Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ilişki günaşırı. yani bir gün varsa birgün yok.
günaşırı ilişki sperm kalitesinin düşmemesi açısından da öneriliyor.

sağol cnm geçen ay bu şekilde yaptık 1 gün bile geçmedi adetim aynı günde adet oldum :kedi: :umursamaz:

kızlar gökan özen evlenmiş çoktan mı evlendi ben yeni mi duydum acaba sempatiksalakcinni

o tutmamış o zaman.
yumurtanı takip ettirebilirsin, bakalım sağlıklı yumurtluyor musun, çatlıyor mu? bunları ultrasonla izliyor doktorlar. yani herhangi bir ilaç kullanmadan bu tarz bir kontrolde bulunabilirsin.
bir de kan testlerini yaptır, gebelikten önce. hormonal değerlerin normal mi, onları bilmende fayda var.

sağol cnm geçen ay bu şekilde yaptık 1 gün bile geçmedi adetim aynı günde adet oldum :kedi: :umursamaz:

yaptırdım sadece hormonlarıma baktı bide yumurtalıklarıma gayet çok güzel dedi eşimde spermiyogram yaptırdı 60 milyon çıktı cnm hareketlilik %95 ama demek ki rabbim ol deyince olcak boshayallersmile boshayallersmile

evet o zaman ol demesini bekleyeceksin kuzum :Saruboceq: bol şans hepimize bakalım.

senin zamana bırakman lazım tatlımm..

cnm eşine söledin mi çift çizgiyi bilmiyorumkismile

yok daha söylemedim...gelince önce hasta oldum diyecem sonra gösterecem sonucu(atmadım sırf ona göstermek için)

özpar kutlarım bu arada

teşekür ederim canım,darısı isteyen herkesin başına inş

kızlar gökan özen evlenmiş çoktan mı evlendi ben yeni mi duydum acaba sempatiksalakcinni

çok olmadı canım 10-15 gün falan işte..chpli mehmet sevigenin kızıyla evlenmiş,haberlerde duydum bende

cnmcım testide atma bence olumunekankayizsmile bebeğin büyüğünce gösterirsin güzel bir anı olur

ya ben neden bilmiyom nereye taşınıyon kız tahininiz mi çıktı delikafadulden

kız burası çok karışık lojmana çıkıyorumm..eşim eve gelemiyor yaa ben tek kalıyorum eşimin aklı ben de kalıyor koca memlekette tek başımaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…