ilişki günaşırı. yani bir gün varsa birgün yok.
günaşırı ilişki sperm kalitesinin düşmemesi açısından da öneriliyor.
sağol cnm geçen ay bu şekilde yaptık 1 gün bile geçmedi adetim aynı günde adet oldum :kedi: :umursamaz:
az önce kimse yoktu benim nette mi bi sorun var acaba
o tutmamış o zaman.
yumurtanı takip ettirebilirsin, bakalım sağlıklı yumurtluyor musun, çatlıyor mu? bunları ultrasonla izliyor doktorlar. yani herhangi bir ilaç kullanmadan bu tarz bir kontrolde bulunabilirsin.
bir de kan testlerini yaptır, gebelikten önce. hormonal değerlerin normal mi, onları bilmende fayda var.
yoo burdayız tatlımm :)
ama ben ev topluyorum hem de yazıyorum :)
yaptırdım sadece hormonlarıma baktı bide yumurtalıklarıma gayet çok güzel dedi eşimde spermiyogram yaptırdı 60 milyon çıktı cnm hareketlilik %95 ama demek ki rabbim ol deyince olcak boshayallersmile boshayallersmile
yaptırdım sadece hormonlarıma baktı bide yumurtalıklarıma gayet çok güzel dedi eşimde spermiyogram yaptırdı 60 milyon çıktı cnm hareketlilik %95 ama demek ki rabbim ol deyince olcak boshayallersmile boshayallersmile
yoo burdayız tatlımm :)
ama ben ev topluyorum hem de yazıyorum :)
cnm eşine söledin mi çift çizgiyi bilmiyorumkismile
özpar kutlarım bu arada
kızlar gökan özen evlenmiş çoktan mı evlendi ben yeni mi duydum acaba sempatiksalakcinni
cnm sadece ben açık gibi gözüküyodu buarada kolay gelsin gamyoncuiremsu
yok daha söylemedim...gelince önce hasta oldum diyecem sonra gösterecem sonucu(atmadım sırf ona göstermek için)
cnm bence benim taktiği uygula çok güzel bana göre eşin hangi fanatikse zıbınlık var bebeklere göre ondan al bide idrar testini kırmızı kurdale ile bağla bide bunları hediye paketi yap içine de babacığım 9 ay sonra geliyorum diye bir yazı sonra masaya 3 tabak 3 cü tabak kimin dedğinde hediye paketini ver cnm süper olur ama bizde nerde o sabır ama yapıcam inş. sabredicem bebişim olursa böle yapıcam :lepi:
kolay gelsin şekerim :)
tşk ederim tatlım taşınmama az kaldı yavaş yavaş toplayayım kendimi yormadan..
yok daha söylemedim...gelince önce hasta oldum diyecem sonra gösterecem sonucu(atmadım sırf ona göstermek için)
cnm bence benim taktiği uygula çok güzel bana göre eşin hangi fanatikse zıbınlık var bebeklere göre ondan al bide idrar testini kırmızı kurdale ile bağla bide bunları hediye paketi yap içine de babacığım 9 ay sonra geliyorum diye bir yazı sonra masaya 3 tabak 3 cü tabak kimin dedğinde hediye paketini ver cnm süper olur ama bizde nerde o sabır ama yapıcam inş. sabredicem bebişim olursa böle yapıcam :lepi:
güzellllll....ama benim koca takım tutmaz,maçla alakası yok...kurdeleyi zaten yaptım,yazıyıda yazayım bariii..aklıma bişeyler geliyor ama dediğin gibi sabredemem o kadar
ya ben neden bilmiyom nereye taşınıyon kız tahininiz mi çıktı delikafadulden
tşk ederim tatlım taşınmama az kaldı yavaş yavaş toplayayım kendimi yormadan..
cnmcım testide atma bence olumunekankayizsmile bebeğin büyüğünce gösterirsin güzel bir anı olur
olabilir canım,kokmazsa tabiii:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?