of benimde kabusum dişçi,geçmiş olsun canım
söyleyişine çok güldüm edacım :)) "olay nerde eşim orda"
Aman Allaha emanet olsun.Allah korusun canım..
Adet olmadığın için normal bir döngü olmadı bu ay,sanırım yumurtlama da olmaz.Geçen ay oluştuysa o yumurtayı bile atamadınki yenisi nasıl oluşacak bilmiyorumkismile bilemedim ben
ayyy ben de bilemedimm..o zaman benden bu ay ümit yok 2. deneme boşa gidecek :uhm:
aman kafan rahat eder biraz bari canım,bilmem en son hangi haberde kaldın sen :))
ozpar hamile sanırız 2 idrar testi yaptı ikiside çift çizgi,şimdi doktora gitti gelince netleşecek
eda hala hastalanmadı.
başkaaaaaa hamişlerimiz iyi mideleri bulanıyo uykuları geliyo :))
bizde olduğumuz yerdeyiz
kaydirigubbakcemile3
nasıl adet olmadın olayı anlamadım ??
busecim bugün 15. gün geçti adet olmadım hayatımda ilk defaa :uhm:
ben geldima.s
test yaptınmı ne çıktı ??
bazen olabilir öyle canm rahım hazırlık yapıyo alışcak adetler uzuyo kesiliyo ve sonra hamıle kalınıyomuş ve seninde yeni belki hamıle kalcan
valla ilk hamileliğimde de öyle olmuştu son adetimi 10 gün erken olmuştum sonrada hamile kaldımm..
bu arada bunu söyleyen bugün 2. arkadasımsın canım az önce özelden bir arkadas msj atmış sen 1-2 aya hamile kalacan benim ablamda senin gibi oldu hemen hamile kaldı dedi.
ikinize de allah mı söyletti canımm opuyorumnanaktan
ama öyle oluyomuş bende duydum da ondan benimde adetlerim düzensilelşti ama daha bişey yok test yaptınmmı??
adetim 4 gün geçmişti sanırım kan testi yaptırdım çok düşük çıktı yani negatifmiş..
ama geç döllenme olmuş olabilir diyen arkadaslar var..kan testini tekrarlamadım daha..
dün idrar testi yaptım negatif ama benim idrara gec düşüyor ilk hamileliğimde hamile oldugum halde idrar da çıkmamıştı ona güvenmiyorumm..
ama hamile oldugumu sanmıyorum benim ki stresten gecikti diye düşünüyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?