Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım biz bu ay birbirimizden 10 gün kadar ayrıydık zaten,sadece yumurtlama günümde ilişkiye girdik diyebilirim..başka sorun yoksa yumurtlama gününe denk geldiğinde oluyor demekki..önce o sorunu halletmek lazım sanırım..isteyen herkes yaşar inş bu mutluluğu

tüp bebek tedavisindeyim
ve dün bütün moralim yerle bir oldu
dün misafirlerim vardı geliniyle geldi ve hamile
bana ne diyor biliyormusun milletin yanında
inciri zeytinyağına koy sabahları iç dedi millet şaşırdı ne diye sorunca kadın çocuk olması için yararlıymış dedi
benim düştüğüm durumu düşünebiliyormusun o kişide uzak akrabağ
neyse kafanızı şişirdimmafoldumben

canım takma sen o kendini bilmez insanları kafana. tıp o kadar ilerledi ki sende alacaksın hayırlııyla bebeğini kucağına sen yeterki gerçekten inan buna....

canım takma sen o kendini bilmez insanları kafana. tıp o kadar ilerledi ki sende alacaksın hayırlııyla bebeğini kucağına sen yeterki gerçekten inan buna....

sağol canım ama tam ben tedavime konsantre oldum böyle insanlar çıkıyo
ve olumsuzluklar aklıma geliyo
napıcam ben

sıkma canını güzelim,öyle kendini bilmezler çok..benimde eşimin halası kahve falı bakıyor.geçen yıl bana da baktı(aslında inanmam hiç,herkes kapatınca bende kapattım)biz 3 yıllık evliyiz,bizim oralarda evlenipte ilk yıl hamile kalmayan nadirdir,kalamayanlarda da sorun vardır.kadın bizide istiyolar ama olmuyor diye düşünüyor tabi..bana fal bakarken sende iltihap var bebeğin ondan olmuyor diyo..nerden biliyorsa bizim bebek düşündüğümüzü...kaynananmda inandı tabi,yarım saat nasihat verdi bana..git tedavini ol falan diye...eşimde kızdı annesine tabii...
şimdi memlekete gittiğimdede herkes karnıma bakıyo,yok mu daha bişey?soruya bak...
sıkma canını bitanem,Allahım hepsini görüyor,kalbine göre verir inş

sağol canım ama tam ben tedavime konsantre oldum böyle insanlar çıkıyo
ve olumsuzluklar aklıma geliyo
napıcam ben

takmıycaksın tatlım kafana duymamazlıktan gel hatta birdaha böyle bişeye cesaret etmesinler diye ağızlarını kapatabilecek laflar söyle inceden inceden bak göreceksin kendini haha ii hissedeceksi

katılıyorum canım,laflarını ağızlarına tıkıver,bi daha ağızlarını açamasınlar...bazı insanlar çok insafsız...sen kafanı rahat tut,kulaklarını tıka bunlara canım

ben başkalarının kalbini kıramamki gerçekten bişi diyemem
onlar söyler ben oturur kalırım Allahım derim içimden sen biliyorsun görüyorsun aynı duyguyu onlarada yaşatmafoldumben

kız elini karnına koyarak ikidebir sevdi durdu 4 aylık oğlanmış
yapabilir istediğini ama bilmiyorki benim gibi olanlar hasret çekiyor çok düşüncesiz insanlar var dünyada

kızlar bişey sorucam evde bitane tes var geçen ay kısmet olmadı yapak. sabah uyanınca aklıa gelmedi yapmak şimdide tuvletim yok ama bişey yemezsem sadee su içersem yin sabah idrarı gibi sonuç verir mi?

sositososito
kız elini karnına koyarak ikidebir sevdi durdu 4 aylık oğlanmış
yapabilir istediğini ama bilmiyorki benim gibi olanlar hasret çekiyor çok düşüncesiz insanlar var dünyada

zeynepçin ama sen böyle yaptıkça kendine yaparsın lütfen artık düünmemeye çalış olumsuzlukları

kızlar bişey sorucam evde bitane tes var geçen ay kısmet olmadı yapak. sabah uyanınca aklıa gelmedi yapmak şimdide tuvletim yok ama bişey yemezsem sadee su içersem yin sabah idrarı gibi sonuç verir mi?

yememekle ilgisi yok canım o idrar sabaha kadar duruyorya beta hcg karışıyor idrara şimdi bol su içsen faydası olmaz

yememekle ilgisi yok canım o idrar sabaha kadar duruyorya beta hcg karışıyor idrara şimdi bol su içsen faydası olmaz

canım adetin çok gecikmişse beklemeden yapabiliyormuşsun.ama ilk günse en az 4 saat,su içmeden idrarını bekletmen gerekiyormuş..bekleyince hcg idrara geçiyormuş,ama su içme

günaydn kızlar benim reglime 22 temmuzda ama dün hafif pembemsi bir leke geldi peçeteye akşamda geldi ama bugün yok bişey orkid koyuyorum bişey yok ama peçeteyle silince çok hafif pembelik geliyor neden acaba bilen varmı galiba regl olacam çünkü belirtilerde var belim ağrıyor ve karnımın altında bi dolgunlu hissi var cevap lütfen

hm sağol canım yapmıyım en iyisi yarın sabaha karşı yola çıkıcaz 34 gün yokum tatile gidiyoruz uyanınca yapaım tabi kırmızılar gelmezse ama size haber veremiycem nedense umudum yok adet olacakmışım gibiyim çünkü yine insan test yapmak istiyo işte:)

canım aklın kalmasın sen yap yinede istersen bakarsın silik çıkar

benim sonucumu öğrenemiycen o zaman

canım adetin çok gecikmişse beklemeden yapabiliyormuşsun.ama ilk günse en az 4 saat,su içmeden idrarını bekletmen gerekiyormuş..bekleyince hcg idrara geçiyormuş,ama su içme

evetyapmıycam sabah yarım adet olmazsam geçen aydan beri yapamadım şu testi bozulacak:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…