Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet bende öyle okudum.yaranın varlığını tesadüfen öğrendim.1 yıllık bi yaraymış.çok büyük değilmiş ama.alttan muaneyle öğrendim.smear temiz çıktı.

tabi birde doğru teşhis edildimi diye sorgulamak lazım?
Belirtileri varmı?Gerçi belirti olmayadabilirmiş,muayene sırasında doktor farkedebilirmiş.
akıntı,ara kanama yada ilişki sonrası kanama
Başka bir doktora muayene oldunmu yoksa sadece danıştınmı bu dondurma için

günaydın kızlarrr

bu yara yakma işlemini kim yaptırcak

bende yaktırdım gecen sene geçmedi sonra dondurdum anca geçti

ben çok çektim ondan yaa:sinifsinif:

pretty sanırım senin yaran var benim rahim ağzındaki yaram rahim ağzını komple kaplamıştı ben çok çektim eşimle ilişkiye giremiyordum tuvalete çıkamıyordum banyo yaparken bile yanıyordu çok kötü bişiydi ilk dr um bana donduracaz dedi zaten ben yakmasını istemiyordum sonra masaya yatınca dediler dondurma aleti bozuk haydaaaaa ozmanda dr umdediki yakalım aynı şey nasılsa bende ağlaya ağlaya tamam dedim aradan 1 ay geçti yara hala iyiyleşmemiş gözüküyordu bende o doktoru bıraktım başka dr a gittim hemen dondurdu o da görür görmez ve ondan sonra geçti
bence öle bi işlem yaptırcaksan kesinlikle dondurmayı dene canım
şididen geçmiş olsun üzülmee çok korkunç bişi deil sonuçtaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

evet canım olablir
ayyy bana hangi gün diyecek acaba ultrason netteki hesaplayıcıya göre 16 mart

gunaydın kızlar nasılsınızzz:dance:

ooo hoşgeldin canım nerelerdesin kız?
nasılsınız bakalım bugün?

ıyız canımm nolsunn evdeyım calısmıyorum artık işden cıktım..evde de fazla nete gırmıyorum sızı merak ettım oyuzden gırıyım dedım.sen nasılsın yegenım nasıllopuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun,zor işler bunlar ama başa gelince çekiliyor işte,iyice araştırmak lazım ne yazık ki doktorlara güven olmuyor artık günümüzde.

hoşgeldinnn canımmm iyiyiz ssen nasılsın gecti mi bulantılar? gittin mi doktora tekraaar ? her sey yolunda di mi hihoyyyt

evet canım 15 gundur rahatım sukur bulantım yok rahatım sımdı bebısımde cok sukur ıyı canım:CüvCüv:

kız hperı nıye hg demıyon bana kustummmm:dilcikar:

sen nerdesin bakim hee,bu kadar ihmal etmezki insan arkadaşını.
Böyle haftada bir cee demeye geliyosun.
klava:

kız ınankı adetım degıl evde nete gırmek fazla netle ugrasmam iş yerınde işim olmadıgı ıcn nete gırıyodum.haklısın kusura bakma gıremıyom fazla ama bıraz sıkıntım vardı ozeldende yazdım sana oyuzdennohaoldumsmile

ıyız canımm nolsunn evdeyım calısmıyorum artık işden cıktım..evde de fazla nete gırmıyorum sızı merak ettım oyuzden gırıyım dedım.sen nasılsın yegenım nasıllopuyorumnanaktan

bizde iyiyiz teyzesi yiğenin beni şimdilik hiç üzmüyor hamilelikle ilgili bi sorunum yok yani onun dışında işteyim çalışıyorum herşey aynı yani

canım adı ne fitilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…