canım benimde ilk hamileliğim ilk denemede oldu..yumurtlama günümde 1 kere ilişkiye girdim tuttu..allah ol derse olur düşünme bunları..
tabiki öle de ama bu zamana kadar olsa olur du diye düşünüyorum benimle evlenenler hep şuan bebek sahibi oldu sorun yok allaha şükür kafama takmıyorum ama ne bilim bilmiyorumkismile
tmm cnm inş. tez zamanda hamile kalırız inş.
hihoyyyt hihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum eşim mesai kaldı şimdi gelmek üzere allaha emanet olın cnm boshayallersmile boshayallersmile
herşey yolunda bile olsa tıbbi olarak her ay hamile kalabilme şansın %25 ile 30 arasında zaten. kafana takma bu kadar :)
ben korunmayı bırakalı 1 yıl oluyor, martta da hamile idim ama dış gebelikti :/
olacaksa sağlıkla, hayırlısıyla olsun. bence kafandan çıkardığın an hamile kalacaksın, çok üstüne düşüyorsun :) kendini dinleme bu kadar.
kızlar ben çıkıyorum eşim mesai kaldı şimdi gelmek üzere allaha emanet olın cnm boshayallersmile boshayallersmile
pek, yumurtlama gününde de geçerlimi bilmiyorumkismile
evet elbette :) yumurta ile spermin birleştiği durumda bile, vücut eğer birleşen kromozom yapısında bir anormallik algılarsa bunun büyümesine izin vermiyor. biz de buna kendi aramızda "tutmadı" diyoruz :)
benimkide görevdee
benim kocam 1 saat sonra gelecek canım,seninki uzun mu gitti?
cnm ben heralde yanlış anladım 3 gün arayla anladım ama yazıyı okuyunca fark ettim yani bir gün ilşki bir gün ilşki yok ertesi gün bu şekilde dimi
benim kocam 1 saat sonra gelecek canım,seninki uzun mu gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?