yorma kendini, durumun ne bilmiyoruz çünkü fisfisfis
güzellllll....ama benim koca takım tutmaz,maçla alakası yok...kurdeleyi zaten yaptım,yazıyıda yazayım bariii..aklıma bişeyler geliyor ama dediğin gibi sabredemem o kadar
cnm bölebi topik var eşlerinize hamiş olduğunuzu nasıl sölediniz diye o topikde çok şeyler var bak istersen bu anı unutulmaz cnm ilerde sölersin çocuklarına yaşlanıncada anlatırsın :roflol: :roflol: :roflol: ay cnm sen şimdi çok mutlusundur inş. bizlerde senin gibi rabim sevindirir inanki çok istiyorum cnm bizlere dua et ne olur ismimizi söliyerek Şeniz
bana müsade, herkese ii geceler opuyorumnanaktan
olabilir canım,kokmazsa tabiii:dance:
yok cnm ne kokucak öle bişey olmaz bizde testler hep saklanır cnm kokma gibi bişey olmaz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kübracım kocan gececi mi yine ??
cnm bölebi topik var eşlerinize hamiş olduğunuzu nasıl sölediniz diye o topikde çok şeyler var bak istersen bu anı unutulmaz cnm ilerde sölersin çocuklarına yaşlanıncada anlatırsın :roflol: :roflol: :roflol: ay cnm sen şimdi çok mutlusundur inş. bizlerde senin gibi rabim sevindirir inanki çok istiyorum cnm bizlere dua et ne olur ismimizi söliyerek Şeniz
canım mutluluktan çok korku var şu an,bi aksilik çıkar mı acaba diye?rabbim hepinize versin bebişlerinizi tez zamanda
bana müsade, herkese ii geceler opuyorumnanaktan
canım mutluluktan çok korku var şu an,bi aksilik çıkar mı acaba diye?rabbim hepinize versin bebişlerinizi tez zamanda
evt cnm haklısın ama testin basbaya çift çizgi bundan mı şüphen var çıkmaz inş. bişey sen içini yeter ki ferah tut olumunekankayizsmile
yok cnm mesai kaldı bende evin eksiklerini söledim arkadaşının yanına uğrucakmış geç gelir biraz cnm akannehir
evt cnm haklısın ama testin basbaya çift çizgi bundan mı şüphen var çıkmaz inş. bişey sen içini yeter ki ferah tut olumunekankayizsmile
canım aptallık edip geçen hafta diş röntgeni çekindim,böyle bişey olacağı o an hiç aklıma gelmedi...nette diş röntgeninin dozu çok düşük sorun olmaz diyor ama yinede aklıma takıldı işte..sırf onun için doktorada gösterecem sonucumu,sorayım bi
edacım işyerinde yakına mı yaşınıyon olumunekankayizsmile
canım aptallık edip geçen hafta diş röntgeni çekindim,böyle bişey olacağı o an hiç aklıma gelmedi...nette diş röntgeninin dozu çok düşük sorun olmaz diyor ama yinede aklıma takıldı işte..sırf onun için doktorada gösterecem sonucumu,sorayım bi
cnm benim o hemen bişey olmaz mesela eğer adet geçikmesinden sonra bişey yaptırırsan diye duydum mesela antibiyotik içersen oda öledir inş. bişey olmaz rabbim büyük cnm benim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
kız ne işyerisi lojmana taşıncam..
bakalm 1 agustosta belli olcak hangi lojman oldugu..
cnm benim o hemen bişey olmaz mesela eğer adet geçikmesinden sonra bişey yaptırırsan diye duydum mesela antibiyotik içersen oda öledir inş. bişey olmaz rabbim büyük cnm benim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
adetime 3 gün vardı canım çektirdiğimde,inş bi sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?