Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hani zaralıydı öle bişey yok mu diyelim yumurtlama gününde her gün yapsan tutuyomu kız ay ben ne kadar cahilim yaaa sempatiksalakcinni akannehir

tutar tabi ki yumurtlama gününden 2 gün önce başla ve bittikten 2 sonrada devam et..
tutar allahın izniylee..

tutar tabi ki yumurtlama gününden 2 gün önce başla ve bittikten 2 sonrada devam et..
tutar allahın izniylee..

cnm benim komşu geldi kapattım aniden sempatiksalakcinni cnm benim acını tazelemek istemem ama ilk hamileliğinde nasıl oldu cnm yumurtlama gününde nasıl oldu :1shok: :kedi:

yani 1 gün arayla mı ilişki oldu merak ettim cnm kusura bakma akannehir olumunekankayizsmile

cnm benim komşu geldi kapattım aniden sempatiksalakcinni cnm benim acını tazelemek istemem ama ilk hamileliğinde nasıl oldu cnm yumurtlama gününde nasıl oldu :1shok: :kedi:

canım ben adetimin 15. günü gecesi hamile kaldımm..6 kasımda adet olmustum 21 kasım da hamile kaldım çünkü o dönem ben 23 kasımda ist a gittim eşimde göreve gidip geliyordu tek o gün ilişki olmuştu..

28 ile 33 gün arası değişiyor benimm..yani bazen 2 gün erken bazen 2 gün geç oluyorumm..bu şekilde devamlı şaşmazdı..

anladım cnm benim inş. kavuşursun tez zamnda bebişine bana cevap verdiğin için sağol cnmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

anladım cnm benim inş. kavuşursun tez zamnda bebişine bana cevap verdiğin için sağol cnmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

rica ederim cnmm..
ama şuna inanıyorum tutacagı varsa tek ilişkide bile tutuyor o yüzden stres yapmaya hiç gerek yok cnmm..hayırlısını ve sağlıklısını dilee..

rica ederim cnmm..
ama şuna inanıyorum tutacagı varsa tek ilişkide bile tutuyor o yüzden stres yapmaya hiç gerek yok cnmm..hayırlısını ve sağlıklısını dilee..

inş. cnm olumunekankayizsmile

neyse cnm ben çıkım birazdan eşim gelir allaha emanet ol. cnm benim kendine iyi bak öpüldünüzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neyse cnm geçmişde okudum denemeler yazılmış hperi yazar ben olmazsam sölersin benimde düzenli bi şekilde bu 3 cü denemem cnm byby

bunu çok beğendim :teytey:

evet yaaaa...kimse yok diye hevesim kursağımda kaldı...yaptırdım testi ama doktora gösteremedim..yarın sabah telden soracam..ultrasonda göremedi bişey ama sonuç 1845...hamileyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey:kutluyorum seni, demin başka bir başlığa daha yazdım dilerim bana uğurlu gelirsin, herşey sağlıkla, huzurla ve hayırlısıyla ilerlesin gebeliğinde tekrar kutluyorum hayatım, tebrikler.

evet yaaaa...kimse yok diye hevesim kursağımda kaldı...yaptırdım testi ama doktora gösteremedim..yarın sabah telden soracam..ultrasonda göremedi bişey ama sonuç 1845...hamileyimmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

ultrasonda göremez daha zaten, yaklaşık 5 haftalık hamilelliğin çünkü. allahım nazarlardan saklasın eşin de uçtu mu havalara

:teytey:kutluyorum seni, demin başka bir başlığa daha yazdım dilerim bana uğurlu gelirsin, herşey sağlıkla, huzurla ve hayırlısıyla ilerlesin gebeliğinde tekrar kutluyorum hayatım, tebrikler.

benimde başım döndü,anlamadım bi an....sağol canım..inşallah uğurlu gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…