Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

peeh kendi kendimemi hamile kalıcam kız,kocam yoktu ki bu ay,sadece 2 gün geldiğinde beraber olduk oda zaten yumurtlama zamanımdan önceydi.

yumurtlama gününden önce kız çocuk oluyo cnm tutma ihtimali çok yüksek öle duydum eğer yumurtlama gününde olursa erkek bide şöle eğer yumurtlama gününde 1 kez ilişki olmuşsada erkek öle çok duydum akannehir

kızlar ben geçen hafta doktora gittim. klomen verdi.kullandım dün bitti ilaç.bu doktor bana şu gün gel yumurtalarına bakalım falan demedi. yada yumurta çatlatma iğnesi falan varmış. hiç öyle birşeyden de bahsetmedi. doktor mu duyarsız ben mi çok şey bekliyorum

her gün tutmaz dimi gün aşırı sen ce ne yapım ya sen hamişsin bilirsin ohaoldumsmile

canım öyle şugün yapıyım bugün yapıyım diye planlama bu tarihler arasında ne zaman istiyosanız yapın hergün olur gün aşırı olur iki gün yapıp birgün dinlenip olur
olacağı varsa eğer birinde mutlaka tutar canım
bu arada bebek yapmak için değil zevk için yapıyormuşsun gibi davranki vücudun kasılmasın rahat olsun:kedi: :kedi:

edacım trh1677 doğru söylüyor..bende çıkmaza girdiğimde doktorum online sitesine girip soru yolluyorum doktora,hiç cevap alamadığım olmadı..sen de bi sor ..bi cvp verirler

canım ben de şuan üye olmaya çalışıyorum..sorucam tatlım tşk ederimm..

anladım ablacım kaydirigubbakcemile5 bakalım ne olucak no problem yerimseniben yerimseniben

bilmiyorumki canım ne desem yanlış olur demekki gerek duymamış takibe oluruna bırakmış

şekerler ben işlerime gömülüyorum yarın görüşürüz iyi aksamlar mujkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hayırlı akşamlar ortiii kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol:

edammm, disem, KUBI+, betus19, ozpar, pretty9217+, darkangellove58+, perininkizi, babu+, busecan35, trhn1677, hperi+, alocum, CNNYSR+

ozparcım sen yumurtlama takibi yaptırdın mı hiç yada ilaç kullandın mı merak ettim akannehir

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KUBI, betus19, edammm+, ozpar, pretty9217+, darkangellove58+, perininkizi, disem, babu, busecan35+, trhn1677+, hperi+, alocum, CNNYSR+
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ozparcım sen yumurtlama takibi yaptırdın mı hiç yada ilaç kullandın mı merak ettim akannehir

yok canım.korunmayı bırakalı 2.ayımız..hiçbişey kullanmadım ..ha yalnızca folicasit kullanıyorum 1.5 aydır o kadar

slm kızlarrrr nasılsınız

slm canım,hemşeriyiz sanırım,çorumlusun dimi?

maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…