Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

arkadaşlar aranızda 1 yıldır deneyipte bebeği olmayan var mıydı? yada şuan tedavisi kontrolü olan arkadaşlar.....hurma ağacını duymuşsunuzdur. ümreye giden bi yakınınız varsa hurma ağazının hurma açmamış tohumunun suyu iyi geliyormuş.. bende ne alaka demiştim ilk başta...AMA AĞAÇ DALINDAKİ TOHUMLARIN BİRİ DİŞİ BİRİ ERKEKMİŞ. VE ZAMANLA ONUN BİRLEŞİMİNDEN HURMA OLUŞURMUŞ..

evimin kadını olmak istiyorum aslında bir yandan çalışmayı da seviyorum 3 ay evde oturunca sıkıntı basıyor bana.hep ev işide çok sıkıcı.Bir orta yol bulmalı..Patron olmak lazım.Sorumlulukları daha fazla tabiki ama yinede bağlı olduğun kimse yok.Off bilemedim

Aaa duymamıştım hiç,ben 1 buçuk yıldır deniyorum canım.bir sorun yok ama tutmuyor,hiçbir tedavi olmadım,kür yapmadım,sadece eşime keçiboynuzu kürü yaptık o kadar.

bu konuda sana katılıyorum canımm..en iyisi kendi işin..olmadı başına birini koyacaksın güvenilir,sen de gideceksin tabi ama kendi işin olunca böyle sıkmazz...

Aaa duymamıştım hiç,ben 1 buçuk yıldır deniyorum canım.bir sorun yok ama tutmuyor,hiçbir tedavi olmadım,kür yapmadım,sadece eşime keçiboynuzu kürü yaptık o kadar.

ümreden gelen yakınımız dedi..çevrenizden gidecekelr varsa söyleyin. denemekten ne çıkar..ama tohumların dişi ve erkek olmasıyla hurmanın oluşuyor olması çok enteresan geldi bana

günün de çok geçti,neden böyle anlamadım canım,gidebilecekmisin yakında doktora..bu arada benimde evde bir test daha var,yapsam mı acaba?

bugün 14. gün ve mide bulantısından zor yazıyorum şuan hiç birseyde yiyemiyorum..
valla eşim gelse gidecem inş..ama kafam çok karışık adet olsamda rahatlasamm..

günün de çok geçti,neden böyle anlamadım canım,gidebilecekmisin yakında doktora..bu arada benimde evde bir test daha var,yapsam mı acaba?

canım bence sen bir an önce kan testi yaptır..
idrar testi yapmana gerek yok bencee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…