Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

herkese merhaba a.s.
bugün burası ne güzelmiş, keşke aranızda olabilseydim. şimdi okudum tüm geçmişi ve çok keyiflendim :)

özpar; tebrik ederim :) darısı başımıza inşallah.

canım şimdi bugün benim 14. günüm yaa adet olmadım ama yumurtlamam başlar mı ??
edacım, hiç sanmıyorum, önceki döngü bitmeden yenisi başlamaz gibi geliyor. ayrıca handanın da söylediği gibi durumun artık ciddiye biniyor bence, doktor olayını erteleme sakın :/ çok endişeleniyorum, dilerim kötü bişey yoktur :uhm:

bugün ben de gördüm çift çizgiyi ovulasyon testinde. sağ kasığımda ve belimde bir ağrı var, adet olacakmışım gibi bir ağrı :)
belli ki ovulasyonum bugün ya da yarın :sm_cool:
seninle aynı anda güzel haberler alacağız inşallah

benim bugün yaptığım ovulasyon tetsi üçüncü idi, geçersiz çıktı, önceki mesajlarımda yazmıştım. sonra bikaç saat sonra dördüncüyü de yaptım, çift çizgi. sanırım lh seviyesinin yükselmeye başladığı anı yakaladım :asigim:

hayırlısı olsun a.s.

ben geldim kızlarrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cnm ist a gidince dr uma gidicemm..buraya güvenmiyorum artıkk..hayırlısıyla kötü birsey çıkmaz inş..

ya bişey sorucam :kedi:
bu tickerfactoryde hazırladığınız çizelgeleri mesajların altına nasıl ekliyorsunuz?
yani profil ayarlarında nerde o kısım?

cnm bebiş oldugunu sanmıyorum stresten bu kadar gecikti kesinn..

ben de çok stresliyim cnm sıkıntıdan kist oluşmuştu bende 12 uzadı idrar testleri pozitif çıkıyodu hayal kırıklığı inş. sende kist yoktur benim doktorum çok şaşırmıştı kist adet gecikmesi yapar ama çok büyürse benimkiş 3.5 cm iken adet düzensizliği yaptı doktor çok şanslısın demişti hayırlısı olsun hakkında cnm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya ben bugün evneli tm 14 cü ayım 0 günüm 1 satlik oldum 3 saniyelik ama halen bebiş yok:çok üzgünüm: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım kist olamaz dr baktı bir hafta önce temiz..
benim ki stresten gecikmediye düşünüyorumm..bakalım hayırlısı artıkk..

canım kist olamaz dr baktı bir hafta önce temiz..
benim ki stresten gecikmediye düşünüyorumm..bakalım hayırlısı artıkk..

cnm ben çok gittim doktora çıkmadı kist hemen görünmüyo güzelim inş. sende yoktur da boşver cnm ağzımızı ayrı açalım kaydirigubbakcemile5 inş. bebiştir

canım daha gec değill üzülme bu kadarr..

üzülmüyorum da ama olsa olur du dimi sence benim görümcem 3 tane çocuğu var aralarında 2 yaş var hepsi korunurken oldu sadece bi kez kaçamak oldu dedi sadece 1 gün düşün yani tutuyo aklım almıyo ne bilim bilmiyorumkismile
peki sevgi abla kaç defa denedi biliyomusun oda bir sene evli bilmiyorumkismile

önce sabır sonra bebiş :1hug:

tabiki öle de ama bu zamana kadar olsa olur du diye düşünüyorum benimle evlenenler hep şuan bebek sahibi oldu sorun yok allaha şükür kafama takmıyorum ama ne bilim bilmiyorumkismile

cnm ben çok gittim doktora çıkmadı kist hemen görünmüyo güzelim inş. sende yoktur da boşver cnm ağzımızı ayrı açalım kaydirigubbakcemile5 inş. bebiştir

tatlım ben kürtaj olalı fazla olmadı görünmemesi mümkün değil..

canım benimde ilk hamileliğim ilk denemede oldu..yumurtlama günümde 1 kere ilişkiye girdim tuttu..allah ol derse olur düşünme bunları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…