canım yakınlarda özel klinik yarmı yada sağlık ocağı orda yaptıraılırsın
vardır ama yerini bilmiyorum,zaten bu saatten sonra yapmazlar,sabahtan alıyorlar kanı...ama öğleden sonra bi kliniğe gidebiliriz,yakında yok sanırım
hiç oynayacak moralim yok bugün
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
lililili liiiiiiliiiiiiiiiii liiiiiiliiiiiiiiiiiidelikafadulden
Bende lilililiiliili yapıcam
lilililililililililili
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Ama böyle yaparak herşeyi kendin için daha da zorlaştırıyorsun hayatım,lütfen senin güçlü ve umutlu olman lazım.Bak hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.
Yaşadığımız sıkıntının çözümü kahredip oturmak değil ki,Sen ne yaparsan yap olacağı varsa olur.Rabbim ne zaman ol derse olur.O yüzden vaktini kendine zehir ederek geçireceğine bari bu pozitif olma taktiğini dene birde.
Bak göreceksin çok yararlı olacak.Hayata bakışın değişecek.
Hep kendinden kötüleri düşünüp şükret haline acımak yerine.
Lütfen arkadaşlar moral bozmak yok.Birbirimizden güç almamız lazım
lilililililililililili
lilililililililililili
benim günaydın arada kaynamış ama olsun, muhabbetiniz bol olsun, ben de geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
benim günaydın arada kaynamış ama olsun, muhabbetiniz bol olsun, ben de geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyiyim canım bebişte iyi annesini hiç üzmüyor opuyorumnanaktanhoşbulduk :) nasılsın? bebiş de iyi mi :)
günaydın kızlar
iyiyim canım bebişte iyi annesini hiç üzmüyor opuyorumnanaktan
günaydın canım
günaydın kızlar
iyiyim canım bebişte iyi annesini hiç üzmüyor opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?