Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:sm_cool: mutluyum :roflol: eşim polisliği kazanamadı dün açıklandı çok sevindim yaaa ben istemiyorum gitmesini hiç göremicem eşimi diye çok korkmuştum ama demek ki nasibimiz yokmuş hakkımızda hayırlısı artık bebiş düşünebilirim korkuyodum eşim gidicek okumak için ama şimdi bebek için hiçbir engel kalmadı :jeyyar: ve ben gece uyuyamadım sevinçten artık bebişi pozitif düşünmeye başladım şutarafagitti :hooray:

hayırdır hamıle misin

yok kız daha yumurtlama günlerimdeyim cnm inş. tutar bu sefer belimin altına ilk defa düzenli bi şekilde yastık deniyorum bide ayaklarımı havaya kaldırıyorum bakalım tutcakmı ama kafamada takmıyorum bu ay olmazsa inş. bi dahaki ay olur :Saruboceq: hepimizin bebişi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

allah senii var yaaa ben de ne oluyor dedimm lmaz:

allah senii var yaaa ben de ne oluyor dedimm lmaz:

son şansıydı oda gitti ama çok torpilli var yaa bu sene bi site yorum yapmış polislik hakkında çocuğun puanı 300 müş kazanmış diğerinkide 380 miş kaybetmiş çocuk diyodu türkiye bölemiymiş yeni tanıdım diyo allahınızdan bulun diye hep torpilli almışlar bu sene cnm çok yorum yapan olmuş ama hakkımızda hayırlısı ama şuan üniversiteyi okuyo 2 ci sınıf eğer 2 senliğide geçerse bir polislik hakkı daha veriliyo cnm hayırlısı olsun hepimiz için olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun canım hakkınızdaa..

hayırlısı olsun canım hakkınızdaa..

sağol cnm inş. senin hakkındada hayırlısı olur herşeyin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hamiş haberi var mı kız ozpardan sonra bugün misafirim vardı bakamadım nete sempatiksalakcinni

sağol cnm inş. senin hakkındada hayırlısı olur herşeyin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hamiş haberi var mı kız ozpardan sonra bugün misafirim vardı bakamadım nete sempatiksalakcinni

sağol cnm benimm..
yok sadece ozpar ama o da dr a gidecekti bugün gelince bize yazar..

edacım ya geçmişi okudum ua2 14 demede tumuş çok şaşırdım ya ilaç kullanmış mı süper bişey bu ozamn bende kalırım dimi kaydirigubbakcemile3 sende kalırsın ayyy gelsin ikizler ay yok bu olmadı gelsiinnn bebişlerrrr sositososito sositososito

yerimseniben kafamçokkarıştı cnm benim dün karnım çok ağrıyodu ve ilşki oldu bugünde çok ağrıyo belim acaba yine ilşki olsa tutmaz dimi yani olur dimi yerimseniben

evet cnm 14 yada 15. denemede kalmıs evet canım sanırım rahim filmi gibi birsey varmıs yaa ilaçlı o sayede kalmıs..
tabi ki kalırsın canım pozitif düşün bir sorunun yok allaha şükürr..daha yaşında küçük..
ben bile acele etmiyorum bak böyle giderse 2. denemem boşa gidiyor adet olamadım ama hiç üzülmüyorum 1. denemede değilde 5. denemede kalırım hiç sorun değil yeter ki sağlığım bozulmasın adetimin düzeni bozulmasınn..

yerimseniben kafamçokkarıştı cnm benim dün karnım çok ağrıyodu ve ilşki oldu bugünde çok ağrıyo belim acaba yine ilşki olsa tutmaz dimi yani olur dimi yerimseniben

yumurtlama günlerindi dimi senin öyleyse boş geçirme kocayı buldukça çalışma yap sositososito

evt cnm haklısın sağlığımız daha önmli sonra bebiş olumunekankayizsmile hayırlısı olsun herşeyin cnm benim kankam :roflol: :roflol:

yumurtlama günlerindi dimi senin öyleyse boş geçirme kocayı buldukça çalışma yap sositososito

hani zaralıydı öle bişey yok mu diyelim yumurtlama gününde her gün yapsan tutuyomu kız ay ben ne kadar cahilim yaaa sempatiksalakcinni akannehir

evt cnm haklısın sağlığımız daha önmli sonra bebiş olumunekankayizsmile hayırlısı olsun herşeyin cnm benim kankam :roflol: :roflol:

evet canım tabi ki ilk önce sağlık yoksa bebiş nasıl olacakk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…