süperrrrr daha da cok hamile olsun inşallaaahhhhhhh
tebrik ederim canım, sağlık ocağına gittiğimde banada bu testden yapmışlardı, önce bardak verdiler buna şey yap dediler :kedi: sonra içine o çubuğu batırdılar :kedi:
bu arada rengi çok koyu, ikizmi yoksa kıs
off edacım yaa,içime dert oldu senin bu durumun,stresten gecikirde 14 gün gecikmez herhalde.
ozpar 2. denemem derken; normal yollarla 2. ayındamı hamile kaldın. yoksa tadavi gözetim aldında ilaçla falanmı 2. denemen oluyo??
2.denemem canım.ama bu ay şöyle bişey oldu..ben eşimden 10 gün aydıydım..yumurtlamadan önce 3-4 defa ancak ilişkiye girebildik,o da yumurtlama tarihleri dışındaki tarihlerdi...yumurtlama günüm 4 temmuzdu ve o gün adet olacakmışım gibi ağrım oldu ve ilişkiye girdik,ertesi gün sabahta 10 saatlik yola çıktım..yani bebek olmuşsa 4 temmuzda oldu..
hamileler listesinde herkesin adı olur inşallah en kısa zamanda kaydirigubbakcemile2
canım başıma ilk defa geldiği için ben de bir yorum yapamıyorum şuan akannehir
hamileler listesinde herkesin adı olur inşallah en kısa zamanda kaydirigubbakcemile2
normal yoldan ikinci denemem canım..2 yıl doğum kontrol hapı kullandım,son 1 yıldırda eşim korunuyordu..2 aydır korunmuyorduk
inşallahhhh
tereddüt etmiştim canım bende,rahatladım sizlerinde kulladığını duyunca,benim 3. günüm olsun o kadar artık..dün silikti hem,bugün koyu oldu...ikiz olma ihtimali düşük,ama keşke olsa,bir çırpıda biter ikiside
ben geldim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ozparcım tebrik ediyorum seni inş. darısı olmayanların başına opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ben senle mi konusmustum sen gidicem demiştin yumurtlama günümde ben de gitmeden 2-3 gün önce başla çalışmaya belki tutar demiştim sen de, ben de öyle düşünüyorum demiştin..başka bir arkadas mıydı yoksa:uhm:
tez zamanda rahatlarsın inş tatlım
canım başıma ilk defa geldiği için ben de bir yorum yapamıyorum şuan akannehir
benim 6 gün geçmişti bu testi yaptığımda, bu kadar koyu değildiakannehir
inş canım yaa benim istediğim de bu..
bu ay bebek olmasa da olur yeter ki hastalanayım artıkk..
bu arada soruma kimse cvp vermedi ??
evet canım bendim o..sen öyle dedin ama biz sadece 1 gün çalışabildik işte,sen kendindn de örnek vermiştin,tutmuştu diye..demkki gerçek sorun yoksa tek günde bile tututyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?