Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ne için yaptırıyon canım bu testi?

herkese günaydın kızlaaaaarr
özpar canım hamişmişsin çok sevindim allah analı babalı büyütür inş. canım darısı bizlere olsun inş. güzel haberlerini bekliyoruzzz....
ben dün regl olunca bayağı bi canım sıklıdı inanın eşime bile söylemek istemedim olduğumu çünkü oda çok üzülüyor ama atlattım geçti gitti ağustosa allah büyük bakalım neler olacak eğer ağustostada olmazsa doktorumu değiştireceğim kızlar

hayırlısı böyleymiş demekki diye düşünmek lazım canım inşallah önümüzdeki ay sende hamiş lstesine eklenenlerden olursun :Saruboceq: :Saruboceq:

inş hayırlı haberler veririm canım akşama..hiç canını sıkma,inancını koru dediğin gibi Allah büyük,umudunu kesme...olmadı doktoru değiştir bencede

slm kızlar kaçgündür yoktum buralarda dün gece girdim site kapalıydı allahtan bugün açılmış

tesk ederim canım nasılsın
bebeiş nasıl kalptışlarını ne zaman duyacaksınız:1hug:a.s.
saol canım iyiyim bi sorunum yaok hamilelikle ilgili.31 temmuzda doktor randevum o gün duyacağım inşallah
slm kızlar kaçgündür yoktum buralarda dün gece girdim site kapalıydı allahtan bugün açılmış

selam canım kaç gündür site bi anormal zaten geçende 3gün geriye döndürdüler bütün yazdıklarımız silindi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…