Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar bişey soracam yaa...ben şimdi eğer kan testinde hamile çıkarsam hemen doktora gitmem mi gerekiyor?gidince nelere bakıyor doktor?

kızlar bişey soracam yaa...ben şimdi eğer kan testinde hamile çıkarsam hemen doktora gitmem mi gerekiyor?gidince nelere bakıyor doktor?

vallahi canım,tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla,doktorun ultrasonda görmesi için bir süre beklemek lazım,10-15 gün sonra gidebilirsin,ama dr a gitmeden önce eğer içmiyorsan hemen folic asit kullanmaya başlarsın.
Yada bence doktorunu ararsın,o sana yapılması gerekenleri söyleyip,ileri tarihe randevu verir.

canım benim belli bir doktorum yok işte sorun orda,folicasit kullanıyorum zaten yaklaşık1.5 aydır..benim demir eksikliği problemim vardı geçen yıl,değerlerim çok düşük değildi ama,sonra düzeldi..imdide varsa diye düşündüm..haftaya memlekete gidince baktıracaktım zaten...ondan sordum...
yarın için randevu alacam şimdi zaten

canım ben hala gitmedim doktora
sadece telde görüştüm o kadar ve folikasit verdi bana
yani illa hemen gitmek zorunda değilsin mesela benim doktor randevum 31inde o zamana kadar başka doktorada gitmeyeceğim

canım benim ağrılarım olduğu için pazartesi günü gittim doktora, ultrasonda nokta gibi bebeği gördük, 30 temmuza randevu verdi, hem testlerini yapalım hemde kalp atışını dinleyelim inşallah dedi.

kan testinide göstermedin mi?değerin kaçtı?

telefonda söyledim canım sonuçlarımı
adetim geçeli 3.gün yaptırdım ilk kantestimi değer 103 çıktı sonra bir hafta geçti tekrar yaptırdım test ondada 2347 çıktı ve çok güzel ilerliyor gebeliğin dedi doktorum

canım benim ağrılarım olduğu için pazartesi günü gittim doktora, ultrasonda nokta gibi bebeği gördük, 30 temmuza randevu verdi, hem testlerini yapalım hemde kalp atışını dinleyelim inşallah dedi.

bende 31 temmuzda gidicem inşallah canım hem bebişimi görücem hemde kalp atışlarını duyarım belki
işte tam o zaman belkide anne olacağım gerçeğini kabulleneceğim
çünkü şuan birşey hissetmiyorum hani görmedimya ultrasonda falan ondan galiba

nazar değmesin canım,sonuna kadar ii gider inş

kaçıncı haftalardasınız siz?

kan alıp bir sürü test yapıyolar toksoplasma albimun mu neydi garip isimli bi sürü seye bakıyolar..hepatit testleri hormon testleri falan 4 5 tüp kan almıslardı benden...ama ben gebeliğe karar verdiğimde gidip bütün testleri yaptırdıgımdan sonrasında bi şey istemediler..kese karından 6. hafta görünüyo sanırm ama vajinal yolla baktırıp daha erken zamanda görmek isterim dersen adetin gectikten sonra 10 gün sonra falan gidersen görünür sanırm...vajinal yoldan baktırmanın zararsız oldugu söyleniyor ama ben ve doktorum durduk yere bebişi rahatsız etmenin anlamı olmadıgnı düşünüyoruz:))

ozpar, babu, darkangellove58, CNNYSR

hamileleri yakalamışım hep,,darısı başıma inş...çok heveslendik yaa,inş başka bişeyle karşılaşmayız yarın:roflol:

anladım canım,içim içime sığmıyor,korkuyorum...duygular birbirine girdi valahi

yok yok iyi şeyler düşünnn sonuc iyi olsunnnhihoyyyt

eşimi dün kan testi yaptırmaya ikna edemedim vallahi,o da korktu..ya negatif derlerse,çok üzülürüm diyor,söylemedim ben ona evde test yaptığımı zaten heveslenmesin diye..ama çok heveslendik,Allahım kalbimize göre verir inş

haklısın canım, bende henüz 1.8mm lik bile olsa görünce çok garip oldum :) inşallah herşey yolunda gider canım.

kaçıncı haftalardasınız siz?

benim yarın 6 hafta doluyor canım.

anladım canım,içim içime sığmıyor,korkuyorum...duygular birbirine girdi valahi

cok normal hepimiz öyleyiz canım.. ben de yarın sabah gidecegim doktora umarım görürüm kalp atışlarını bi terslik yoktur inşallah....15 gündür bunu düşünüyorum...
hayatımızın geri kalanında da sürekli bi duygu karmasası yasayacagız...önce bebişler dogana kadar saglıklı olcak mı sorusu aklımızda olcak...doğduktan sonra büyütürken sürekli aklımız onda olcak..büyüdükten sonra baska baska sıkıntılar...zorlu bi yoldayız yani:))

ben eşime haber vermeden yaptırdım sonucu alınca söyledim ona...a.s

senin bugün 6 haftan doldu canım, 7. haftaya giriyosun :)

senin son adetinle doktorun söyledigi hafta sayısı tuttu mu? benim bi haftalık fark var gec döllenme olmus sanırım...9 unda 6 haftalıktı cuma günü 7 hafta bitcek...ayy yine heyecanlandım ben:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…