evet bende öyle okudum.yaranın varlığını tesadüfen öğrendim.1 yıllık bi yaraymış.çok büyük değilmiş ama.alttan muaneyle öğrendim.smear temiz çıktı.
pretty sanırım senin yaran var benim rahim ağzındaki yaram rahim ağzını komple kaplamıştı ben çok çektim eşimle ilişkiye giremiyordum tuvalete çıkamıyordum banyo yaparken bile yanıyordu çok kötü bişiydi ilk dr um bana donduracaz dedi zaten ben yakmasını istemiyordum sonra masaya yatınca dediler dondurma aleti bozuk haydaaaaa ozmanda dr umdediki yakalım aynı şey nasılsa bende ağlaya ağlaya tamam dedim aradan 1 geçti yara hala iyiyleşmemiş gözüküyordu bende o doktoru bıraktım başka dr a gittim hemen dondurdu o da görür görmez ve ondan sonra geçti
bence öle bi işlem yaptırcaksan kesinlikle dondurmayı dene canım
şididen geçmiş olsun üzülmee çok korkunç bişi deil sonuçtaopuyorumnanaktan
ben de iyiyim kızlarr...iş güç aynı...kaydirigubbakcemile2
yaa kızlar bi şey sorcam size..şimdi benim son adete göre 8. hafta bitti ve 1 mart dogum tarihi ama keseyi gördüğümüz ultrason cıktısında muhtemel dogum tarihi 10 mart olarak gözüküyo kesenin boyutuna göre de 6 haftalıktı benim yumurtlama geç mi olmuş oluyo böyle olunca bi fikriniz var mı?
evet canım olablir
ayyy bana hangi gün diyecek acaba ultrason netteki hesaplayıcıya göre 16 mart
gunaydın kızlar nasılsınızzz:dance:
ooo hoşgeldin canım nerelerdesin kız?
nasılsınız bakalım bugün?
pretty sanırım senin yaran var benim rahim ağzındaki yaram rahim ağzını komple kaplamıştı ben çok çektim eşimle ilişkiye giremiyordum tuvalete çıkamıyordum banyo yaparken bile yanıyordu çok kötü bişiydi ilk dr um bana donduracaz dedi zaten ben yakmasını istemiyordum sonra masaya yatınca dediler dondurma aleti bozuk haydaaaaa ozmanda dr umdediki yakalım aynı şey nasılsa bende ağlaya ağlaya tamam dedim aradan 1 geçti yara hala iyiyleşmemiş gözüküyordu bende o doktoru bıraktım başka dr a gittim hemen dondurdu o da görür görmez ve ondan sonra geçti
bence öle bi işlem yaptırcaksan kesinlikle dondurmayı dene canım
şididen geçmiş olsun üzülmee çok korkunç bişi deil sonuçtaopuyorumnanaktan
hoşgeldinnn canımmm iyiyiz ssen nasılsın gecti mi bulantılar? gittin mi doktora tekraaar ? her sey yolunda di mi hihoyyyt
:1shok: anam niye sallamayalımkiii akannehir
sen nerdesin bakim hee,bu kadar ihmal etmezki insan arkadaşını.
Böyle haftada bir cee demeye geliyosun.
klava:
ıyız canımm nolsunn evdeyım calısmıyorum artık işden cıktım..evde de fazla nete gırmıyorum sızı merak ettım oyuzden gırıyım dedım.sen nasılsın yegenım nasıllopuyorumnanaktan
canım yara bende de vardı son adetimden bi hafta önce gitmiştim doktora mantar için fitil vermişti doktor bu belki yaraya da iyi gelir dedi...bi hafta kullandım sonra adet oldum sonra da bebiş oldu..acaba yarayı da mı temizledi fitil o sayede mi hamile kaldım bilmiyorum fitil kullandın mı sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?