Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Kızlar bana müsade,şöyle güzel bir duş alıp yatacağım.
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın,öpüyorum
İyi geceler
Tatlı rüyalar
edammm :1hug:
minikkuzucum :1hug:

tatlım elektrik gitti o yüzden birden çıkmış gibi oldumm..
yarın görüşürüzz..ben yarın evi toplamaya başlayacam 10 gün sonra lojmana gecicem..o yüzden ara arada olsa gelirimm..
iyi geceler, tatlı rüyalar..
çok öptüm senii opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben geldim,
tatil dönüşü olduğu için fazla giremeyebilirim bugun, hemen kısa özet vereyim size.
dün doktora gittim, 18mmlik kesemizi ve içindeki 1.8mmlik bebeğimizi gördük boshayallersmile
30 temmuza randevu verdi, gel kalp atışlarını dinleyelim dedi

ne mutlu canım sana,darısıda bizim başımıza

canım bu da benim sabah yaptığım test,ne anlamalıyım bilemedim,sence????

Eklentiler

• $DSCI0013.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 22
eğer yakın zamanda çatlatma iğnesi vurunmadıysan kesinlikle hamilesin 3 senedir tecrübe kazandım ben
darısı başıma mafoldumben

yok canım bizim daha 2. denememiz bu zaten...ben kesin bi belge görmedikçe inanamayacağım ama...
dün öğlen saatlarinde bolca su içip yapmıştım negatifti sonuç...sonra sabah yapılması gerektiğini öğrenince bu sabah tekrar yaptım sonuç bu...şaşırdım kaldım vallahi

2. denememiz derken yani normal yoldan .2. ayın
hayırlısı olsun bak gör hamilesin zaten sabah yapılması gerekiyor ilk idrarla
darısı isteyen herkesin başına canım

aminnnnmafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım bu da benim sabah yaptığım test,ne anlamalıyım bilemedim,sence????

tatlım hamiesin bencede tebrik ederim inşallah bizde görürüz o günleri. bu gün benim günüm daha yok kırmızılar ama göğüslerim çok acıyo arada kasıklarımda sızlıyo sanırım adet olucam

2. denemede nasıl tutturuyorsunuz .çok şaşırıyorum
yani kusura bakma meraktan ben 3 sene bitti her ay denememize rağmen olmadı sorunlarımız varda ondan
ama ne biliyim herkes ilk ayda hamile kaldım 4. ayda deyince şaşırıyorum ben
nasıl hemen olur diye
ama oluyor
hayırlısı olsun

bende de hala adet olacakmışım gibi kasık ağrıları var canım,testdede çok silik çizgi,ondan eminde olamadım işte..inş sizin dediğiniz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…