Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

süperrrrr daha da cok hamile olsun inşallaaahhhhhhh

inşallahhhh

tereddüt etmiştim canım bende,rahatladım sizlerinde kulladığını duyunca,benim 3. günüm olsun o kadar artık..dün silikti hem,bugün koyu oldu...ikiz olma ihtimali düşük,ama keşke olsa,bir çırpıda biter ikiside

ozpar 2. denemem derken; normal yollarla 2. ayındamı hamile kaldın. yoksa tadavi gözetim aldında ilaçla falanmı 2. denemen oluyo??

normal yoldan ikinci denemem canım..2 yıl doğum kontrol hapı kullandım,son 1 yıldırda eşim korunuyordu..2 aydır korunmuyorduk

ben geldim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım ben senle mi konusmustum sen gidicem demiştin yumurtlama günümde ben de gitmeden 2-3 gün önce başla çalışmaya belki tutar demiştim sen de, ben de öyle düşünüyorum demiştin..başka bir arkadas mıydı yoksa:uhm:

ozparcım tebrik ediyorum seni inş. darısı olmayanların başına opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

normal yoldan ikinci denemem canım..2 yıl doğum kontrol hapı kullandım,son 1 yıldırda eşim korunuyordu..2 aydır korunmuyorduk

çok güzel ya allah aratmadan hemen 2. Ayında vermiş..bende ilk kez geçen ay başladım korunmaya bırakmaya. Benimde bu ay 2. Denemem olcask. Inş. Bu ay başarılı oluruz.:)

benim 6 gün geçmişti bu testi yaptığımda, bu kadar koyu değildiakannehir

ozparcım tebrik ediyorum seni inş. darısı olmayanların başına opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkürler tatlım ,aminnn

evet canım bendim o..sen öyle dedin ama biz sadece 1 gün çalışabildik işte,sen kendindn de örnek vermiştin,tutmuştu diye..demkki gerçek sorun yoksa tek günde bile tututyor

Tatlım kan testiyle yada doktorla gebe olmadığın kesinleştikten sonra sen o adeti bitkilerlede olsa getirtirsin. Tek mesele gebe olup olmamakta.. Ama umarım gebesindir..

evet canım bendim o..sen öyle dedin ama biz sadece 1 gün çalışabildik işte,sen kendindn de örnek vermiştin,tutmuştu diye..demkki gerçek sorun yoksa tek günde bile tututyor

evet canım benim de senin gibi olmuştu ist a ailemin yanına gidiyordum yumurtlama günümün ilk gününde tek sefer ilişkiye girmiştik ve hamile kalmıştımm..allah ol dedikten sonra biri de aynı onu da ben buna inanıyorum cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…