edacım bir an evvel sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum, iyi haberler vereceksin gibi geliyor bana hala ama hadi bakalım hayırlısı :)
Ahh canım evet Allah yardımcın olsun,bir an önce bu belirsizlik sonuçlansın inşallah
evet benimde içimde öyle bir his var,inşallah :Saruboceq:
Kızlar bana müsade,şöyle güzel bir duş alıp yatacağım.
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın,öpüyorum
İyi geceler
Tatlı rüyalar
edammm :1hug:
minikkuzucum :1hug:
sağol canım önce eşimin eilesine orduya gidicez sonra benim ilemin yanına istanbula sonrada tatil yapıcaz baş başa eşimle:)
slm kızlar nasılsınızzz
günaydın kızlar ben geldim,
tatil dönüşü olduğu için fazla giremeyebilirim bugun, hemen kısa özet vereyim size.
dün doktora gittim, 18mmlik kesemizi ve içindeki 1.8mmlik bebeğimizi gördük boshayallersmile
30 temmuza randevu verdi, gel kalp atışlarını dinleyelim dedi
canım bu da benim sabah yaptığım test,ne anlamalıyım bilemedim,sence????
hamilesin canım tebrik ederimboshayallersmile
canım belli belirsiz bi çizgi,ben emin olamadım kii...inşallah öyledir
eğer yakın zamanda çatlatma iğnesi vurunmadıysan kesinlikle hamilesin 3 senedir tecrübe kazandım ben
darısı başıma mafoldumben
2. denememiz derken yani normal yoldan .2. ayınyok canım bizim daha 2. denememiz bu zaten...ben kesin bi belge görmedikçe inanamayacağım ama...
dün öğlen saatlarinde bolca su içip yapmıştım negatifti sonuç...sonra sabah yapılması gerektiğini öğrenince bu sabah tekrar yaptım sonuç bu...şaşırdım kaldım vallahi
darısı isteyen herkesin başına canım
canım bu da benim sabah yaptığım test,ne anlamalıyım bilemedim,sence????
2. denememiz derken yani normal yoldan .2. ayın
hayırlısı olsun bak gör hamilesin zaten sabah yapılması gerekiyor ilk idrarla
normal yoldan 2. denememiz canım..geçen ay beklediğimden daha erken gelmişti kırmızılar,o yüzden test falan yapamadım..ilk defa denedim ya bilmiyordum nasıl olacağını...
tatlım hamiesin bencede tebrik ederim inşallah bizde görürüz o günleri. bu gün benim günüm daha yok kırmızılar ama göğüslerim çok acıyo arada kasıklarımda sızlıyo sanırım adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?