edacım, hiç sanmıyorum, önceki döngü bitmeden yenisi başlamaz gibi geliyor. ayrıca handanın da söylediği gibi durumun artık ciddiye biniyor bence, doktor olayını erteleme sakın :/ çok endişeleniyorum, dilerim kötü bişey yoktur :uhm:canım şimdi bugün benim 14. günüm yaa adet olmadım ama yumurtlamam başlar mı ??
canım çift çizgiyi gördüm ama ovülasyon testindeohaoldumsmile
olsun o bile yetti bana gördüm ya sonuçta çift çizgiyizemuszemus
bugun ilk defa yaptım pozitif çıktı
darısı gebelik testinin başınaa:))))))
edacım, hiç sanmıyorum, önceki döngü bitmeden yenisi başlamaz gibi geliyor. ayrıca handanın da söylediği gibi durumun artık ciddiye biniyor bence, doktor olayını erteleme sakın :/ çok endişeleniyorum, dilerim kötü bişey yoktur :uhm:
ben geldim kızlarrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ben geldim kızlarrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm..
hoşbuldum birtanem inş. kötü bişey çıkmaz cnm seni seviyorum inş. bebişdir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cnm bebiş oldugunu sanmıyorum stresten bu kadar gecikti kesinn..
ben de çok stresliyim cnm sıkıntıdan kist oluşmuştu bende 12 uzadı idrar testleri pozitif çıkıyodu hayal kırıklığı inş. sende kist yoktur benim doktorum çok şaşırmıştı kist adet gecikmesi yapar ama çok büyürse benimkiş 3.5 cm iken adet düzensizliği yaptı doktor çok şanslısın demişti hayırlısı olsun hakkında cnm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya ben bugün evneli tm 14 cü ayım 0 günüm 1 satlik oldum 3 saniyelik ama halen bebiş yok:çok üzgünüm: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım kist olamaz dr baktı bir hafta önce temiz..
benim ki stresten gecikmediye düşünüyorumm..bakalım hayırlısı artıkk..
ya ben bugün evneli tm 14 cü ayım 0 günüm 1 satlik oldum 3 saniyelik ama halen bebiş yok:çok üzgünüm: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım daha gec değill üzülme bu kadarr..
önce sabır sonra bebiş :1hug:
cnm ben çok gittim doktora çıkmadı kist hemen görünmüyo güzelim inş. sende yoktur da boşver cnm ağzımızı ayrı açalım kaydirigubbakcemile5 inş. bebiştir
üzülmüyorum da ama olsa olur du dimi sence benim görümcem 3 tane çocuğu var aralarında 2 yaş var hepsi korunurken oldu sadece bi kez kaçamak oldu dedi sadece 1 gün düşün yani tutuyo aklım almıyo ne bilim bilmiyorumkismile
peki sevgi abla kaç defa denedi biliyomusun oda bir sene evli bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?