Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inş bi aksilik çıkmaz canım,bende yarın öğleden sonrası için randevu aldım doktordan şimdi..bazen korkuyorum bu heyecanla nasıl geçecek günler diye ama bizim parçamızı dünyaya getirebilme ihtimali bile nefesimi kesiyor

senin son adetinle doktorun söyledigi hafta sayısı tuttu mu? benim bi haftalık fark var gec döllenme olmus sanırım...9 unda 6 haftalıktı cuma günü 7 hafta bitcek...ayy yine heyecanlandım ben:1shok:

son adet tarihime göre: 5 hafta+6günlük
ultrason ölçmüne göre: 5 hafta+4günlük

evet kesinlikle öylee zaman hiç gecmeyecekmiş gibi geliyor...mart ayı cok uzakta görünüyor su ana.s

Balık burcu çocuğu (20 Şubat-20 Mart)
Çok inatçı ya da tuttuğunu koparan bir yapısı olmasa da istediğini yaptırmayı bilir. Bunu tatlı gülücüklerle yapacaktır. Sıradan bir yaşam ona göre değildir, hayal gücü onu rahat bırakmaz, sürekli orutin hayatı aşmaya zorlar. Bu nedenle yapmaları gereken işleri ya da ihtiyaçlarını programlamakzordur. Belki geceleri onunla sabahlamak zorunda kalacaksınız, gece gündüz oyun oynamak zorunda dakalabilirsiniz. Sakin görünebilir ama hayal gücü o kadar hareketli ki işiniz çok zor. Bu kadar çokhayalin peşinde koşarken yeteneklerinin farkına varmayacak ve yetenekleri konusunda teşvik edilmediğizaman kendini kötü hissedecektir. Ona güven verin, kendini keşfetsin. Hassas ve duygusal olduklarındansert davranışlarınız kırılmasına ve gözyaşı dökmesine sebep olabilir. Sempatik ve zeki çocuklardır, çokyalan söylediklerini düşünmeyin, onlar sadece inandıkları hayalleri dile getiriyorlar. Gerçeklerinacımazlığından kaçışı sona erecek ve dünyaya karşı durmayı öğrenecektir.

Hassas, duygusal, hayalperest ve sempatiklerdir. istediklerini tatlılıkla ve güleryüzüyle yaptırırlar. Hayal aleminde yaşarlar. Ona güven vermelisiniz. Sert tavırlar ve istediklerinin yapılmaması onların hemen kırılmasına, küsmesine ve kısa sürede gözyaşları içinde kalmalarına neden olur. Çok hassa yapıya sahiptirler ve çok kolay kırılırlar.

Çok nazik çevrelerini incitnek istemeyen ve buna göre davranışlarda bulunan Balık çocukları kendisinede böyle davranılmasını isterler. Olaylara ve çevresine karşı gelmek yerine uyum sağlamayı tercih ederler. Çevresindekileri olduğu gibi kabullenen ve iyi yönlerini gören Balık çocukları, insanlara yardım eden ve her türlü sorunlarında yanında olan bir yapıya sahiptirler.

Sanatçı ruha sahip olarak doğan bebeğinizi resim, müzik, edebiyat, sinema, tiyatro, seramik gibi alanlara yönlendirebilir, sık sık onunla galerilere, tiyatrolara gidebilirsiniz. Hatta önüne bir kağıt, suluboya, fırça ve su koyarsanız değmeyin bebeğinizin keyfine.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
Makca|27.07.2010
hperi|30.07.2010
Karats|02.08.2010
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
minikkuzucum|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|13.08.2010
trhn1677|14.08.2010
aysenik|21.08.2010
Nimett07|23.08.2010
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
edammm|08.07.2010
ozpar|18.07.2010
_dreamlike_|20.07.2010
bsbirkin|20.07.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|7 hafta
babu|7 hafta
impaladeniz|6 hafta
darkangellove58|6 hafta
CNNYSR|5 hafta

[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…