. denemede nasıl tutturuyorsunuz .çok şaşırıyorum
yani kusura bakma meraktan ben 3 sene bitti her ay denememize rağmen olmadı sorunlarımız varda ondan
ama ne biliyim herkes ilk ayda hamile kaldım 4. ayda deyince şaşırıyorum ben
nasıl hemen olur diye
ama oluyor
hayırlısı olsun
tüp bebek tedavisindeyimcanım biz bu ay birbirimizden 10 gün kadar ayrıydık zaten,sadece yumurtlama günümde ilişkiye girdik diyebilirim..başka sorun yoksa yumurtlama gününe denk geldiğinde oluyor demekki..önce o sorunu halletmek lazım sanırım..isteyen herkes yaşar inş bu mutluluğu
tüp bebek tedavisindeyim
ve dün bütün moralim yerle bir oldu
dün misafirlerim vardı geliniyle geldi ve hamile
bana ne diyor biliyormusun milletin yanında
inciri zeytinyağına koy sabahları iç dedi millet şaşırdı ne diye sorunca kadın çocuk olması için yararlıymış dedi
benim düştüğüm durumu düşünebiliyormusun o kişide uzak akrabağ
neyse kafanızı şişirdimmafoldumben
canım takma sen o kendini bilmez insanları kafana. tıp o kadar ilerledi ki sende alacaksın hayırlııyla bebeğini kucağına sen yeterki gerçekten inan buna....
tüp bebek tedavisindeyim
ve dün bütün moralim yerle bir oldu
dün misafirlerim vardı geliniyle geldi ve hamile
bana ne diyor biliyormusun milletin yanında
inciri zeytinyağına koy sabahları iç dedi millet şaşırdı ne diye sorunca kadın çocuk olması için yararlıymış dedi
benim düştüğüm durumu düşünebiliyormusun o kişide uzak akrabağ
neyse kafanızı şişirdimmafoldumben
sağol canım ama tam ben tedavime konsantre oldum böyle insanlar çıkıyo
ve olumsuzluklar aklıma geliyo
napıcam ben
kız elini karnına koyarak ikidebir sevdi durdu 4 aylık oğlanmış
yapabilir istediğini ama bilmiyorki benim gibi olanlar hasret çekiyor çok düşüncesiz insanlar var dünyada
kızlar bişey sorucam evde bitane tes var geçen ay kısmet olmadı yapak. sabah uyanınca aklıa gelmedi yapmak şimdide tuvletim yok ama bişey yemezsem sadee su içersem yin sabah idrarı gibi sonuç verir mi?
sositososito
zeynepçin ama sen böyle yaptıkça kendine yaparsın lütfen artık düünmemeye çalış olumsuzlukları
yememekle ilgisi yok canım o idrar sabaha kadar duruyorya beta hcg karışıyor idrara şimdi bol su içsen faydası olmaz
yememekle ilgisi yok canım o idrar sabaha kadar duruyorya beta hcg karışıyor idrara şimdi bol su içsen faydası olmaz
hm sağol canım yapmıyım en iyisi yarın sabaha karşı yola çıkıcaz 34 gün yokum tatile gidiyoruz uyanınca yapaım tabi kırmızılar gelmezse ama size haber veremiycem nedense umudum yok adet olacakmışım gibiyim çünkü yine insan test yapmak istiyo işte:)
hm sağol canım yapmıyım en iyisi yarın sabaha karşı yola çıkıcaz 34 gün yokum tatile gidiyoruz uyanınca yapaım tabi kırmızılar gelmezse ama size haber veremiycem nedense umudum yok adet olacakmışım gibiyim çünkü yine insan test yapmak istiyo işte:)
canım adetin çok gecikmişse beklemeden yapabiliyormuşsun.ama ilk günse en az 4 saat,su içmeden idrarını bekletmen gerekiyormuş..bekleyince hcg idrara geçiyormuş,ama su içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?