bugün progesteron testi yaptırmaya gittim laboratuvara ama doktordan istek kağıdı olmadığı için özel sigortamdan dolayı indirim yapmadılar bende yaptırmadım,göz göre göre fazla para ödeyemem.Ne yapsam acaba,şu yan apartmanda bir kadın doğumcu var gidip komşum rica etsem yazıversen desem yazarmı?
herkese günaydın kızlaaaaarr
özpar canım hamişmişsin çok sevindim allah analı babalı büyütür inş. canım darısı bizlere olsun inş. güzel haberlerini bekliyoruzzz....
ben dün regl olunca bayağı bi canım sıklıdı inanın eşime bile söylemek istemedim olduğumu çünkü oda çok üzülüyor ama atlattım geçti gitti ağustosa allah büyük bakalım neler olacak eğer ağustostada olmazsa doktorumu değiştireceğim kızlar
herkese günaydın kızlaaaaarr
özpar canım hamişmişsin çok sevindim allah analı babalı büyütür inş. canım darısı bizlere olsun inş. güzel haberlerini bekliyoruzzz....
ben dün regl olunca bayağı bi canım sıklıdı inanın eşime bile söylemek istemedim olduğumu çünkü oda çok üzülüyor ama atlattım geçti gitti ağustosa allah büyük bakalım neler olacak eğer ağustostada olmazsa doktorumu değiştireceğim kızlar
günaydın kızlar nasılsınız yrni kalktık oğlusumla bir bakayım dedim cay olana kadar nasıl keyiflerrrrrrrrr
günaydın canım sana ve oğluşuna
saol canım iyiyim bi sorunum yaok hamilelikle ilgili.31 temmuzda doktor randevum o gün duyacağım inşallahtesk ederim canım nasılsın
bebeiş nasıl kalptışlarını ne zaman duyacaksınız:1hug:a.s.
slm kızlar kaçgündür yoktum buralarda dün gece girdim site kapalıydı allahtan bugün açılmış
hmm zaten ben giremiyodum.ee napıonuz yeni haberler varmı
Selam kızlar..
ne güzel cnm bende görürmüyüm o çift çizgiyi acaba
hoşgeldin nimet nasılsın cnm
selam hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?