doktora gidin hemen canım yaa,kocana söyle acil diye,ama o en son gittiğine gitme.
hoşgeldin kız
unuttun beni
Tatlım kan testiyle yada doktorla gebe olmadığın kesinleştikten sonra sen o adeti bitkilerlede olsa getirtirsin. Tek mesele gebe olup olmamakta.. Ama umarım gebesindir..
hoşgeldin bebişim
sorun neydi ki?
hoş bulduk çiçeğim sıra sana geliyo inş. hamiş haberini alırız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dedim ki bugün benim 14. günüm yaa adet olmadım ama yumurtlamam başlıyor mu??
sen sonra kanda mı baktırdın canım?onda kaç çıkmıştı değerin..hem bu test 25 mg/hcg ye duyarlıymış sanırım
yok cnm ya unutmadım bu aralar biraz sıkıntılıyım sen ce ne yapayım en son adet tarihlerimi yazsam da siz ona göre yorumlasanız7 şubat 8 mart 9nisan 10 mayıs 11 haziran 11 tembuz arası kaçgünde bir adet oluyorum sence yumurtlama tarihim yaklaşdı heycandan ilişkiye girmiyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni hamile haberi alınca elim ayağım titriyo çok heycanlanıyorum yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin kubicimmm..
canım 31 günde bir adet oluyorsun sen
bu ay 22si ile 30u arası bol bol çalışın
benim adet günümden önce idrar yollarımda sorun olduğu için acile gittim, ilaç vermeden önce hamile olabilirim test yapında dedim, daha adetime 2 gün vardı, hcg kanda 80 çıktı.
erken olduğu için değerim düşüktü ama hamilesin dedi doktor. adetim geçince sağlık ocağına gittim, tekrar kan testi yaptırayım diye, ebe gerek yok bu idrar testi güvenilir dedi, idrardan yaptı ve tebrik ederim hamilesin dedi.
sonra pazartesi günü doktoruma gittim, (bu arada beklenen adet tarihim 8 temmuzdu) teste gerek yok artık dedi, ultrasonda baktı ve nokta halindeki bebişimi gördük :)
hoşbuldum cnm yaa biran önce doktora git ben dayanamıyorum artık sanki bi parçamsın yaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
edammm tatlım bu sorunu doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi a üye olup doktora sor. cevp yaızyolar. ben bu tarz sorularımı bilene danışıyorum..
hoş bulduk çiçeğim sıra sana geliyo inş. hamiş haberini alırız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım buraya güvenemiyorum zaten agustosun başında ista geliceğim için ordaki dr uma gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?