off geldim şimdi,içerideydim iş iş iş iş iş iş işlaelaelaelaelae
edaaaammm hoşgeldin canımmm :1hug:
hoşbuldukk tatlım geçmişi okuyordum a.s.
edammm sende var mı canım bir değişiklik
arkadaşlar aranızda 1 yıldır deneyipte bebeği olmayan var mıydı? yada şuan tedavisi kontrolü olan arkadaşlar.....hurma ağacını duymuşsunuzdur. ümreye giden bi yakınınız varsa hurma ağazının hurma açmamış tohumunun suyu iyi geliyormuş.. bende ne alaka demiştim ilk başta...AMA AĞAÇ DALINDAKİ TOHUMLARIN BİRİ DİŞİ BİRİ ERKEKMİŞ. VE ZAMANLA ONUN BİRLEŞİMİNDEN HURMA OLUŞURMUŞ..
evimin kadını olmak istiyorum aslında bir yandan çalışmayı da seviyorum 3 ay evde oturunca sıkıntı basıyor bana.hep ev işide çok sıkıcı.Bir orta yol bulmalı..Patron olmak lazım.Sorumlulukları daha fazla tabiki ama yinede bağlı olduğun kimse yok.Off bilemedim
az önce evde idrar testi yaptım negatif cnmm..
a.s.klasik sorumuzla başlayalım.
gelen giden ne var ne yok kaydirigubbakcemile3
az önce evde idrar testi yaptım negatif cnmm..
Aaa duymamıştım hiç,ben 1 buçuk yıldır deniyorum canım.bir sorun yok ama tutmuyor,hiçbir tedavi olmadım,kür yapmadım,sadece eşime keçiboynuzu kürü yaptık o kadar.
günün de çok geçti,neden böyle anlamadım canım,gidebilecekmisin yakında doktora..bu arada benimde evde bir test daha var,yapsam mı acaba?
akannehir
Hay allahım
günün de çok geçti,neden böyle anlamadım canım,gidebilecekmisin yakında doktora..bu arada benimde evde bir test daha var,yapsam mı acaba?
bugün 14. gün ve mide bulantısından zor yazıyorum şuan hiç birseyde yiyemiyorum..
valla eşim gelse gidecem inş..ama kafam çok karışık adet olsamda rahatlasamm..
çok ilginç ya edacım hayırlısı olur inşallah
canım bence sen bir an önce kan testi yaptır..
idrar testi yapmana gerek yok bencee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?