ne için yaptırıyon canım bu testi?
herkese günaydın kızlaaaaarr
özpar canım hamişmişsin çok sevindim allah analı babalı büyütür inş. canım darısı bizlere olsun inş. güzel haberlerini bekliyoruzzz....
ben dün regl olunca bayağı bi canım sıklıdı inanın eşime bile söylemek istemedim olduğumu çünkü oda çok üzülüyor ama atlattım geçti gitti ağustosa allah büyük bakalım neler olacak eğer ağustostada olmazsa doktorumu değiştireceğim kızlar
slm kızlar kaçgündür yoktum buralarda dün gece girdim site kapalıydı allahtan bugün açılmış
içim rahat etsin diye,doktorum bunu istememişti ama acaba gerek yok diyemi?
reglinin 3.günü yumurtlama için lh ye bakıldı,bu progesteronda aslında yumurtlama içinmiş sanırım,gerçi ben ovulasyon testi de yapıyorum yumurtladığımı biliyorum ama bu testte 21.gün yapılırmış.
Kafam karışık yani gerek varmı yokmu diye arayıp sormakta istemiyorum.
belki bebek tutunamıyordur diye düşündüm oda progesteron eksikliğinden olurmuş diye duymuştum doğrumu değilmi araştıramadım daha.belki hamile kalıyorum ama tutunamıyor.belki progesteron hormonum eksik kafamçokkarıştı
Selam kızlar..
sen yinede yaptır bence canım içinde kalmasın keşke yaptırsaydım diye
selam nimetçim hoşgeldin
bencede yaptır canım fırsatın varsa,aklında kaLmasın
kızlar ben bi yemek yiyipte geleyim
canım çift çizgi çıktığını yeni okudum:) ee kan testi ne zaman..heyecan yaptım :))
evettt...kocam gelsin gidecez hemen ...sen bide bendeki heyecanı gör
canım özelde yaotırınca kan testini özelde 15 20 dakikada veriyorlar benim daha önceki hamilelikleimde orada bekleyip verdiler hemen elime
Ayy canım benim.Allah'ım umutlarını, umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?