Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende iyiyim allaha şükür kayınvalidemin peşinde koşturup duruyorum yorgunluğu saymazsak iyiyim yani.bu ay yumurtlama günlerim boş geçti ona üzülüyorum.gerçi kapalı tüpümden yumurtlamışım yine ama olsun.

ne için yaptırıyon canım bu testi?

içim rahat etsin diye,doktorum bunu istememişti ama acaba gerek yok diyemi?
reglinin 3.günü yumurtlama için lh ye bakıldı,bu progesteronda aslında yumurtlama içinmiş sanırım,gerçi ben ovulasyon testi de yapıyorum yumurtladığımı biliyorum ama bu testte 21.gün yapılırmış.
Kafam karışık yani gerek varmı yokmu diye arayıp sormakta istemiyorum.
belki bebek tutunamıyordur diye düşündüm oda progesteron eksikliğinden olurmuş diye duymuştum doğrumu değilmi araştıramadım daha.belki hamile kalıyorum ama tutunamıyor.belki progesteron hormonum eksik kafamçokkarıştı

Günaydın hoşgeldin canım,herşeyin hayırlısı olsun,tam bize yakışır bir yaklaşım bu,çabuk atlatmana sevindim :) Yeni ay yeni umutlar hep beraber yaşamaya devam ediyoruz.

sen yinede yaptır bence canım içinde kalmasın keşke yaptırsaydım diye

canım özelde yaotırınca kan testini özelde 15 20 dakikada veriyorlar benim daha önceki hamilelikleimde orada bekleyip verdiler hemen elime

canım özelde yaotırınca kan testini özelde 15 20 dakikada veriyorlar benim daha önceki hamilelikleimde orada bekleyip verdiler hemen elime

canım bende öyle biliyordum da,burdan okumuştum 2 saat sonra alacam diyenleri..bide o kadar beklersem ben,doktor gideceği için gösteremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…