edammm tatlım bu sorunu doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi a üye olup doktora sor. cevp yaızyolar. ben bu tarz sorularımı bilene danışıyorum..
peeh kendi kendimemi hamile kalıcam kız,kocam yoktu ki bu ay,sadece 2 gün geldiğinde beraber olduk oda zaten yumurtlama zamanımdan önceydi.
her gün tutmaz dimi gün aşırı sen ce ne yapım ya sen hamişsin bilirsin ohaoldumsmile
tmm cnm inş. hamilesindir cnm ben hissediyorum bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
edacım trh1677 doğru söylüyor..bende çıkmaza girdiğimde doktorum online sitesine girip soru yolluyorum doktora,hiç cevap alamadığım olmadı..sen de bi sor ..bi cvp verirler
şekerler ben işlerime gömülüyorum yarın görüşürüz iyi aksamlar mujkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şekerler ben işlerime gömülüyorum yarın görüşürüz iyi aksamlar mujkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım öyle şugün yapıyım bugün yapıyım diye planlama bu tarihler arasında ne zaman istiyosanız yapın hergün olur gün aşırı olur iki gün yapıp birgün dinlenip olur
olacağı varsa eğer birinde mutlaka tutar canım
bu arada bebek yapmak için değil zevk için yapıyormuşsun gibi davranki vücudun kasılmasın rahat olsun:kedi: :kedi:
kızlar ben geçen hafta doktora gittim. klomen verdi.kullandım dün bitti ilaç.bu doktor bana şu gün gel yumurtalarına bakalım falan demedi. yada yumurta çatlatma iğnesi falan varmış. hiç öyle birşeyden de bahsetmedi. doktor mu duyarsız ben mi çok şey bekliyorum
slm kızlarrrr nasılsınız
ozparcım sen yumurtlama takibi yaptırdın mı hiç yada ilaç kullandın mı merak ettim akannehir
slm kızlarrrr nasılsınız
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KUBI, betus19, edammm+, ozpar, pretty9217+, darkangellove58+, perininkizi, disem, babu, busecan35+, trhn1677+, hperi+, alocum, CNNYSR+
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?