Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Günaydın canım,hayırdır dün moralim bozuk demişsin sonra gelmedin
İyimisin bugün ne oldu?

canım ya öyle umutsuzluğa kapıldım. benim rahim ağzında yara varya 2 doktor da birbirinden farklı şeyler söyledi.biri doğum yapmadan bişy yapma dedi.diğeri donduralım öyle hamile kal dedi.moralim çok bozuk.

moralini bozma canım araştıralım bakalım nette ve bir sonuca varalım

o zaman biraz daha soruşturmak lazım.Umutsuzluğa kapılma lütfen.Bunda moral bozacak birşey yok canikomm

bilmiym ya napcam

Yarayı tedavi ettirmemek hamile kalma şansını azaltıyor diye yazıyor.
Doğurmamış kadınlara yakma işlemini önermiyorlar ama dondurma işlemi uygulanabiliyormuş ve % 80-90 başarıyla sonuçlanıyormuş.

Ne kadar süredir var canım bu yara,smear testi ilemi saptandı?İleri derecedemiymiş?

evet bende öyle okudum.yaranın varlığını tesadüfen öğrendim.1 yıllık bi yaraymış.çok büyük değilmiş ama.alttan muaneyle öğrendim.smear temiz çıktı.

ben de iyiyim kızlarr...iş güç aynı...kaydirigubbakcemile2
yaa kızlar bi şey sorcam size..şimdi benim son adete göre 8. hafta bitti ve 1 mart dogum tarihi ama keseyi gördüğümüz ultrason cıktısında muhtemel dogum tarihi 10 mart olarak gözüküyo kesenin boyutuna göre de 6 haftalıktı benim yumurtlama geç mi olmuş oluyo böyle olunca bi fikriniz var mı?

evet bende öyle okudum.yaranın varlığını tesadüfen öğrendim.1 yıllık bi yaraymış.çok büyük değilmiş ama.alttan muaneyle öğrendim.smear temiz çıktı.

canım yara bende de vardı son adetimden bi hafta önce gitmiştim doktora mantar için fitil vermişti doktor bu belki yaraya da iyi gelir dedi...bi hafta kullandım sonra adet oldum sonra da bebiş oldu..acaba yarayı da mı temizledi fitil o sayede mi hamile kaldım bilmiyorum fitil kullandın mı sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…